ПЪЛЕН КРАХ! Пуснаха клип с Доган от сарая в "Росенец" - крият колко точно хора са отишли на ЦОБ

БЪЛГАРИЯ ДНЕС

ПЪЛЕН КРАХ! Пуснаха клип с Доган от сарая в "Росенец" - крият колко точно хора са отишли на ЦОБ

245739
на 21.08.2024
ПЪЛЕН КРАХ! Пуснаха клип с Доган от сарая в Росенец - крият колко точно хора са отишли на ЦОБ
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Кръгът около почетния председател на ДПС Ахмед Доган разпространи кратко видео от вчерашното нелегитимно заседание на Централното оперативно бюро на партията. Припомняме, че ЦОБ на ДПС се състои от 24 души плюс почетния председател, а за да е легитимно, заседанието трябва да има кворум от "16+1".

препоръчано

Както ПИК съобщи, очакваше се в "Росенец" да отидат не повече от 14 човека, но умишлено кръгът около Ахмед Доган скри в разпространените видеокадри колко точно са били участниците в нелегитимния ЦОБ.

От клипа обаче може да се заключи, че не са повече от 10-ина човека. Отляво на Доган седят четирима души, а на видеото се виждат само още двама. С присъствието на Чакъров и Доган общо бройката достига до 8. Възможно е в залата в летния сарай да са присъствали още 2-3 души, но не повече.

Кадрите не показват пред Доган или пред останалите участници да има монитори за членове на ЦОБ, които да се включат онлайн, каквито заявки се правеха преди това.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 95
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК