Путин смени командващия на руските сили в Украйна

Европа

Путин смени командващия на руските сили в Украйна

8642
на 11.01.2023
Путин смени командващия на руските сили в Украйна
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Владимир Путин смени командващия на руските сили в Украйна. На мястото на ветерана от Сирия - Сергей Суровикин, застава началникът на генералния щаб Валерий Герасимов.

препоръчано

Руското министерство на отбраната и наемниците от Вагнер влязоха в остро противоречие по-рано днес. Лидерът на Вагнер - Евгений Пригожин се похвали, че неговата групировка е превзела Соледар, Москва бързо го опроверга.

Министерството на отбраната съобщи, че негови части участват в битката за градчето, северно от Бахмут. В спора се намеси и Киев. Според Украйна, тежките сражения продължават и нито Вагнер, нито който и да било е успял да пробие украинската защита. 

Сергей Суровикин

Валерий Герасимов

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО) КУЛТОВА ИСТОРИЯ! Борисов разказа какво му се е случило за първи път, докато чака в задръстването в София (ВИДЕО)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК