ПЪЛНО ПАДЕНИЕ: Лозан Панов се скри зад полата на жена си - Черния лебед брани любимия с кърваво писмо

Темида

ПЪЛНО ПАДЕНИЕ: Лозан Панов се скри зад полата на жена си - Черния лебед брани любимия с кърваво писмо

45174
на 04.12.2018
ПЪЛНО ПАДЕНИЕ: Лозан Панов се скри зад полата на жена си - Черния лебед брани любимия с кърваво писмо
Автор:   ПИК

Лозан Панов удари дъното. Председателят на Върховния касационен съд (ВКС) се скри зад полата на жена си след поредния скандал. Елисавета Панова брани съпруга си с кърваво писмо, изпратено до медиите. 

препоръчано

Черния лебед обвини в лъжа представляващия Висшия съдебен съвет (ВСС) Боян Магдалинчев след негово интервю за Емил Кошлуков по БНТ. В предаването Магдалинчев обяви, че данъчните са търсили Панов 13 пъти, за да му връчат резултатите от проверката си. От това излезе, че шефът на ВКС се е укривал от НАП.

"Истината е, че НАП издирва г-н Панов 13 пъти. От момента на образуването на производството пред НАП, за да бъде уведомен. След това излиза ревизионен доклад… Той е подал електронен адрес за кореспонденция. Съобщенията очевидно не ги получава на електронния адрес, поради което НАП е била принудена да го търси на домашен адрес или на постоянен адрес, които са известни. Дори по местоработата му, в това число и във ВСС. Излязоха публикации и това е известно. Това е по-странното, един председател на ВКС, може би е силно да кажа "се укрива“ от държавни институции, които искат да му връчат съобщенията си. Това е много странно", каза Магдалинчев пред Кошлуков.

Боян Магдалинчев беше заместник-председател на Върховния административен съд (ВАС) преди да стане член на съдебния съвет. Двамата с Лозан Панов бяха колеги във ВАС, докато Панов също бе съдия в административния съд. В ефира на БНТ Боян Магдалинчев изрази и своето възмущение, че Лозан Панов настоява за продължаване на мониторинга на Европейската комисия над България.

В писмото до медиите Елисавета Панова твърди, че Магдалинчев разпространява неистини за съпруга ѝ и го призовава да докаже твърденията си.

"Не бих могла да допусна дори мисълта, че е възможно представляващият Висшият съдебен съвет на Република България да си служи с инсинуации, за да преследва нелегитимни цели", пише съпругата на Лозан Панов.

Елисавета Панова твърди, че от почти една година също е обект ревизия от страна на НАП като съпруга на Лозан Панов. В този контекст Панова твърди, че никога не е имала никакъв проблем с комуникацията с НАП.

"До този момент нямам представа как изглеждат лицата на проверяващия екип, тъй като по мое желание успешно комуникираме само по електронна поща", каканиже Панова. И обвинява Магдалинчев, че е пренаредил съдебния състав във ВАС по делото за уволнението на бившия следовател Петьо Петров – Еврото, което приключи в полза на Еврото.

"Убедена съм, без да съм наясно със семейния ви статус, че на мое място г-жа Магдалинчева би постъпила по същия начин. В очакване да предоставите пред българското общество доказателства за Вашите твърдения (за укриването на Лозан Панов от НАП)", завършва писмото на Панова.

Сподели:
Бомба x
Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии Ето кои са най-често срещаните женски сексуални фантазии
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV: Проф. Ангелов с извънредно изказване от парламента: Какви са предложенията ви за НОЩ, щом не искате хирурзи? (ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 2
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това