ПЪЛЕН ПОТРЕС! Ицо Хазарта с разюзданите партита и песните за "бело" стана зам.-председател на културната комисия в ЕП

Акценти

ПЪЛЕН ПОТРЕС! Ицо Хазарта с разюзданите партита и песните за "бело" стана зам.-председател на културната комисия в ЕП

164796
на 24.07.2024
ПЪЛЕН ПОТРЕС! Ицо Хазарта с разюзданите партита и песните за бело стана зам.-председател на културната комисия в ЕП
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Скандалният евродепутат Христо Петров, по-известен и като Ицо Хазарта, който е част от политическото семейство на "Обнови Европа", беше избран за заместник-председател на Комисията по култура и образование в Европейския парламент.

препоръчано

Това обявиха от "Продължаваме промяната" в своя Фейсбук профил.

Любопитно е, че точно Хазарта е избран за такъв висок пост в културната комисия на ЕП. Първо, защото витаят слухове, че рапърът има изключителен беден речник по английски език и не е ясно как ще общува с колегите си. И второ, защото той е известен в миналото с проблемите си с алкохола и наркотиците.

Освен това песните на Ицо Хазарта изобилстват с текстове за "к*рви", "бело", а един от най-емблематичните му текстове е, че в "парламента да лапаш п@шки е бизнес".

През уикендите Петров често е забелязван да участва на разюздани партита по дискотеки из цялата страна и затова мнозина в социалните мрежи недоумяват с какво точно той ще допринесе за културата в ЕС.

Рапърът се прочу и с това, че си позволи да размахва среден пръст в Народното събрание.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 19 септември - отлични финансови постъпления за Близнаците, успехът е със Стрелците
ПИК TV x
Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО) Доц. Стойчев с ТОП АНАЛИЗ пред ПИК TV: Иде вяла и скучна кампания. Компромати и скандали ще има само при... (ВИДЕО)
ново
Днес: 99
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК