Пуснаха отново движението за "Маказа“

Инциденти

Пуснаха отново движението за "Маказа“

13952
на 15.07.2024
Пуснаха отново движението за Маказа“
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Движението по главния път на граничния контролно-пропускателен пункт “Маказа“ е възстановено, съобщават от пресцентъра на МВР в Кърджали.

препоръчано

Движението бе ограничено заради катастрофа с гръцки и румънски автомобил в района на момчилградското село Загорско, с двама ранени и един починал. Трафикът бе пренасочван през Джебел и селата Слънчоглед и Загорско.

Катастрофата стана тази сутрин между два автомобила с чужда регистрация. По първоначална информация 27-годишната водачка на гръцкия автомобил “Фиат“ губи контрол над автомобила и се удря в мантинела. При удара колата се преобръща и бива ударена странично от движещ се отзад лек автомобил.

Вследствие на инцидента загина 45-годишна пътничка от "Фиат"-а, а други двама от същия автомобил – на 26 г. и на 49 г., са пострадали и откарани за преглед в кърджалийската болница.

Дежурна оперативна група от Момчилград извърши оглед на място, предава за инцидента БТА.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 46
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК