ПСС: Условията за туризъм в планините са добри

Животът днес

ПСС: Условията за туризъм в планините са добри

3748
на 13.06.2024
ПСС: Условията за туризъм в планините са добри
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Добри са условията за туризъм по планините, съобщават от Планинската спасителна служба, предава БТА.

препоръчано

Времето е ясно, с разкъсана облачност, по-ветровито във високите части. Температурите варират между 15 и 20 градуса.

Над планините ще се развива купеста, след обяд - и купесто-дъждовна облачност, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология. На много места ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици. По-интензивни ще са явленията в Стара планина. Ще духа умерен, по високите и открити части - и силен, вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 25°, на 2000 метра - около 16°.

Вчера към 17:30 часа е оказана помощ на турист с пострадал крак на "Стената" над хижа "Алеко" на Витоша. Оказана му е долекарска помощ и е транспортиран до хижата. Акцията е продължила около 50 минути.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите САМО В ПИК: Ето го топ хороскопа на Алена за вторник - денят е успешен за Овните и емоционален за Скорпионите
ПИК TV x
ГОРЕЩО В ПИК TV! ЦИК с инструкция към кметове и областни управители: Унищожете старите хартиени ролки за машините (ВИДЕО) ГОРЕЩО В ПИК TV! ЦИК с инструкция към кметове и областни управители: Унищожете старите хартиени ролки за машините (ВИДЕО)
ново
Днес: 86
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК