ГОРЕЩО
Проф. Пламен Киров разкри КОЙ Е ВИНОВЕН за политическата криза: Попитайте Христо Иванов и групичката около него. Всичко може да очакваме от Радев
ПРОЛЕТЕН ДЕКЕМВРИ! Слънчево в цялата страна, температурите ще достигнат до 12 градуса
Проф. Румяна Коларова с ЕКСПЕРТЕН АНАЛИЗ - ето как ГЕРБ са обърнали ситуацията с оставката на кабинета в своя полза
Нагъл, по-нагъл, Ивайло Мирчев
В какъв контекст свършват приказките и започват ШАМАРИТЕ И ЮМРУЦИТЕ?! Надежда Йорданова от разградската самодейна полит-група на олигарха Иво Прокопиев е толкова безпомощна, че...(ВИДЕО)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Зелените листни зеленчуци понякога са гастритогенни – тоест възбуждат стомашно-чревни проблеми. Това съветва проф. д-р Донка Байкова, специалист по хранене и диететика.
препоръчано
„Нитратите са причинители на подобни смущения. Те се съдържат и в природата. Не са токсични. Най-големите количества се съдържат в спанака. Нитратите са водно разтворими и термолабилни“, посочи проф. Байкова.
„Страните, от които внасяме плодове и зеленчуци, са по-рискови за нас и контролът от Българската агенция по безопасност на храните е засилен“, каза още тя. Проф. Байкова препоръча да използваме сезонните зеленчуци с произход България.
свързани новини


