Путин е обсъдил с Ердоган заплахата от „Ислямска държава“

ЧАС ПИК

Путин е обсъдил с Ердоган заплахата от „Ислямска държава“

7174
на 26.07.2015
 Путин е обсъдил с Ердоган заплахата от „Ислямска държава“
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

По инициативата на турския президент Реджеп Тайип Ердоган днес се е провел разговор между него и президента на Русия Владимир Путин, предаде Интерфакс, цитирани от "Фокус".

препоръчано

„Държавните глави са обменили мнение за ситуацията в Близкия изток, най-вече в Сирия и Ирак и за двустранната координация, целяща повишаване на ефективността за противодействие на заплахата произтичаща от „Ислямска държава“, пише в съобщение на прес-службата на Кремъл. „Подчерта се, че за успешна борба с разпространяването на тероризма и екстремизма и необходима консолидация на усилията на всички заинтересувани страни на международно-правна основа“, пише още там.

По време на разговора са били обсъдени също така и други актуални въпроси свързани с двустранните отношения между Русия и Турция.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - Телците да не помагат на безотговорни колеги, Раците да не дават заеми
ПИК TV x
САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО) САМО В ПИК TV! Проф. Рачев с голяма новина за времето, която мнозина очакват да чуят (ВИДЕО)
ново
Днес: 25
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК