Вход
София
Времето в София 8 o C

Пускат книги на специални цени в памет на Александър Томов

Пускат книги на специални цени в памет на Александър Томов

на 22.10.2020
52215
0
Пускат книги на специални цени в памет на Александър Томов
Автор: ПИК
22.10.2020
0
52215

Александър Томов, един от най-ярките гласове на съвременната българска литература, ни напусна на 21 октомври тази година.

В негова памет издателство „Милениум“ организира промоция – всички книги, излезли изпод перото на смятания за най-скандалния роден автор на новото време, ще се предлагат на половин цена във фирмената книжарница „Милениум“ (София, ул. „Цар Иван Шишман“18) и на сайта на издателството – www.milleniumbg.eu

До края на месеца може да се възползвате и да закупите томовете с логото на „Милениум“, които включват: луксозното юбилейно издание „Избрано“, в което са събрани откъси от някои от знаковите произведения на Томов, стряскащо близкия до реалността трилър „Килър“, динамичната екшън сага „2066“, историческият роман „Йешуа“ и шокиращата история „Малолетна проститутка“.

Александър Томов е роден в София през 1944 г. По негови сценарии са създадени 12 филма, участвали на международни фестивали в Берлин и Москва. Автор е на над 20 книги: поезия, белетристика и публицистика, които са превеждани на английски, немски, руски, испански, полски, чешки, унгарски, словашки и литовски език.

 

Сподели:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого имате доверие?
Общо гласували: 22726
архив

Две блодндинки си говорили:
-Абе муцка много хубава походка.
-Да нали,минах през кръчмата

x
САМО В ПИК TV: Изплува тайната и невъзможна любов на Мариан Вълев-Куката (ВИДЕО)
x
11-те правила за връзка тип „просто секс"
x