Пълнолуние през август – какво да очаквате?

ШАРЕН СВЯТ

Пълнолуние през август – какво да очаквате?

70956
на 02.08.2020
Пълнолуние през август – какво да очаквате?
Автор:   ПИК

Август е горчив месец – точно когато намерим летния си ритъм и свикнем с жегата и влажността, лятото започва да приключва, пише тялото.бг. Трябва да помислим за новия сезон, независимо дали ще ходите на училище, или се връщате към нормалната си работна среда. Това винаги е трудно и тъжно преживяване, а тази година ще е още по-тежко.

препоръчано

Пандемията ни попречи да се насладим пълноценно на топлите месеци и някои от нас дори пропуснаха почивката си на морето. От една страна, нямаме търпение тази година да приключи, но пък от друга – искаме още малко слънце и високи температури.

За щастие, пълнолунието на 3 август ще ни предостави още един шанс да си направим красиви спомени това лято. Докато последното подобно събитие постави кариерата, самодисциплината и амбициите ни под микроскоп, този месец Луната ще ни накара да се замислим дали не спазваме правилата прекалено много.

В понеделник пълнолунието ще е в знака на Водолей, който е управляван от интелектуалния елемент на Уран. Представителите на тази зодия са склонни към по-бунтарския начин на живот и отхвърлят всичко, което е общоприето. Когато Луната навлезе в този знак, всички ние ще усетим енергията му и това може да ни подтикне да се отпуснем малко повече от обикновено.

Дори да не сте склонни да бъдете освободени, най-вероятно искате да направите нещо спонтанно, за което никога не ви стига смелост. Може би желаете да се отдадете на един летен флирт или пък да промените визията си, но моментът все не ви изглежда подходящ.

Това е особено изгодно време да започнете нещо ново като хоби или традиция с приятели. Пълнолунието във Водолей може да направи промените не само да изглеждат доста привлекателни. Ако все още се чудите за професионалните си ангажименти, ускорете темпото и направете решаващата крачка. Иновациите и работата ви ще бъдат възнаградени.

Както споменахме по-горе, това пълнолуние ще ви напомни, че лятото все още е тук. Това позволява да се потопите в един последен летен флирт или пък да задълбочите настоящата си връзка. Ако пък искате да прекарате топлите месеци сами, то Луната ще ви улесни да си намерите точната група за вас.
Имайте предвид, че колкото и индивидуалист да е един Водолей, това е знакът на общността. Към това добавете и тазгодишното пълнолуние и може да се окажете изключително нетърпеливи да помогнете на света около вас. Енергията на тази зодия често ни кара да поставим нуждите на другите пред нашите.

Летен флирт, заздравяване на връзката, време с приятели или пък грижа за околната среда. Независимо какво изберете, не забравяйте да се забавлявате преди лятото да е приключило.

Сподели:
Бомба x
ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим ИЗСЛЕДВАНЕ: Сексът с космати жени е неповторим
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV: Борисов и кабинета подпомагат общините с 3.7 милиона лева: Действаме максимално бързо за справяне с щетите от наводненията (ВИДЕО)
ново
Днес: 314
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това