Пълнени чушки

Читателски рецепти

Пълнени чушки

9635
на 23.09.2013
Пълнени чушки
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Цанка Маринова, Лясковец

препоръчано

Необходими продукти:
8 чушки
100 г ориз
500 г кайма
целина
червен пипер
100 г консервирани домати
1 глава лук
2-3 моркова
2 скилидки чесън
магданоз
1-2 щипки копър
За заливката:
3-4 с.л. брашно
3 яйца
1 ч.ч. кисело мляко
сол
черен пипер

Начин на приготвяне:
В загрята мазнина запържваме до златисто лука, морковите и целината, прибавяме каймата, ориза и чесъна. Задушаваме. Прибавяме червения пипер, доматите, слагаме и подправките. Осоляваме чушките отвътре и пълним със сместа, отворите потапяме в брашно. Слагаме в тава, наливаме малко вода и печем. Отделно разбиваме яйцето и млякото, слагаме брашното и започваме да слагаме водичка от чушките постепенно и после варим до сгъстяване на сместа.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната. Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната". Вече ми поставят условия кой да е премиерът (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 133
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК