ПЪЛЕН ФАРС! Горски служител разкри подробности за скалъпената акция срещу бившия шеф на ДАНС Димитър Георгиев

АВТОРСКИ НОВИНИ

ПЪЛЕН ФАРС! Горски служител разкри подробности за скалъпената акция срещу бившия шеф на ДАНС Димитър Георгиев

172471
на 22.07.2021
ПЪЛЕН ФАРС! Горски служител разкри подробности за скалъпената акция срещу бившия шеф на ДАНС Димитър Георгиев
Автор:   ПИК

Членът на управителния съвет на Югозападното държавно предприятие гр. Благоевград Дамян Дамянов разкри подробности за вчерашните арести на бившия шеф на ДАНС Димитър Георгиев и негови приятели, с които били на оглед на ново ловно стопанство над Симитли.

препоръчано

Дамянов разкри, че сред задържаните имало и техен служител - горски стражар. Хора от държавното предприятие пък са прибрали трупа на дивата свиня и предстои да бъде направена експертиза как е убита тя.

"Доколкото съм запознат, те са се движели с пикапи и трупът е бил в багажното отделение. Не е бил скрит", коментира инженерът. По думите му от външния вид на трупа става ясно, че смъртта на дивата свиня е била убита съвсем скоро.

Според Дамянов, ако се установи, че прасето е убито, ще се състави акт на ловеца, който го е убил, което допълнително поражда въпроса защо бившият шеф на ДАНС Димитър Георгиев трябва да бъде арестуван, след като първо не е бил в колата, която е превозвала трупа на прасето, и след като дори и то да е отстреляно, на виновника ще бъде съставен единствено акт.

От думите на представителя на Югозападното държавно горско стопанство стана ясно още, че в групата, която е задържана, е имало и собственик на фирма, който е сключил договор за стопанисването на ловното стопанство над Симитли и дори е превел авансово парите. Единственото, което не е направено, е собственикът да получи разрешително за ловуване - формалност, за която вече е платено.

Препомняме, че екс шефът на ДАНС Димитър Георгиев бе арестуван във Второ районно управление в Благоевград по обвинения в бракониерство. Местни подозират, че срещу Георгиев тече полицейска сглобка, поръчана от служебния министър Бойко Рашков.

Сподели:
Бомба x
ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор ТОП 10 златни правила при секс с нов партньор
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за Росенец ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ДеБъ и ДПС застават зад Трифонов, но се правят на опоненти в комисията за "Росенец"
ново
Днес: 19
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това