ГОРЕЩО
ВРЪТНА СЕ: Съветник на Денков и герой от разработката "Градинарят" цъфна до генерал от КГБ, Митрофанова и руския митрополит Антоний (СНИМКА)
Тежки моменти за ППДБ! Коалицията се тресе заради офертата на Борисов
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! ГЕРБ отговори на ППДБ - лидерската среща се отлага... засега. Борисов: След седмица можем да имаме редовно правителство, ако се подпишем аз да бъда премиер, ген. Атанасов - председател на НС (ВИДЕО)
Нинова с ДИАГНОЗА за Радев: Част от статуквото е, а се прави на алтернатива
Плевнелиев отново ЗАХАПА Радев за авторитарните му амбиции и за агентите на ДС зад гърба му. После се похвали, че...
ПИК с нов канал в Телеграм
Последвайте ни в Google News Showcase
Валя Иванова, Добрич
препоръчано
Необходими продукти:
За 4 души
24 големи
печурки
1 лимон
250 г кайма
1/2 глава лук
магданоз
сол и черен пипер на вкус
100 г масло
Начин на приготвяне:
Изчистете гъбките, махнете пънчетата им и капнете лимон в чашките. Нарежете на ситно лука, магданоза и пънчетата на гъбите, овкусете със сол и черен пипер и добавете размекнатото масло. Омесете всичко с каймата. Напълнете шапчиците на печурките и ги наредете в тава. Печем във фурната на 200 градуса за 20 мин.
Сладкиш със сини сливи
382340
на 02.06.2021
Мъфини с локум и сладко от ягоди
323240
на 16.02.2021
Баница с пиле и извара
91663
на 26.02.2019
Джолан в питка
140771
на 05.06.2018