Проф. Даниел Вълчев: Служебният премиер няма да съм аз

Акценти

Проф. Даниел Вълчев: Служебният премиер няма да съм аз

50559
на 09.05.2021
Проф. Даниел Вълчев: Служебният премиер няма да съм аз
Автор:   ПИК

Атрактивни Джакпоти и Нови Игри от efbet (18+)

Служебният премиер няма да съм аз. Това заяви пред БТВ един от спряганите за министър-председател в служебното правителство на Румен Радев проф. Даниел Вълчев.

препоръчано

Деканът на Юридическия факултет на Софийския университет, който преди 16 години бе вицепремиер и министър на образованието в кабинета Станишев коментира политическата ситуация в страната.

 „Най-вероятно с новите изборни правила и с подмяната на изборната администрация и с общото политическо позициониране ГЕРБ ще изгубят гласове и ще се възпроизведат други малки партии“, разкри очакванията си проф. Вълчев.

Според него в следващия парламент няма да има забранени коалиции.

„Основният въпрос ще е дали ГЕРБ ще участва в такава коалиция – добави той. - Може да се прогнозира какво ще направят след изборите. Те ще се опитат да покажат, че вотът е нелегитимен. Това винаги е от полза, ще се опитат да са по-кротки на тези избори и за да имат възможност след това да градят някакви мостове. Трето - ще направят дълги списъци за това какво са направили за народа, който не ги разбира“.

По думите му управлението на Борисов „е схващане на мъжествеността като това да не се съобразяваш с никакви правила“.

Вълчев засегна и темата с все още затворените университети, като призова властите да пуснат студентите във ВУЗ-овете.

„Поне аз не мога да го разбера това – заяви Даниел Вълчев. – Интересно как може да има събрания, казината да работят, а за няма занимания на студентите във ВУЗ-овете. Баба ви едва ли е ходила на тиймбилдинги и в казина. Необяснимо е”.

 

 

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за 28 март - Близнаците завладени от добро настроение, изкушения дебнат Стрелците
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! В парламента гледаха два проекта за сексуалното насилие над деца. ИТН скочиха на Асен Василев заради финансови акробатики. Заместник-председателката Кирова с ехидни подмятания към Тошко Йорданов (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 115
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК