ГОРЕЩО
БСП търси изход от парламентарнатакриза със среща с пет формации
РАЗКРИТИЕ НА ПИК! Елисавета Белобрадова подала сигнал срещу онанист пред столично училище - гледала го пет минути, готова е да го разпознае по... половия член (ДОКУМЕНТ/18+)
СТРАШНА ГОВОРИЛНЯ: Господарите на Татяна Дончева я активираха да дрънка глупости при Лора Крумова
Нидал Алгафари пред ПИК TV: Единственият възможен вариант е Атанасов председател на НС, а Борисов премиер. ППДБ е време да се примирят, че Пеевски е фактор в политиката (ВИДЕО)
ВРЪТНА СЕ: Съветник на Денков и герой от разработката "Градинарят" цъфна до генерал от КГБ, Митрофанова и руския митрополит Антоний (СНИМКА)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Радослава Неделчева, Свищов
препоръчано
Необходими продукти:
1 кг кайма
1 глава лук
магданоз
вместо хляб сложих шепа галета
1 яйце
2-3 щипки – чубрица, сол, риган
щипка ким
4-5 яйца
кашкавал
червен пипер
Начин на приготвяне:
Каймата се прави като за кюфтета. Правят се големи топки и се слагат в намазнена с олио тава. Правят се кладенчета. Запичат се около 30 мин на 200 градуса.
След това се разбиват яйцата и се заливат дупките, около тях се настъргва кашкавал и се запича още 10 мин. Ръси се с червен пипер.
Сладкиш със сини сливи
382388
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
323240
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91663
на 26.02.2019
Джолан в питка
140771
на 05.06.2018