Проф. Герджиков: НДСВ е ковачницата за кадри на кабинета на ИТН

Акценти

Проф. Герджиков: НДСВ е ковачницата за кадри на кабинета на ИТН

73705
на 12.07.2021
Проф. Герджиков: НДСВ е ковачницата за кадри на кабинета на ИТН
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Предложението на Слави Трифонов за министър-председател в лицето на Николай Василев е възможно един от най-добрите избори. Това заяви за БГНЕС проф. Огнян Герджиков след обявяването на кандидатурите на „Има такъв народ“ за кабинет.

препоръчано

Проф. Герджиков смята, че хората, които са предложили кандидатурите на Ради Найденов за външен министър и на Любомир Дацов за министър на финансите имат „нюх за кадрите и хората“. Според него Найденов е много подготвен дипломат с поглед върху международната политика, и би бил прекрасен външен министър. По думите на проф.Герджиков НДСВ се е превърнало в ковачница за кадри на предложения от Трифонов кабинет.

„НДСВ имаше много добри кадри и само липсата на политически опит ни попречи да се задържим по-дълго на власт. Имахме много качествен състав и това се потвърждава с включването на хора от НДСВ в евентуалното бъдещо управление, защото не можем да бъдем категорични към днешна дата, че това ще е кабинетът, който ще бъде гласуван“, обобщи проф. Огнян Герджиков.

Проф. Огнян Герджиков беше председател на Народното събрание по време на управлението на НДСВ от 2001 до 2005 г. и служебен премиер през 2017 г.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО) Доган се изниза от централата на ДПС - охранители държаха медиите на разстояние (СНИМКИ/ВИДЕО)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК