Психологът на Ливърпул успокоява играчите

Световен футбол

Психологът на Ливърпул успокоява играчите

4561
на 23.03.2020
Психологът на Ливърпул успокоява играчите
Автор:   ПИК

Спортният психилог на Ливърпул Лий Ричардсон работи неуморно през последните дни с играчите на отбора, за да не бъде допуснато нервите от създалата се пандемична ситуация да превземе мислите на състезателите.

препоръчано

"Мърсисайдци" се нуждаят от едва два успеха до края на кампанията, за да заявоюват бленуваната първа титла от 30 години за клуба.

Пандемията от коронавирус обаче хвърли огромни съмнения върху завършването на футболния сезон на Стария континент, като даже съществува възможност сезонът да бъде обявен за нулев.

Сценарият изглежда почти изключен на този етап поради редица фактори, но ръководството на клуба иска да предпази играчите си всякакви подобни мисли. Ричардсон поддържа всекидневен контакт с играчите и следи да им припомни, че просто трябва да се концентрират върху нещата, които са под техен контрол и че почти сигурната титла просто ще почака малко.

Психологът отделно е посъветвал състезателите да гледат в перспектива, да са внимателни с постовете си в социалните мрежи и като цяло да държат чувството си за хумор, предава "Гонг".

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Ген. Мутафчийски и медиците във ВМА получиха втора ваксина срещу COVID-19 (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 45
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това