ПСИХОЛОГ РАЗШИФРОВА ПРОТЕСТА: Границата е премината, хората на Орлов мост са на Сорос и Божков

Политика

ПСИХОЛОГ РАЗШИФРОВА ПРОТЕСТА: Границата е премината, хората на Орлов мост са на Сорос и Божков

118121
на 01.08.2020
ПСИХОЛОГ РАЗШИФРОВА ПРОТЕСТА: Границата е премината, хората на Орлов мост са на Сорос и Божков
Автор:   ПИК

Психолог разшифрова случващото се на протеста в София. Границата е премината, но те не могат да спрат, защото тези на Орлов мост са НПО-та на Сорос. Една част са такива, други пък са такива, на които им плаща Васил Божков. Според тях прокуратурата е коренът на злото. Това заяви в предаването по Канал 3 политическият психолог д-р Илия Илиев.

препоръчано

"Нека да дойдат редовните избори и да се види тогава кой ще управлява'', препоръча д-р Илиев.

На протестите през 2013 г. имахме искрено възмутени хора заради избирането на Делян Пеевски за началник на ДАНС. Сега от този протест, първо, се махнаха безплатните протестиращи и идейно мотивираните привърженици на БСП. Останаха тези, които имат различни мотиви като г-н Кърджилов, коментира още той.

По думите му сега основно на протестите присъстват хора, които са платени и заинтересовани от това да свалят правителството и главния прокурор.

Просто някои от тях си дадоха някои части под наем, каза в заключение политическият психолог.

Сподели:
Бомба x
ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве ГОЛЯМ ДЕН: Един от най-обичаните празници е днес - на Атанасовден черпят 8 любими имена и се прави специален обред за здраве
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на Пфайзер и Бионтех (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доц. Ангел Кунчев с последна информация за ваксинацията след получаване на третата пратка от ваксините на "Пфайзер" и "Бионтех" (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 41
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това