ПЪКЛЕНИЯТ ИМ ПЛАН Е ФАКТ: Сбъдна се прогнозата за ГОРЕЩАТА ВРЪЗКА между ЦИК и ДПС-то на Доган

Акценти

ПЪКЛЕНИЯТ ИМ ПЛАН Е ФАКТ: Сбъдна се прогнозата за ГОРЕЩАТА ВРЪЗКА между ЦИК и ДПС-то на Доган

629861
на 10.09.2024
ПЪКЛЕНИЯТ ИМ ПЛАН Е ФАКТ: Сбъдна се прогнозата за ГОРЕЩАТА ВРЪЗКА между ЦИК и ДПС-то на Доган
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Пъкленият план с участието на ДПС на Ахмед Доган и председателя на ЦИК Камелия Нейкова е факт!

препоръчано

Сбъдна се всичко от прогнозата, за която ПИК писа преди няколко дни, как Централната избирателна комисия действа в комбина с фракция на почетния председател на Движението.

След като малко по-рано днес ЦИК съобщи, че отказва регистрация за изборите на 27 април и на ДПС - "Движение за права и свободи - Ново начало" на Делян Пеевски и "Демокрация, права и свободи - ДПС", Доганистите внесоха документи за самостоятелно участие на ДПС с лидер Ахмед Доган и председател Джевдет Чакъров.

Миналия петък ПИК писа как всичко това е предварително съшит план срещу проатлантическата посока на България, замислен от наместника на Москва в държавата - Румен Радев, познат още и като Мистър Кеш.

За да задейства сценария си президентът е дръпнал конците на близката до него партия "Има такъв народ". Според информация на "Блиц", по заръка на Слави Трифонов председателят на парламентарната група Тошко Йорданов се е обадил на шефката на Централната избирателна комисия Камелия Нейкова, на която е предал следното послание: "Правата вяра е Доган".

Припомняме, че по предложение именно на ИТН Камелия Нейкова стана председател на ЦИК. Повратливата предводителка на избирателна комисия е разбрала какво се иска от нея и веднага се е заела да изпълни волята на тандема Радев - Ахмед Доган.

Нейкова е дала интифа на хората от фракцията на Доган, че ще получат желаната от тях регистрация за явяване на избори. Нещо повече - на дерибеите било подробно обяснено, че ЦИК ще откаже регистрация на "ДПС-Ново начало" на Делян Пеевски и на "ДПС - Демокрация, права и свободи".

Доганистите обаче са получили указание, че когато двете коалиции получат отказ, те веднага трябва да внесат за регистрация ДПС в първоначалния му вид, което се представлява заедно и поотделно от Делян Пеевски и Джевдет Чакъров. След което то незабавно ще получи зелена светлина за участие в предсрочния вот.

По този начин ръководената от Нейкова ЦИК планирала да гилотинира "ДПС - Ново начало" от изборната надпревара, а да пусне в нея ДПС с формалния лидер Джевдет Чакъров.

Всичко от изброеното се случи...

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 септември - финансови постъпления за Скорпионите, Стрелците да не чакат чудеса, ако ще пътуват САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 18 септември - финансови постъпления за Скорпионите, Стрелците да не чакат чудеса, ако ще пътуват
ПИК TV x
ЖЕСТОК ЕКШЪН В ПИК TV! Отцепниците на Доган заключиха журналист в хотел, заплашват го и скачат: Какво снимаш тука?! (ВИДЕО) ЖЕСТОК ЕКШЪН В ПИК TV! Отцепниците на Доган заключиха журналист в хотел, заплашват го и скачат: Какво снимаш тука?! (ВИДЕО)
ново
Днес: 7
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК