Путин предупреди: Удари със западни оръжия дълбоко в Русия ще означават обявяване на война от НАТО

ЧАС ПИК

Путин предупреди: Удари със западни оръжия дълбоко в Русия ще означават обявяване на война от НАТО

54171
на 13.09.2024
Путин предупреди: Удари със западни оръжия дълбоко в Русия ще означават обявяване на война от НАТО
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Ако Западът позволи на Киев да използва оръжия с по-голям обсег срещу цели в Русия, това би означавало, че НАТО ще влезе „във война” с Москва. Руският президент Владимир Путин направи това изказване само ден след като първите дипломати на САЩ и Великобритания обсъждаха възможно облекчаване на правилата за използване на далекобойни западни оръжия срещу Русия, за което Украйна настоява.

препоръчано

На този фон Полша обяви, че подкрепя вдигането на ограниченията за използване на ракети с голям радиус от Украйна. Американският държавен секретар Антъни Блинкън не отговори директно на въпрос дали на Киев е дадено разрешение за удари навътре в територията на Русия.

„Ако това решение бъде взето, то няма да означава нищо по-малко от прякото участие на страните от НАТО, САЩ и европейските държави във войната в Украйна, и това, разбира се, значително променя самата същност, самата природа на конфликта. Това ще означава, че НАТО, САЩ и европейските страни воюват с Русия. Ако това е така, тогава, имайки предвид промяната в самата същност на този конфликт, ние ще вземем подходящи решения въз основа на заплахите, които ще бъдат създадени за нас”, заяви Путин.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за събота - личните отношения на Стрелците им създават проблеми, Рибите подвластни на чувствата
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Бойко Борисов в Асеновград: Никой, освен нас, не желае да има правителство - Промяната искат да излъжат, че изборите са били опорочени (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 48
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК