Проф. Лъчезар Филипов: Извънземни кацат в Банкя, но не заради премиера

Гост

Проф. Лъчезар Филипов: Извънземни кацат в Банкя, но не заради премиера

122852
на 01.03.2016
Проф. Лъчезар Филипов: Извънземни кацат в Банкя, но не заради премиера
Автор:   ПИК

Бил Клинтън се е срещал с пришълци, а Сталин е знаел какво става на Луната

Новата година започна с небивала уфологична активност. Дори световната преса гръмна как у нас американски изтребители са гонили летяща чиния. Какво се случва, попитахме единствения учен у нас, занимаващ се сериозно с тези необясними явления - проф. Лъчезар Филипов. В края на миналата година по негова инициатива у нас се проведе и международна конференция с участието на светила от научните среди по тези въпроси.
 
- Напоследък зачестиха сигнали от цял свят за неидентифицирани летящи обекти (НЛО). У нас бяха снимани светлини над няколко града. Накрая западната преса писа за натовски самолети, преследвали НЛО край Нова Загора. Какво става, проф. Филипов? 
 
- Наистина има засилване на уфологичната активност. Ненапразно напоследък сред научни и политически среди се говори усилено за екзополитика, т.е. подготовка за контакт с други разумни същества. Или дори по-точно признаване на контакт, защото срещи между висши политици с извънземни вече е имало.
 
- Кога са били те? 
 
- Контакти в САЩ е имало през 1947, 1957 г. и много след това. Всичко това се потвърждава от представители на тогавашните служби. Трябва да се каже, че президентът Бил Клинтън също е имал контакт. Неслучайно от неговото семейство има представител в комисията на Рокфелер, която се занимава именно с проучване на пришълците. Аз притежавам документи, които ми бяха предоставени от американски, италиански и френски фактори. Там се казва, че през 1947 г. в градчето Розуел, Ню Мексико, са паднали две летящи чинии . След това обаче там са били „приземявани“ още три чинии, от които са били прибирани екипажите им. Наскоро получих една книга, съставена навремето от служители на руския КГБ. Там също има огромен набор от информация.
 
- Говори се, че всички президенти след Кенеди са информирани надлежно за пришълците. Коя година е станала срещата им с Бил Клинтън?

препоръчано

 

Цялото интервю четете в Retro.bg

Сподели:
Бомба x
Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават Това са обидите, изречени от устата на мъжете, които жените за нищо не света не бива да прощават
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на Орлов мост (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV: Мистериозен инцидент шашна столичани на "Орлов мост" (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това