ПЪЛНО ПАДЕНИЕ: От "Промяната" отидоха за снимки при бедстващите в Карловско, пази ги полиция (СНИМКИ)

Епицентър

ПЪЛНО ПАДЕНИЕ: От "Промяната" отидоха за снимки при бедстващите в Карловско, пази ги полиция (СНИМКИ)

88362
на 05.09.2022
ПЪЛНО ПАДЕНИЕ: От Промяната отидоха за снимки при бедстващите в Карловско, пази ги полиция (СНИМКИ)
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Пълно падение и морална деградация демонстрираха от ПП. Партията е извикала медии, които да снимат как кандидатите им за народни представители носят вода на пострадалите при огромното наводнение в Карловската долина.

препоръчано

От "Прояманата” отидоха до пострадалите села в Карловско, но само, за да си направят пиар на гърба на човешката трагедия, разказва за безочието на хората на Киро и Асен сайтът "Брейкинг".

Арогантността им достига дотам, че те са придружени и от патрулка, която ги пази.

Партията пък си е извикала медии с нарочно съобщение, които да снимат как кандидатите им за народни представители носят вода на бедстващите граждани.

Представители на ГЕРБ, БСП и ДБ също помагат на пострадалите от тежките наводнения хора, но нито една от тях не пожела това да бъде отразено по медиите.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за първия ден на юли - денят носи изненади на Близнаците, Съдбата помага на Лъвовете
ПИК TV x
Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО) Георги Харизанов пред ПИК TV: Правителство е възможно само с мандата на ГЕРБ - ако не мине, отиваме отново на избори (ВИДЕО)
ново
Днес: 117
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК