Пуснаха билетите за мача на националния отбор на Колежа

Футбол

Пуснаха билетите за мача на националния отбор на Колежа

11069
на 27.08.2024
Пуснаха билетите за мача на националния отбор на Колежа
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за домакинството на „А“ националния отбор от турнира на УЕФА Лига на нациите срещу Северна Ирландия.
 
От днес талоните за двубоя на 8 септември от 19 часа на стадион “Христо Ботев“ в Пловдив са налични онлайн  тук.
 
От 6 септември пропуски ще могат да бъдат закупувани и на билетна каса на “Колежа“, както и от специално изграден за дните около мача кът на националния отбор, който ще бъде разположен на Площад “Централен“ 1.
 
Цените на билетите са, както следва:
 
Сектор А – 20 лв.
 
Сектор B – 12 лв.
 
Сектор C – 15 лв.
 
Сектор D – 12 лв.
 
На разположение на привържениците са и пакетни билети за трите домакинства на България срещу Северна Ирландия (08.09.2024), Люксембург (12.10.2024) и Беларус (18.11.2024), а цените са както следва:
 
Сектор А – 50 лв.
 
Сектор В – 30 лв.
 
Сектор С – 40 лв.
 
Сектор D – 30 лв.
 
Напомняме, че при влизане на непълнолетни лица на стадиона родителят/настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител.

препоръчано

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния работен ден от седмицата: Оптимизъм за Телеца, пари за Близнаците, Везните да са умерени в секса
ПИК TV x
Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО) Цветанка Андреева пред ПИК TV: Пеевски демонстрира ясна воля за управление - нещо, което трудно се наблюдава при други партии (ВИДЕО)
ново
Днес: 10
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК