Първанов и младежи ще поднесат цветя на съветски паметник

ЧАС ПИК

Първанов и младежи ще поднесат цветя на съветски паметник

5922
на 02.05.2015
Първанов и младежи ще поднесат цветя на съветски паметник
Автор:   ПИК

Георги Първанов, президент на Р България (2002-2012) и председател на ПП АБВ, заедно с представители на младежката организация на партията, ще поднесат венец и цветя на паметника "Альоша" в Пловдив на 3 май (неделя) в 9:30 часа.Това анонсираха от пресцентъра на формацията.

препоръчано

В 10:30 часа в зала „Съединение“ на Историческия музей в Пловдив ще се проведе младежка кръгла маса на тема: „Никой не е забравен и нищо не е забравено".

Организатори на събитието са Градски съвет на АБВ-Младежи в Пловдив. Участници в дискусията ще бъдат Георги Първанов, Нина Найденова - председател на АБВ-Младежи и членове на Изпълнителния съвет на младежката организация.

Дискусията е част от поредицата от национални кръгли маси, на които се дискутират важни въпроси за България и младежта. Тя е посветена на 70-годишнината от участието на българската армия в заключителната фаза на Втората световна война през 1944-1945 г.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите САМО В ПИК! ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Денят е изпълнен с противоречия за Раците, безпричинна заядливост причинява проблеми на Водолеите
ПИК TV x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Костадин Ангелов и Щабът за борба с COVID-19: Ваксинирахме над 30000 на ден! Чакаме още над 400 хиляди дози (НА ЖИВО) ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Костадин Ангелов и Щабът за борба с COVID-19: Ваксинирахме над 30000 на ден! Чакаме още над 400 хиляди дози (НА ЖИВО)
ново
Днес: 75
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това