Путин се съблече гол и се топна в ледените води за Богоявление (СНИМКИ)

ФОТОГАЛЕРИЯ

Путин се съблече гол и се топна в ледените води за Богоявление (СНИМКИ)

43060
на 21.01.2024
Путин се съблече гол и се топна в ледените води за Богоявление (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Руският президент Владимир Путин участва в богоявленските къпания в нощта срещу 19 януари, съобщи говорителят му Дмитрий Песков пред репортери.

препоръчано

В отговор на въпроса дали президентът се е потопил в ледената дупка, говорителят на Кремъл каза: „Да, по традиция той го направи по случай Богоявление“. На 19 януари православните християни по света отбелязват по стар стил един от големите християнски празници – Богоявление. По традиция в нощта срещу 19 януари започва богоявленското къпане. Според Песков Владимир Путин е спазвал тази традиция и преди, но го е правил в непублична, спокойна атмосфера. През 2023 г. руският президент участва в богоявленските къпания в Московска област.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за неделя - Близнаците да очакват материални успехи, Везните ще сключат успешни сделки
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Доган пак дойде в централата на ДПС - едри мъжаги го пазят с телата си (СКАНДАЛНО ВИДЕО)
ново
Днес: 6
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК