Пускат парното и във Враца

Региони

Пускат парното и във Враца

4324
преди 4 часа
Пускат парното и във Враца
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Поетапно започва включване на отоплението във Враца, съобщиха от “Топлофикация Враца” ЕАД на официалната си интернет страница.

препоръчано

Първо ще бъде пуснато парното в детски, социални и болнични заведения, както и в учебни заведения, а след това за битови абонати и стопански учреждения. От дружеството уведомяват, че действията за включване на отоплението са предприети с оглед влошените метеорологични условия и неблагоприятна дългосрочна прогноза за трайно застудяване.

Клиентите, които не желаят въвеждане на отоплителните инсталации в режим за отопление е нужно да оставят съобщение на подходящо място в абонатната станция и да предоставят молба и протокол от Общо събрание с подписите на най-малко на 2/3 от собствениците или на съответния ръководител на учреждение, поясниха от “Топлофикация Враца”. 

Преди пускането на отоплението е важно клиентите да приключат всички ремонти по вътрешните инсталации и да ги запълнят, ако са източени. Препоръчително е запълването да става при напълно отворени вентили на радиаторите, с цел нормалното им обезвъздушаване и функциониране.

В случаи на констатиран проблем с електронните уреди за дялово разпределение, монтирани на радиаторите, е необходимо да се уведоми топлинният счетоводител. Отоплението няма да бъде включено в сградите, в които вътрешната отоплителна инсталация не е запълнена и в които се извършват ремонтни работи, посочиха още в сайта си от дружеството. 

Поетапно започна пускането на парното и в други градове на страната, сред които Плевен, София и Сливен.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Равноотдалеченият премиер на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: "Равноотдалеченият премиер" на ППДБ е лъжа! Опитват се да преметнат избирателите, че не са с ГЕРБ (ВИДЕО)
ново
Днес: 101
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК