Вход
София
Времето в София 2 o C

Проф. Михаил Константинов: Премиерът трябва да бъде поздравен! Лъжливите коментатори по случая "Виктория" да си посипят главата с пепел и да идат в манастир

Проф. Михаил Константинов: Премиерът трябва да бъде поздравен! Лъжливите коментатори по случая "Виктория" да си посипят главата с пепел и да идат в манастир

на 11.10.2018
54408
27
Проф. Михаил Константинов: Премиерът трябва да бъде поздравен! Лъжливите коментатори по случая "Виктория" да си посипят главата с пепел и да идат в манастир
Автор: ПИК
11.10.2018
27
54408

Реакциите около убийството на Виктория Маринова и отпора, който премиерът Бойко Борисов даде на европейските лидери, които прибързано заклеймиха България, коментира математикът и анализатор проф. Михаил Константинов пред Фокус. 

Реакциите и преди разкриването на убийството на Виктория Маринова бяха не по-малко значими и показателни. И те в известен смисъл не се различават като качество от това, което чухме след това. Точно те са всички еднакви, преди и след това. В цялата тази дълбоко трагична история всъщност имаше и нещо хубаво. Това показва колко са глупави хората, които са превърнали омразата към България в своя професия. За наше голямо щастие те се оказаха с изключително нисък интелектуален капацитет, тоест те не са умни противници, което е хубаво за България, посочи той. 

Тъй като реакцията, която доведе до международни неадекватни морално отсъждания, всичко това беше на такова ниво, което очевидно показваше, че тия хора не разбират какво става. Нямаше нормален български анализатор и изобщо човек, който да разбира този случай и веднага след убийството, който да не е наясно, че става дума за убийство, извършено от социопат. Даже аз няма да употребя думата психопат, това е по-лека квалификация, това е от човек, който е тотално изключен от обществото в собственото си съзнание, който изобщо не цени човешкия живот и освен това е със садистични наклонности. Тоест в известен смисъл той не е и човешко същество в нашето разбиране за това, допълни Константинов. 

По думите му, след като има такъв очевиден случай, е било въпрос само да се намери убиецът, защото самият убиец очевидно и той като някои от своите коментатори е с доста малко мозък. Той е направил всички възможни грешки. Оставил си ДНК-то в изобилно количество, знаем, къде го е оставил. Откраднатите вещи ги занася вкъщи, като всеки дебил, който извършва убийство, и то остава просто въпрос на часове и на дни да бъде намерен. Те се оказаха дни, защото той беше изведен от страната, дали сам, дали от свои приятели. Толкоз, това е ясно, отсеце професорът.

"Оттук-нататък видяхме нещо чудовищно. Първо, видяхме, кои са българомразците, и то злостните българомразци. И второ, беше ужасно да видим как светът се връзва на фейкови новини. Тоест видяхме колко е уязвим светът. Светът няма никаква защита срещу лъжливите новини, ама буквално никаква. И това е много тъжно, защото всъщност то означава колко лесно е да подведем всички. Сега започнаха да валят някакви половинчати извинения. Например шефовете на ЕНП с половин уста се извиниха вече. Но преди всичко трябваше да поемат тежка отговорност и да кажат, че постъпиха като полуидиоти и че дълбоко съжаляват. Те това не го казаха, казаха само че българите са действали много адекватно при това убийство. Ще използвам темата, за да задам и на вас, и на нашите слушатели един простичък въпрос: знаете ли кой е рекордьор, коя държава е рекордьор по разкрити убийства с 99%, повтарям, 99% разкрити убийства, в Европа, а вероятно и в света? Така, знаете ли кой? Нека да ви отговоря. Държавата се нарича Република България. Миналата година от 96 убийства са разкрити 95, едното е пред разкриване и ще отидем на 100 %. Тази година почти всички убийства са или вече разкрити, или пред разкриване. Има едно само убийство мафиотско в София, което е малко по-трудно разкриваемо, но то вероятно ще се разкрие някъде в бъдеще. Така че разкриваемостта на убийствата и тази година е близка до 100 %. Държавата се нарича България", обясни проф. Константинов.

Нашите мразители се опитаха да ни сравнят със случая в Словакия, със случая в Малта и т.н., които са очевидно политически убийства. Нещо повече, трябва да ви кажа, че това малоумие продължава и в момента. Вече тези, които се ангажираха с тази мръсна лъжа, почнаха да разправят, че поръчителите на убийството, забележете, имало поръчител, нарочно накарват убиеца да извърши изнасилване на жертвата, за да си помислим ние, че това е психопат. Виждате ли докъде стига малоумието? Аз даже не намирам думи, за да дефинирам това малоумие, освен да кажа, че г-н Иво Христов, проф. Христов, който каза нещо за дебилите в България, трябваше да конкретизира в коя област са дебили, заяви Константинов. 

На въпрос защо толкова европейски и световни лидери реагираха на ситуацията у нас критично, макар и в постове в „Туитър“, Константинов заявява, че светът е тежко поразен.

Те са тежко поразени от лъжите, които сами говорят и които поразиха тях самите. Може ли, преди да е завършил един процес, вие да заявите, че убийството е политическо? Ами те, дето се вика, за словашкото убийство изчакаха, докато ги хванат и се разбере, че поръчител е някакъв бизнесмен там и убийството е всъщност поради това, че журналистът критикува шахтите на бизнесмена. Това е такова нарушаване на принципа за невинност до доказване на противното. Между другото целият този кретенизъм, наречен „Ми ту“, т.нар. митутки, е тотален принцип за побъркване на едно общество. Те са тотално луди тия хора. Значи вие обвинявате някакъв, че ви е изнасилил преди 40 години, което е пълна дивотия, и той почва да се чувства виновен и да доказва, че не ви е изнасилил. Ами всеки мъж нормален, ако някой му каже защо ме изнасили преди 30 години, той почва да дава заето, той изобщо не знае какво е правил преди 30 години. И то се оказва, че самите тия митутките, че те са изнасилвали малолетни. Така че виждате ли дивотията. Движението „Ми ту“, което се счита за благородно нещо, е една от най-големите гаври с правото и с демокрацията. Все пак президентът Тръмп им го каза, вие всъщност потъпкахте цялото римско право, което се базира на презумпцията за невинност. Това нещо унищожава света, това не е безобидно, което става. Това, което става в България, е същото. Де факто властите бяха обвинени в едно отвратително убийство, очевидно дело на психопат. Аз не виждам с какви очи българските т.нар. коментатори в момента продължават да си отварят устата. Вместо да си посипят главата с пепел и да отидат в манастир и там до края на живота си да се молят Господ да им прости греховете, посочва Константинов. 

Запитан за привикването на посланиците от страна на премиера, Константинов отсече, че това е изключително правилно действие на премиера.

"Трябва да бъде поздравен. Свинското отношение, което проявиха ръководители европейски към България като някаква второ качество държава, на която ще даваме второ качество храни, ще я държим като второкачествено куче извън границата и за всяка клевета ще я превръщаме едва ли не в истина, това, което направи Борисов, може да бъде само поздравен. Само ще трябва да направи нещо повече. На всеки един от тия идиоти, докато не се извинят лично, да ги гони като диверсант. С един подвъпрос: Г-н Еди-кой си, които твърдяхте, че България е убила разследваща журналистка, извинихте ли се вече? Не, не съм се извинил. Ами хайде, ако обичате, да се извините. Сега не е нужно да го прави премиерът, но аз мисля, че всеки нормален българин трябва да им пуска по едно съобщение в пощите и да ги пита: извинихте ли се вече. Защото друго е да се каже, те в момента ЕНП дадоха заден ход и викат колко сме били добри в разкриването на убийства. Да, добри сме, защото сме европейски шампиони, да, европейски шампиони 100 %. Обаче вие трябваше първо да се извините, да се извините на моя народ. А не да се правите, че нещо случайно е станало. Виждате докъде са поразени западните общества, за съжаление", отсече математикът.

Сподели:
Напиши коментар »
(27)
1
ТЕБЕ ПЪК КОЙ ТЕ БРЪСНЕ ЗА СЛИВА БЕ ГЪ-ЗОБЛИЗЕЦ
2
Заради един миризлив мангал, БСПдирастите и ДПСдирастите водени от слугите на Мавъра, Гнома и Импексовата барсала, оплюха правителството, държавата и народа Си, пред Европа. .......................................................................................................................................... Това е най точния анализ на един български доктор, направен точно часове след убийството. .......................................................................................................................................... Д-р Любомир Канов е известен български психиатър и писател, дисидент, емигрант в САЩ. Автор e на книгите „Човекът кукувица“, „Парейдолии“, „Ходисей“, „Между двете хемисфери“, „Вселената според Гуидо“ и „Стрела от тръстика“. Негови творби са превеждани на английски, немски и чешки. ....................................................................................................................................... Ето неговият коментар по повод на зловещото убийство на тв водещата Виктория Маринова, разтърсило обществеността у нас и зад граница. ........................................................................................................................................ „Убийството на Виктория край Дунава изглежда от същия вид и порядък, както и убийството на Вероника с тесла, от преди може би три години. Такива нападения изобщо не са типични за хора с психична болест в клиничен смисъл, а за една разновидност на човека, която често е украсявана с научни термини като “психопати” и прочие, но в обикновен човешки смисъл се нарича изрод. Защо изрод? Защото не е трябвало да се роди в човешкото общество, да развива своите престъпни склонности и да му бъде позволено да убива невинни и нормални хора. Тези хора може би съвсем не са малко всред населението, но единствено страхът от репресия ги кара да се въздържат от онези чудовищни жестокости и престъпления, които биха искали или са в състояние да извършат. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Това е доказано и демонстрирано по най-убедителен начин след девети септември 1944 г., когато цели орди от убийци са възникнали сякаш от нищото из цяла България и са натрупали камари от трупове на невинни хора, убивайки ги с лопати, чукове, камъни и пистолети край реките и овразите. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Мотивацията на един изрод в най-голяма степен се движи от желанието да унищожи онзи, който го превъзхожда по красота, богатство, талант, умения или успех в живота. Второто, но много важно за изрода желание, е да го унижи, да го загрози, да го стъпка в калта, да го превърне в пихтия, да унищожи образа му на човек, защото го преживява като укор срещу собствената му уродливост. Убийството по някакъв извратен начин го “изравнява” с жертвата, а това че тя вече никога няма да бъде жива, дори му дава чувството за превъзходство, едва ли не за безсмъртие, чувство за власт над живота и смъртта. Това е според мен общото между убийствата на Вероника и Виктория, по-точно, че е извършено от някакъв изрод, а професията на Виктория едва ли е от значение. Истинската причина е, че в този както и много други подобни случаи, срещу изродът не стои никой - нито истинска безкомпромисна държавна система за изолиране на такива индивиди, нито справедливото наказание на виновния, нито за средства за възпирането му, защото системата, която трябва да го извърши е напълно деградирала. Тя е по същество една милиционерско-комунистическа вкаменелост, която напълно се е разградила и разпаднала, носейки всичките белези на негодност от предишната система, но допълнително разкрасена в своя разпад от финтифлюшките на “правозащитни” аргументации и процедури осуетяващи реалното правосъдие. Самата система, чиято основна функция би трябвало да бъде защита на нормалните хора от изродите, се е превърнала на свой ред в някакъв юридически мутант с 3% одобрение сред населението. Вероятно точно толкова са и изродите, населяващи територията на България”. *Заглавието е на редакцията, а коментарът е публикуван в социалната мрежа „Фейсбук”.
3
ПРОФЕСОРЕ ТИ ДОКОГИ ЩА ГО ПЛЮВАШ И ДУФАШ СОПОЛИВ БЕ МУШМОРОЧЕ
4
Къв професор си ти бе да та иба в дъртия мазен п.е.д.а.л..От толкова с.в.и.р.к.и чак устата му се е напукала
5
Убиецът на тв водещата Виктория Маринова е сексманиак, който обича да налита на жени и не търпи отказ. Това твърдят повечето от разпитаните свидетели в ромската махала на Русе „Селеметя“. Потвърждава го и представянето му като „разбивач на тесни г*зове“ в 8-те профила с псевдоним Selaydin Remiksa във „Фейсбук“, пише „Телеграф“. Семейното положение е обвързан, но на много от снимките, които е публикувал, е с различни жени в предизвикателни пози. Заснел се е дори на метри от района на зверското убийство край бетонната алея на брега на река Дунав. От коментарите в социалните мрежи става ясно, че той пише само на турски език. 21-годишният Северин Надеждов Красимиров бе арестуван в Германия. Направена му е ДНК проба в места лаборатория, която съвпада на 100 % с иззетата от местопрестъплението. Северин ударил Виктория с юмрук, с което директно счупил носа ѝ и я повалил на земята. След това я захвърлил в храстите и започнал да се гаври с нея. Изнасилвал я няколко пъти, включително и анално – по изключително извратен и брутален начин, обясниха разследващите. Накрая малко преди да свърши за последен път я удушава и се изпразва върху трупа ѝ. Вече мъртва, грабва за краката младата жена и започва да я влачи по лице, за да я скрие по-навътре в храстите. Изоставя тялото в изключително гнусна и унизителна поза – полугола и разкрачена. Прибира суитчера, мобилния телефон и бижутата ѝ, след което бяга и се прибира в дома си.
6
Жалко за жената но ако не беше журналистка така ли щяхте да развивате темата.Същият ден убиха 17 годишен в гората в главата. Нещо да чухме за него?? А да той не е известен и може да го убиват без 1 седмица да е в медиите. Жалка България....
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
До#2. Да ти ЕПМ!
9
Не знам по какво си професор точно и как може какъвто и да е професор да не може да пише, но едно е ясно- не разбираш нищо от престъпления насочени срещу жени, мразиш жените и тук вече си нагазил сериозно, професорче. С жените шега не бива. Загрижен за омразата срещу България, а такива като теб, дето правят омразата в България ежедневие- какво да ги правим, а. Дип че си толкова нелицеприятен и това те пази някак си, ама няма да ти се размине. Сигурно ни стигаш до пъпа най- много.
10
Правилно, но по-полека, че ще счупиш тъпомера. Премиерът не се нуждае от твоите похвали. Той вече си ги получи, а ти на всяко гърне миродия.
11
И пържола за кучето... в Перник, щото го обидихте навремето! А, професоре, а Вие помислете дали да не влезете в метох. Женски, много ясно...
12
Не съ пиши "мИрудия", а "мерудия". Саму утбилязвам, де.
14
отговор на коментар
Не знаеш по какво е професор ,но може да даваш мнение .Що за Б.....К трябва да си ,за да коментираш външния вид на човек и да говориш за омраза.Аман от лицемери!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Още от самото ни приемане в ЕС през 2007г. си личеше лицемерието и подигравателно то отношение на Европейските Бюрократи към държавата България Нима забравихте онзи БЮРОКРАТ с обърнатите джуки, който чиято любовница му беше българската комисарка г жа ЙЕС,и който постоянно ни чакаше едва ли не да си затворим реакторите а след това и държавата !И куп други такива ,,ПОЛИТ ЕВРО КОМИСАРИ,, се налагаха какво още да си затворим в държавата......Е сега вече маските паднаха и ако искаме един истински и равноправен ЕС тия мерзавци трябва на Евроизборите да им бием ШУТА до последната отрепка ! ! ОТ ВСИЧКИ НАС ЗАВИСИ ТОВА ДА БЪДЕ ПОСТИГНАТО С ОГРОМЕН УСПЕХ ! ! !
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Втората смяна мутренско-джендърски трол на ПИК си пое дежурството.Има още дълго време да правите с.в.и.р.к.и за жълти стотинки от Гл.мутрафон.
20
в БГ са 1 млн герберасти в администрация и на други топли службички и освен да се кланят на шефа си друго не правят, остана ли някой да не е утешавал разстроения си Вожд от лошите 1 млн бсп и 5 млн други българи, които не са доволни от циганската престъъпност и прикриването на поръчково убийство.Таман сега да видим добре всички герберастки подлоги, някой да не пропусне, че после ще им изстинат службичките, не им е лесно на мижитурките и на боко заобиколен от 1 млн подлизурки.Иначе само нагъл гербераст може да убеждава хората че щом е изнасилена значи не е поръчка за разследващото предаване.Е, добре че не сме от тяхната шайка, само те могат да размахват пръст когато другите не са съгласни с тях.Убийството е наказателно,а не психопатски нагон както герб удобно се опитва да го изкара
21
Да,де има право професора за истерията която се изсипа върху БГ.Затова като разбраха кой е убиеца ,че не е интересен спряха.Спряха по техния начин, с продължение.Реално е извършено убийство от изрод,и това явление,засяга обществото.Нека мине погребението е нужно да се рязисква и този проблем.А иначе да,авторитетни медии, агресивно ни оплюха,благодарение на известната грандажийска групировка,винаги готова за изпълнител на поръчки срещу БГ ,със собствени канали за бърза реакция и доста средства.Може и да са платили за публикацията!.Преди да е ясно какво се случва, се очерня привантивно имиджа на БГ.Затова и отзвука беше силен защото изпълнителите са професионалисти по влияние върху общественото мнение,но тяхната цел е ясна,не е от вчера подобно изпълнение.
22
Лъснаха им гъзовете на грандажиите!Позор!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
отговор на коментар
Не е представлявал интерес за опозицията, те искаха на всяка цена да докажат, че правителството поръчва убийството на журналист който ги разследва. Но не им стигна умствения капацитет и на умните и красивите и на червените.
25
Този тъпак,може да бъде професор само в кочината България,както и простата мутра -премиер !?!?!?
26
Мишо тъпо парче си бил винаги. Като смърдялко от ПИК. Ослушай се малко. За цирка с посланиците хората го казаха - УНИЖЕНИЕ. Явно, че живеете в друга държава.
27
В кой манастир ? Боци си е сложил плоча с неговото име, на почти всички
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували на евроизборите през май?
Общо гласували: 9892
архив

- Какво ти пука как съм попаднал в апартамента ти? Важното нещо е, че сега сме заедно!

няма нови новини
Днес: 5
hot
най-четени новини в момента
сега
1239
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Красимир Ципов разкри: Сделка на правителството на Радев за 20 млн. лв. се разследва от ОЛАФ
x
Hoв вид гeл зa 3D пpинтepи имa бъдeщe в poбoтиĸaтa и мeдицинaтa
x