ГОРЕЩО
ПРОЛЕТЕН ДЕКЕМВРИ! Слънчево в цялата страна - температурите ще достигнат 12 градуса
Цеков ДЕТРОНИРА Радев: България няма президент, а претендент за политическата баница. Генераторът на криза е на "Дондуков" 2
НА ПРАГА НА ВОЙНА: Ще позволи ли Борисов самозабравилите се агресивни хищници от ППДБ да го довършат?
ГЪРМИ СКАНДАЛ: ПП поиска сваляне охраната на Борисов в деня, в който пуснаха Сретен Йосич от затвора
ГОЛЯМ РЕЗИЛ: Развяха КАТО ПРАНИ ГАЩИ срамотиите на Асен Василев и ПП в национален ефир (СНИМКИ)
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти: кайма около 300 г, червен пипер 1/2 лъжичка, черен пипер на вкус, люто къри 1/2 лъжичка, по - големи гъби на човек по 4-5, пармезан или кашкавал, краве масло 50-60 г, сол.
препоръчано
Приготовление: Каймата се омесва като за кюфтета и се оставя да поеме ароматите. Гъбите се изчистват от пънчетата и се нареждат в тава, леко намазана с масло. В дупката на пънчето се слага малко сол, бучка масло и кайма, оформена като кюфтенце, голямо колкото гъбата. Когато всички са готови, се слагат на слаба фурна за около 30 мин. Когато се запече леко, се слага на всяка гъба по малко настърган пармезан или кашкавал и се дозапича.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
1299944
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
305665
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
274173
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
111118
на 26.04.2021


