Путин ще обсъди с премиера на Индия двустранното сътрудничество

СВЕТЪТ ДНЕС

Путин ще обсъди с премиера на Индия двустранното сътрудничество

5514
на 24.12.2015
Путин ще обсъди с премиера на Индия двустранното сътрудничество
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Президентът на Русия Владимир Путин в четвъртък ще проведе преговори с премиера на Индия Нарендра Моди, на които се планира да бъде обсъдена реализацията на големите проекти в атомната енергетика, петролния отрасъл и военното сътрудничество, както и перспективите за сътрудничество в ООН, БРИКС и ШОС, съобщи пресслужбата на Кремъл, цитирана от РИА Новости.

препоръчано

Премиерът на Индия е на двудневно посещение в Русия и вече взе участие в ежегодната руско-индийска среща на високо равнище. 

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика САМО В ПИК! Алена с ексклузивна прогноза за неделя - Близнаците да се пазят от неподходящи запознанства, Скорпионите да избягват агресивната критика
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов: Протестите преди 4 години започнаха в деня, в който ГЕРБ вкара България в чакалнята на Еврозоната. Другите партии не искат да има правителство. Ако дойдат пак избори, кампания няма да правя (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 1
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК