Психар се самозадоволява в центъра на Бургас, очевидци подминават безучастни

Региони

Психар се самозадоволява в центъра на Бургас, очевидци подминават безучастни

16304
на 13.02.2024
Психар се самозадоволява в центъра на Бургас, очевидци подминават безучастни
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Дончо Златев от Бургас сигнализира в пост във Фейсбук за липса на гражданска отговорност при задържането на мъж, извършвал непристойни действия пред непълнолетни момичета. Инцидентът е от неделя привечер, на централната пешеходна улица в морския град, по която бащата се разхождал с двете си деца. След като забелязал непристойното поведение на мъжа го задържал, опитал да звънне на тел 112, но батерията на телефона му паднала. Не успял да се свърже с полицията, защото никой от преминаващите не разрешил да ползва телефона му.

препоръчано

„В един момент бях не толкова възмутен от действията на мъжа, колкото от бездействието на хората, които преминаваха. Това се случи в може би най-оживеното време в неделя следобед, когато центърът беше пълен с хора. Изненадата ми беше в това, че след като задържах мъжа – никой не се отзова, за да извика полиция и да дойде патрул”. Това заяви пред Нова телевизия Дончо Златев.

„След като се самосезирахме по поста в социалните мрежи, сформирахме екип по установяване на лицето. Мъжът беше разпознат, след  като прегледахме видеозаписи от района. Той е задържан и в последствие беше извикана майка му, която е и негов настойник. Оказа се, че мъжът е с психични проблеми. Той е отведен в ЦЗП в Бургас за лечение”, подчерта Ивайло Инджов от Първо РУ в Бургас.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Финансови проблеми за Рака, Лъвовете да не пътуват
ПИК TV x
Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО) Иван Таков пред ПИК TV: Нинова пречи на лявото обединение! Ето какво трябва да направим, за да е успешно (ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК