Проф. Георги Рачев: Ще става все по-топло и по-топло

ГОРЕЩО

Проф. Георги Рачев: Ще става все по-топло и по-топло

33957
на 07.06.2024
Проф. Георги Рачев: Ще става все по-топло и по-топло
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ще става все по-топло и по-топло. Заради валежите, има изпарения и следобедите ще бъдат малко мазнички и трудни. Има тропични нощи. Към 4 ч сутринта горе-долу става за спане. Иначе, ако легнеш на климатик, може да се събудиш малко схванат. Това коментира за времето проф. Георги Рачев пред бТВ.

препоръчано

Морето става още по-топло и следващата седмица, които са на море, са изтеглили не просто дългата клечка, а шестица от тотото, каза Рачев.

Има вероятност в Хасково да стане доста топло, макар че няма да е като в Кипър 45 градуса, изтъкна той.

По Горно-тракийската низина ще стигнем до 38-40 градуса. 15 процента е вероятността това да се случи, отсече той.

За София идната сряда ще е 35 градуса, възрастните хора да имат шапчица върху персоналния "компютър", чак в 17 могат да излязат да свършат онази важна работа, която им е възложена, заяви той.

Морето е като сълза, тълпите почиващи още не са налазили, отбеляза климатологът.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си САМО В ПИК! Ексклузивният хороскоп на Алена за последния работен ден за седмицата: Бизнес успехи за Телеца, Близнаците да не пътуват, а Везните да не мърморят на партньорите си
ПИК TV x
ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО ПИК TV: Депутатите приеха поправки в бюджета, препитват седем министри на редовния контрол в НС - НА ЖИВО
ново
Днес: 37
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК