Първата група украински пилоти завърши обучението си на Ф-16 в Аризона

Америка

Първата група украински пилоти завърши обучението си на Ф-16 в Аризона

13366
на 24.05.2024
Първата група украински пилоти завърши обучението си на Ф-16 в Аризона
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Първата група украински пилоти вече премина обучение на самолет F-16 във военна база в Аризона, САЩ. Както пише Politico, говорителят на Националната гвардия на Аризона Ерин Ханиган съобщи това. Според нея завършването на обучението ще бъде решаваща стъпка към появата на модерни изтребители американско производство в небето над Украйна.

препоръчано

Отбелязва се, че пилотите са били обучени в 162-ра база на военновъздушната национална гвардия в Тусон. Говорител на Националната гвардия не пожела да разкрие точно колко от тях са завършили обучението или точната дата на завършване "поради опасения за тяхната безопасност".

По думите й сега пилотите се насочват към Европа, където трябва да преминат допълнително обучение.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 21 октомври - Овните да не обещават заем на роднини, неприятели вредят на Козирозите с интриги и клевети
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Красен Кралев обясни какво е общото между ГЕРБ и Реал Мадрид. Борисов: Трябва да победим така, че да можем да направим правителство (ВИДЕО)
ново
Днес: 74
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК