ГОРЕЩО
КАКВОТО ПОВИКАЛО, ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО: ДПС-Ново начало издига санитарен кордон около пуделите с пачките, кеша и корупцията
ПП развърза Асен Василев да ВЗРИВИ тотално преговорите с ГЕРБ - постави 7 условия на Борисов
СВОЕВОЛИЯТА НЕ ПРЕСТАВАТ: ППДБ продължават да се инатят - ето какви поредни условия поставиха за преговори с ГЕРБ
ИЗВЪНРЕДНО! ГЕРБ отвърна остро на ППДБ: Диалогът не може да се води през...
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: ППДБ със светкавична реакция след офертата от Борисов
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Продукти: кайма около 300 г, червен пипер 1/2 лъжичка, черен пипер на вкус, люто къри 1/2 лъжичка, по - големи гъби на човек по 4-5, пармезан или кашкавал, краве масло 50-60 г, сол.
препоръчано
Приготовление: Каймата се омесва като за кюфтета и се оставя да поеме ароматите. Гъбите се изчистват от пънчетата и се нареждат в тава, леко намазана с масло. В дупката на пънчето се слага малко сол, бучка масло и кайма, оформена като кюфтенце, голямо колкото гъбата. Когато всички са готови, се слагат на слаба фурна за около 30 мин. Когато се запече леко, се слага на всяка гъба по малко настърган пармезан или кашкавал и се дозапича.
Забравете за бурканите и варенето - ето как се съхраняват печени чушки за зимата
850394
на 10.11.2022
Чеснови пилешки бутчета с мащерка
278955
на 02.06.2021
Домашни хлебчета
252069
на 18.05.2021
Козунак и руло от едно тесто
87131
на 26.04.2021