Пуснаха под домашен арест банкерката, източила 400 хил. лева от сметки на клиенти

Темида

Пуснаха под домашен арест банкерката, източила 400 хил. лева от сметки на клиенти

10402
на 27.02.2019
Пуснаха под домашен арест банкерката, източила 400 хил. лева от сметки на клиенти
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Апелативният съд в Бургас пусна под „домашен арест” банкерката, обвинена в източването на над 400 хил. лв от сметки на клиенти.

WINBET – забавление онлайн с над 2000 слот игри! (18+)

препоръчано

Биляна Манчева се оплака, че сънува кошмари в ареста и поиска по-лека мярка. Родителите ѝ твърдят, че са в шок и не са забелязали да разполага с повече средства, предаде бТВ.

Според адвоката ѝ, няма доказателства за теглени от нея суми и тя е играла второстепенна роля в схемата, тъй като не е имала право да подписва документи самостоятелно. 29-годишната банкерка е категорична, че няма нищо общо с повдигнатите ѝ обвинения.

Прокуратурата е категорична, че Манчева е използвала методи, при които не е било необходимо да подписва документи. Според обвинителите, тя може да повлияе и на свидетели. Тези аргументи обаче не бяха взети предвид от съдийския състав.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 25 април - успех във всички начинания за Телците, лични проблеми терзаят Скорпионите
ПИК TV x
СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса! Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО) СУПЕР ИНТРИГА! Радостин Василев шокира: "Синът на Теменужка Петкова е енергиен бос и медиатор между жената и дъщерята на Нотариуса!" Депутатката от ГЕРБ: Лъжи! Ще се видим в съда (ВИДЕО)
ново
Днес: 132
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК