Пуснаха от ареста погребалния агент с фалшивите кремации в Пловдив

Темида

Пуснаха от ареста погребалния агент с фалшивите кремации в Пловдив

7171
преди 5 часа
Пуснаха от ареста погребалния агент с фалшивите кремации в Пловдив
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Арестуваният погребален агент Николай Амбарев бе освободен с парична гаранция от 5000 лева, реши Пловдивският Окръжен съд.

препоръчано

Мъжът беше задържан след установяване на фиктивни кремации и прибрани за тях пари от клиенти.

Според магистратите безспорно има доказателства за авторството на деянието. В същото време обаче няма данни Амбарев да се укрие или да извърши друго престъпление.

Установено е, че Николай Амбарев като собственик на траурна агенция в Пловдив, в два случая, получил заплащане за извършване на кремация на починали хора, което не е било направено, а телата им били поставени в хладилна камера. На близките предал урни с прах с неизвестен произход.  

В първия случай - през месец септември 2024 г. той въвел в заблуждение близките на починала жена, че е кремирана, което не било извършено, като с това им причинил имотна вреда в размер на 809 лева. Във втория случай - на 16 септември 2024 г. Амбарев въвел в заблуждение близките на починал мъж, че е кремиран, което не било извършено, като с това им причинил имотна вреда в размер на 830 лева.

Съдът прецени, че са разпитани вече множество свидетели и няма вероятност обвиненият да въздейства върху тях.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 24 октомври - Близнаците да не харчат без причина, Водолеите да не подписват финансови договори, защото може да си навредят
ПИК TV x
ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО) ПИК TV! Гюнай Хюсмен с ГОРЕЩА ПРОГНОЗА: Българите разбраха по трудния начин, че трябва да гласуват - избирателната активност в неделя ще бъде по-висока (ВИДЕО)
ново
Днес: 94
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК