Путин назначи бившия си бодигард в Съвета за сигурност на Русия

Европа

Путин назначи бившия си бодигард в Съвета за сигурност на Русия

8899
преди 4 часа
Путин назначи бившия си бодигард в Съвета за сигурност на Русия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Руският президент Владимир Путин повиши бившия си бодигард Алексей Дюмин в член на руския Съвет за сигурност, става ясно от публикация на РИА Новости, цитирана от "Фокус".

препоръчано

"Да се ​​включат следните лица като членове на Съвета за сигурност на Руската федерация: А. Г. Дюмин – помощник на президента, А. Л. Линк – ръководител на ГУСП (Главна дирекция "Специални програми" на президента на Руската федерация), Д. В. Мантуров – първи заместник-председател", се посочва в указ на президента на Русия.

Владимир Якушев, изпълняващ длъжността секретар на Генералния съвет на "Единна Русия", който премина в Съвета на федерацията миналата седмица, е изключен от Съвета за сигурност на Руската федерация.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните САМО В ПИК! Топ хороскопът на Алена за последния ден на септември: Овните да не пътуват, пари за Девите и Везните
ПИК TV x
Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО) Седмичната прогноза на ПИК TV с проф. Георги Рачев: Октомври ще се усеща като септември (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК