Вход
София
Времето в София 14 o C

"Първата дама" Десислава Радева да не се прави на Людмила Живкова и да не закача децата ни

"Първата дама" Десислава Радева да не се прави на Людмила Живкова и да не закача децата ни

на 11.11.2017
479216
106
"Първата дама" Десислава Радева да не се прави на Людмила Живкова и да не закача децата ни

Защо образователното министерство мълчи за скандалното дефиле на президентшата из училищата?

Преди време се пошегувах, че Десислава Радева, "първата дама", се изживява като Людмила Живкова.

Май ще се окажа прав.

Из медиите циркулира нейно писмо до директори на училища във Велико Търново, в което тя чисто и просто ги уведомява, че ще прави среща с ученици от старопрестолния град и те са длъжни да подсигурят публика. Дори е определила ден и час на срещата - 9 ноември от 12 часа.

Вероятно според както им е удобно на нея и президента.

Оказва се, че г-жа Радева е основала фондация - "Живата вода на България". И в рамките на дейността на тази фондация възнамерява да образова младото поколение, да събеседва с деца, да ги приучава на културни и цивилизационни ценности. За целта като апостол ще обикаля родината, а даскалите ще се грижат за масовката и всенародния ентусиазъм.

Живата вода...Потресаващо. Веднага лъха на окултизъм, асамблейщина, Ванга, Рьорих, единство, творчество, красота, мислете за мен като за огън.

Тази жена наистина си е повярвала - смешно, но и опасно. Това вече е духовна претенция, маниакалност, не е като да се снима за корицата на "Ева".

На въпросната среща в търновското училище "Емилиян Станев" Десислава Радева е извършила нещо наистина безпрецедентно - изгонила е учителите и директорката, защото искала да говори с децата сама. Без чуждо влияние. Назовала себе си "медиатор". Между децата и...И какво, кого? Господ, секта, партия, президент, кауза? Не е съвсем ясно, важно е да се задоволи егото й.

Учителите са се подчинили и са напуснали, зарязвайки питомците си. Как няма да се подчинят - нарежда им цяла президентша, те припознават държавата в нейно лице. Наплашени женици с мизерни заплати от провинцията, "голямото добрутро" им дошло на крака...

Моралният, а и законов казус тук е има ли право Десислава Радева да беседва с малолетни (децата са били от 5 до 12. клас) в отсъствието на родители, настойници и учители. 

Къде е била директорката, защо е излязла? Уведомени ли са били родителите? Каква е позицията на образователното министерство? Откъде, например, да сме сигурни, че Радева не е изнасяла политагитация? И коя е изобщо тази Десислава Радева, че да се среща с български ученици по спуснати от самата нея програма и график? Как така "дискусията" се провежда в учебно време, вместо кои учебни часове? Може би вместо "час на класния"?

Научавам, че подобни срещи е имало и в други градове и училища. Сливен, Стара Загора, Смолян, Монтана...Десантът тепърва щял да се разгръща, просветителката обещавала да е неуморна. 

Чакам я да дойде и в училището на моето дете. Да я заклещя с две-три въпросчета...

Новата Людмила Живкова!

Не е тя за бой, ние сме.

 

Сподели:
Напиши коментар »
(108)
1
Покъртителна комплексарка с опасни амбиции, браво за статията
2
директорката ако наистина е зарязала децата, е за уволнение.
3
КАК Е ВЪЗМОЖНО, ЗА КАКВА СЕ МИСЛИ????
4
Статията кърти.
5
Комплексите в това семейство вече представляват заплаха за националната ни сигурност. Трябва да се сезира ДАНС.
6
...Егаси даскалите, да оставят лапетата при тая усойница...
7
ГОЛЕМ СРАМ
8
И колко деца има тази безсрамница? Освен, че разтури семейство с две деца? Какво знае за педагогика, изобщо какво образование има тази жена? Освен, че се появява с цигара на публични места и демонстрира безпардонно поведение? Къде е министърът на образованието? Защо й се позволява?
9
На саме казала на децата уж една тайна която да си останела между тях децата слушали а тайната е бесепе било велико
10
Мъдялкоо, кафяви станахте не жълти!
11
Толкова трая да е анонимна послушничка.
12
Деса пуснала Брада...
13
нед. , да и ядеш шун....та.
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
@^включително "канцеларското моливче"-интригант: вие сте за пред съда за това непрекъснато злословие !!...първо си изградете добър морал , преди да осъждате други - защото "морала" ви е гнил и смръдлив...вие не се пенявите, когато наркодилъри тровят и убиват децата ви... вие не се пенявите, когато секти промиват мозъците на децата ви...вие не се пенявите като бесни кучета, когато ислямисти извратяват душите на децата ви и ги превръщат в убийци...тука се правите на "герои" - скапани полит- кур@ви...разнасяте смрад до небето и повече@
16
Людмила Живкова имаше доста иновативни проекти и идеи, насочени към младите хора
17
Навремето жената на Костов с нейната фондация допринесоха за провала му. Това го чака и Радев.
18
Може ли необразована жена, без средно образование да образова децата ?
19
1-ви въпрос: "Защо си със шапка на главата?". Това, ако отговарящата е без такава. 2-ри въпрос: "Защо си без шапка?" Ако си е сложила евентуално. Трети въпрос? Ако го има, ще бъде сигурно още по-тъп и от първите два. Да, да ...
20
ПИКлюювцете ако не оплюпав Деси Радева, ще оплюват Елена Йончева? С това си изкарват прехраната от Пеевски Борисов.
21
Каква нова черкезка драма...
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
И ЩЕ ПРАВИ КВОТО И СИ ИСКА , ЗАЩОТО РАДЕВ Е ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ И НЕ Е ОТКРАДНАЛА СИБАНК
24
Играта която сте захванали P i k не е на добро. Времето ще покаже.
25
Ето как се създават фалшиви новини. Нека промиването на мозъци да започне сега.
26
Ни--дялко, не ни прави на дебили ако обичаш.
27
ВИНАГИ СЪМ СИ МИСЛИЛ ЧЕ БГ ЖУРНАЛИСТИКАТА НЕ МОЖЕ ДА ПАДНЕ ПО ДОЛЕ , ОБАЧЕ КООТО ГО ПОГЛЕДНА ТОЯ САЙТ И НАПРАВО МИ СЕ ИЗПРАВЯТ КОСИТЕ
28
Оххх ! - Молим ви ПИК ,престанете да публикувате снимките на тази противна личност ,молим Ви горещо ! Събота е ! Искаме да видим нещо хубаво и позитивно ,а не - снимки и статии за една пресметлива ,(изключително) шавлива ,безпардонна ,нагло-нахална , самовлюбена и повярвала си простовата женица .
29
БРАВО ДЕСКАААААААААА СТРАХОТНА СИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
30
Кой плаща на втората дама личните и разходки и инициативи из страната ? Тя няма статут, който да предвижда подобни мероприятия и държавата, т.е ние, да ги обезпечава финансово.Да не говорим за умствен и словесен капацитет за подобни прояви и за резултатите от тях. Не се разбра дали е завързала на децата и пионерски връзки.
31
Вече прекалихте с нападките по Президента и съпругата му. Също така и с разните критични статии срещу БСП. Имам чувството, че управляват БСП. В нормалните държави журналистите критикуват управляващите, а не опозицията.
32
учениците, кога ще говорят по свободно - в присъствието на учителите си, или, ако са без тях. Много грозно заглавие -"изрита". Някой от вас да не би да е присъствал. Защо не взехте интервю от някой от педагозите, та пишете глупости. Както е казал народът -"Търсите под вола теле".Как може да се съмнявате в това с какво ги е занимавала
33
крантата без образование първо да се образова в училището и след това да ходи при децата те са на много по високо умствено ниво от тая
34
Това вече минава всякакви граници. Крайно време е мъжа й да я сложи на място и да спре да се бърка в живата ни. Това не им е казарма. Крайно време е да разберат и двамата, че макар и случайно са попаднали в Президентството, а не на учение или експеримент.
35
нещо Агенция за закрила на децата няма ли да се намеси? А министерството защо мълчи, от коректност ли?
36
КОЯ Е ТАЗИ, ЧЕ ДА ОБРАЗОВА ДЕЦАТА НИ? СКАНДАЛНО Е, ЧЕ ДИРЕКТОРИ И УЧИТЕЛИ Й ХОДЯТ ПО АКЪЛА.
37
Не децата,а внуците ни.
38
Може да се попитат децата, с какво една простовата женица с гигански амбиции им е пълнила главата. А може и да се предугади, имайки предвид биографията й. Бивша военна склададжийка, която, като дойде другарят генерал да си вземе ново работно облекло, най-напред му смъква панталона да е сигурна в размера и после го обслужва перфектно, та чак за премия. Работното облекло имам предвид. Да не ме пишете с нецензурно съдържание!
39
ГОВОРИЛИ СА ПО ТЕМИТЕ МОДА, СЕКС НА РАБОТНО МЕСТО, КАК ДА РАЗВЕДЕШ ЕДИН ДЕБИЛ, КАК ДА НАПРАВИШ ПРЕЗИДЕНТ ОТ ЕДИН ДЕБИЛ, ТАКИВА РАБОТИ.
40
Напишете им имената, за да знаят родителите, кои са по -нищожни от това олицетворение на всичко долно и грозно. Накажетя ги, уволнете ги, дано разберат защо, понеже онова тъпото и властно не може.
41
Срам и позор за тези учители, които са се подчинили на тази простакеса.
42
Много сте гадни. Стига вече! Като Ви управляват прости и некадърни мълчите, а иначе устатата ви не може затворена!
43
ПОЗОРНО Е МЪЛЧАНИЕТО НА МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО.
44
Към пост 23 - "Ще прави каквото си иска." С парите ни, с живота ни? Да, знаем, че това е идеологията на комунистите - ще си правим каквото си искаме с вас и никой , ама никой не може да ни спре. Живяхме го 45 години. Само че - комунизъма свърши. Или още не е ??? - АМА И С ДЕЦАТА НИ НЯКАКВА ДА СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА В 2017 ГОДИНА, НЯКВА СИ БОЙНА ДРУГАРКА? КВО СТАВА В ТАЯ ДЪРЖАВА? Г-ЖО ЙОТОВА, Вие сте законно избран вицепрезидент. Не считате ли, че трябва да си проверите бойните редици в Президентството и в партията, защото нещата май излизат извън контрол ??? Назначете си, ако се наложи Ленински съботник, за прочистване. Проблемът е сериозен, не е за клюки по медиите. СТАВА ВЪПРОС ЗА ДЕЦАТААААААААААААААА! Благодаря Ви предварително.
45
Една доказана уруспия и психически болен парцал, женена за шапкар пезевенк не могат да бъдат лице на България! Те са престъпници, крадящи от джоба на народа, нефелни боклуци, издържани от нас, а неморалното и болно същество се е реализирало с полов орган. Гнус!
46
Да вземе с тази "жива вода" да направи водосвет в президентството , та дано ги съживи. Хем ще оползотвори пребиваването си като "подкрепа" на президента. Той сам й опедели такава роля "по конституция".
47
Този като така се репчи какво е направил за ужасната агресия в училищата и за битите учители? Цялата Мара втасала, президентшата била проблема! Журналята се чудят с какви глупости да ни занимават!
48
Няма какво да прави и си запълва безцелното ежедневие с глупости.Трябва да си гали провинциалното его и сама да се убеждава колко е велика. Ама и Грипена не може, и не иска да я усмири.С тази кранта не се справя, тръгнал да бъде президент
49
поредната простотия на пик как може такива тьпи хора да има по нашата земя
50
Казва се, че рибата мирише от главата. Народът до такава степен е унижен, че наистина първо се замисля, дали "всичкото Мара втасала", после махва с ръка. Трябва от някъде да се започне, та от главата, тук става дума за нашите ДЕЦА.
51
Не съм фен на никакви партии,но да сравнявате тая проста и комплексирана женица с Людмила Живкова е направо кощунство.Тя беше много интелигентна жена.Беше класа над другите,а спрямо тази?Думи нямам.
52
Малко трудно, но писмото от снимката се чете, а от прочетеното става ясно, че срещата е само с деца, проявили интерес към темата, т. е. деца, които са пожелали да участват. Освен това пише, че учителите следва да преценят дали е възможно осъществяването на такава среща, т.е. не е станало с тяхно незнание, а с дейното им участие, още повече, че е било в делничен ден, в учебно време, в рамките на два учебни часа. От сдружението са пожелали среща с деца, проявили интерес, учителите са преценили, че това е възможно, запознали са децата с темата и тези, които са проявили интерес са били освободени от 2 часа, за да участват. Ако на Миндилko му се привиждат някакви скандали си е негов проблем. И за мен е скандално, че точно миндил като него се вживява в ролята на морален съдник, ама ей го на, даже сайт има и облъчва с простотия цялата си аудитория.
53
Типичен пример на фейк новина. Пуска се нечетливо факсимиле от писмо и се прави свободно съчинение, заигравайки се със страха на хората за най-милото им - децата. За такова нещо авторът на този пасквил заслужава да бъде бит и е..н от родителите, защото насажда омраза. Да насаждаш страх в хората за децата им, за да изл..жеш гробарския чеп и да се опиташ да унижиш Президента го може само един напълно пропаднал тип, какъвто всъщност доказано с написаното по-горе е автора му. Пълен позор за т. нар. журналистика!
54
Или не можеш,да четеш,а?!
55
даскалите да не са ротарианци - как ще оставят децата сами в учебно време за интересите на новоизлюпена фондация без съгласието на родителите
56
Учила ги е, как да използват квартирите си за получаване на специални знания и умения!!
57
Моля другарката да не се показва пред децата ни, защото моята щерка се подмокря от страх, като я види тая черна мангалка!
58
какво друго прави? Опитва се да внушава на останалите българи в България на къде да насочат гнева си от некадърността на управляващите да направят нещо добро за тази държава. Те продължават да рушат и да крадат.
59
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
60
Здравейте простаци от ПИК. Не видях коментар на интервюто на президента пред Панорама. Точно, ясно и място му бяха думите. Нарича нещата с истинските им имена. Не еврогейски увъртания. Колкото да възхвалявате Борисов ще бъде пометен на следващите президенски избори-око не се уплаши и да се скрие. Плевналиев излезе доста умен,въпреки, че го бъзикаме. А Вие сте големи помияри.
61
Най-висок рейтинг на одобрение има генерал Радев-президента,одобрението към Бойко Борисов е под 39%.
62
тая прави фондация? Самата фондация за извършване на общественополезна дейност ли е създадена? Или е в частен интерес? Това е не по-малко интересно. Чакаме нагодина финансовия отчет и списъка с дарителите на фондацията...
63
Heдялko, приятелю, ти си против президента Радев и съпругата му от момента в който той се кандидатира за президент. Това и децата го знаят. Мразиш това семейство и само ти си знаеш защо. Аз посещавам този сайт почти всеки ден. Според мен до сега си публикувал над 800 плювни срещу Радев и съпругата му от август 2016 г. до днес. Рейтингът му вчера е 54 % , а на човека с мушамата - 29 % ( не е 39%, както някой по горе пише). Трътлестия шайкаджия от Банкя има защо да ти бъде любимец. В периода 1990 г. - 1997 г. е бил обикновена мутра. Участвал е в няколко атентата срещу други мутри, извършил е едно убийство ( Стефан Деспотов), заплашвал е с убийство брат ти. След този период е помогнал на няколко човека да отидат на по доброто място. Ето, днес в този пасквил ти отново чепкаш вълната на Десислава Радева. Не си прост човек, знаеш , че там ще намериш коравия kyp на Румен Радев. Сигурно ще възразиш и ще ми кажеш , че си е друго пилот да те eбe. Пожелавам ти късмет тогава.
64
Парцалеса Деса
65
Здравейте крадливи дебили от бсп и долни руски подлоги. Защо се дразните когато нормалните хора реагират на тъпизмите на странното същество с визия на дърт травестит за което бсп омъжи селския каруцар Грипена
66
Деса простакеса дърта селска парантеса
67
Първо комунистите, а после циганите!
68
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
69
цхвефцхефцсксдфгсжфгсгфвееф
70
Как е възможно тази жена да си позволява да се появява в училищата и да се среща с децата,без знанието на родителите.Какво може да научат от една неморална и безкруполна жена нашите деца?Освен пак с лъжи и манипулации да се опита да впечатли невръстните деца.Но тя не бива да забравя,че тези деца имат родители,които не са дебили за каквито ги мислят .Тази жена сама си търси белята.
71
....обиждаме се, че ни наричат "дебили". А как да коментираме тази ситуация2 Кои са дебилите и кои нормалните?
72
От къде се фиансира тази фондация-прищявка? Защото тези воаяжи струват много пари...Не плащаме ли ние поредната прищявка на властимащите? И кои са тук "дебилите"?.... Кой дава право на лице без нужния ценз да се намесва в обучителния процес, безцеремонно да го прекъсва и да преподава бог знае какви щуротии, които са се пръкнали из главата й... Защо мълчи Министерството на образованието?
73
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
74
Веднага да се самосезира Образователният министър и Агенцията за закрила на детето! В качеството си на каква Деса е изгонила учителите и Директора от срещата с учениците? Дори малолетни престъпници биват разпитвани в следствието и в съда в присъствието на педагози! Как си позволява тази простовата женица да манипулира съзнанието на непълнолетни деца и ученици в отсъствие на педагози!?
75
Незабавно да бъдат уведомени Държавната агенция за закрила на детето и МОН! Никой няма право в отсъствието на родители и педагози и без тяхното изрично писмено съгласие, да организира срещи и дискусии с малолетни и непълнолетни деца и ученици! Не е редно и е противозаконно да се обработва подсъзнанието на малолетни ,без присъствие на педагози и психолози. Всеки ли регистрирал фондация може да влиза при предварително събрана група и да си излага идеите? И това говорене зад гърба на учителите - уж откровено! Много грозна история! Децата се учат на лицемерие. Потресаващо е!
76
Niakoi se obigdat na kazanoto ot prof. Hristov.No prochetete komentariite I shte se ubedite sami,che toi e prav.Napravo da ne poviarva chovek kakvi prostotii se pishat
77
Тя няма никаква право да си общува с деца без присъствието на родителите. Не е квалифицирана, не е оправомощена. Нито има педагогическа правоспособност, нито е някакъв психолог или доктор. Няма право да се появява на територията на училището, фондацията едва ли е включена в програмата на МОН.
78
обичам автора! той си знае как...
79
Цацаров къде си?Вземи че се самосезирай за новите подвизи на тази особа.Льотчика да земе да си я затвори в къщи стига е правила поразии на кило.
80
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
81
И аз ще направя фондация и искам директорите да ми осигурят 2 часа в делничен ден да говоря на децата за вярата, надеждата и любовта. Дали няма да ме бутнат в първото районно управление, а по Тошово време и в лудницата ?
82
Дето се вика, да й завардят 200 агнета, тя ще види какво ще прави с тях. Хората учат и се мъчат и не могат да препарят до училищата, някой с едно звънче и си осигуряват публика. Дали е начало на политическа кариера, дали е някаква цел за обработване на съзнанието на младите/ то се почва първо с проверка какво мислят и как реагират/, дали е невинно- не може така!
83
Старшина за бой се стяга, мята потник на рамо, и сандали без партенки всичко там си едно! Генералът Деса иска пред народа да се изяви, но за зла участ не става нещо умно тя да сътвори. Гафове наред и сканадал до скандал в Президентството наше ръководи Деса славаний генерал!
84
Който не харесва Десислава Радева да си eбe майката или авторът на статията.
85
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
86
Кое тук е нецензурното според вас господа и дами неуважаеми "журналисти" от ПИК? Това, че глупостта и простотията ви се превръща в параноя? Или това, че с жалкият ви слугинаж спрямо Бойко Борисов и компания сте стигнали дъното?
87
Жалко! Д.Радева няма да навреди на децата. Защо тия активирани писачи не пишат и искат Обяснение когато наистина унищожават децата ни по западен модел.Къде сте родители да ис Кате отговорност когато децата ви се самоубиват,на всеки ъгъл ги чакат наркодилъри които съд не ги лови защото са закриляни,защо допускат в училищата да влизат престъпници децата в училище да убиват един друг,като вземате децата си пребити от яслите и градините незащитени от учителите които така ревностно сега че Радева ги отстранила.Ако бяха там децата щяха да са стресирани от тия слуги на ГЕРБ за някой лев подаяние.
88
Тя като любовница- съпруга да оправи нейното семейство , разделеното семейство, децата от разделеното от нея семейство . Тогава ако може, да помисли къде и е мястото в тази ситуация и какъв морал и капацитет има да ходи да манипулира чуждите деца, без никой да е я поканил за това.
89
Това е безобразие. В качеството на каква се явява тази жена и как може ултимативно да поставя въпроса за да иска трибуна, та дори да отстрани от залата учители и директори. Дава ли си сметка, че по време на учебните занятия учителя отговаря за здравето и живота на тези деца и те трябва да бъдат под непрекъснато наблюдение от учителите. Аз например не желая тази жена да говори кавото и да било на мойто дете, не я одобрявам.
90
Много сте прости бе ей. Значи бай Х.й може ,а тя не може. Цветелина като граби е бизнес дама,а Радева като се среща с дрца е престъпление
91
Ето за интервюто на президента пред Панорама; Относно мнението на президента за дебила иво христов или по-точно липсата на становище на президента по този скандал, му привеждам какво е казал Алеко преди 122 години: "Стой! Долу ръцете! Не досягай народа! Свали си шапката и се поклони на този измъчен страдалец, на този дълготърпелив мъченик, на тоя, който ти дава храна и живот, поклони се на българския народ! Този народ, когато е имал светла точка отпреде си, когато му се е посочвала свята цел, той се е устремявал към тази цел с въодушевление, достойно за благородна и напредничава нация. Когато неговите учители му казаха, че в просвещението ще изчерпе сила, за да стръсне от гърба си духовното и политическо иго, този народ разви такава експанзивна енергия за разпространение на просвещението, щото в един поразително кратък период нашите градове и села се украсиха с училища, читалища, женски дружества и такова чисто, благородно, единодушно увлечение облада целия народ, щото подобен светъл период би направил чест в историята на която щете държава."
92
Вижте я само как гледа на снимката....грозно...грозно...та чак трагикомично.....И Радев завалията завчера по ПАнорама....едва сдържаше злобата си към бате Бойко...Бе ти не разбра ли че КАПИТАНЪТ на кораба България вече за трети път се казва БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ !!! Какво си седнал да се правиш на ербап и кусури д му намираш???Разбрахме че и ти си бил комуняга...Ясни сте ни всички като бял ден...По-добре обясни на целокупния народ (дебили по мнението на един твой съветник) как така назначи любовницата си като беше началник на военно-въздушните сили??!!Юак тогава идвай на Панорама акъл и морал да раздаваш!!!ЯСНО ЛИ Е????
93
Отново с почуда констатирам, че името на собственика на този сайт, както и това на бащицата му - поет като мен, автоматично бива отбелязвано като "нецензурно съдържание". Поради что, тези неразумни юроди се срамят от имената си, не знам?
94
Каква трибуна иска тази кака и на какво ще научи децата след като тя не е пример в никаква насока !Тези учители ,които са оставили децата без надзор са си за уволнение!!!
95
А този прочут Оракул Професор май е объркал цифрите не 80 А 90 процента са Дебилите а останалите 10 са Олигофрени.Като прочетеш коментарите до тук и ще разбереш какво Е искал да КАЖЕ.
96
Тази женица нито е ПЪРВА, нито е ДАМА!!!!!!
97
Наистина поведението й прикрито под маската на майчина загриженост смущава. А и подронва авторитета на учители и родители пред децата. 90% от децата ни се чувстват неразбрани и неоценени, не защото родителите не им го дават, а защото не са в състояние да задоволят потребностите на душата на децата. Децата на шестата раса се нуждаят и от учители от същата раса, дори и по-висока. Душевния глад и грубат, недодялана материя ги подтиква към бягство от тази действителност. И всеки бяга по различен! Стигаме до заключението, че образователната система крещи за промяна в синхрон с времето, в което живеем. И това се постига с промяна на законите и назначаване на широко скроените учители. Иначе с всеки изминал ден губим връзката, както с децата си, така и с тяхното поколение. Първата дама не е наясно с това! Методите й са повече притеснителни, отколкото успокоителни. На кого служи тя !?
98
Прав е професора-80% дебили!!
99
Тази нахалница си въобразява,че е савската царица.Грешка.Тя е една сбикновена селянка изживяваща се като първа и втора дама.Смята,че всичко и е позволено.Може да комндва само мъжа си.Нас не.Ние я мразим.
100
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
101
ПИК, просто сте жалки, като триете неудобните ви коментари! В това което писах нямаше нищо нецензурно!
102
До ROSI - Ти жалка герберастка, не си ли -урва долна
103
Smart za 4ervenite svine i tehnite kopeleta!
104
Izrodi ,koito pogubihte Rodinata ni deniat na Strashnia sad nablijava.......
105
Някой трябва да спре тази жена, докато не е сътворила поредния гаф. Много точно - тя си е повярвала и това е много опасно. Нека вкъщи да съветва президента, хайде да не прекалява със самодейност.
106
Не Ви ли омръзна непрекъснато да плюете по съпругата на президента ? Що за паталогия ? Или по скорослугинаж ?
107
Ма ти да не си лезбиика ,ма. Или мъжа ти да е педофил и да събираш геиши и момченца за САРАЯ СИ . Еи ,слез на Земята ,защото може да отидеш ПОД ЗЕМЯТА .
108
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-одобряваният от вас партиен лидер?
архив

Рано сутринта преди Бъдни вечер се звъни в дома на собственика на магазина за алкохол.

- Извинете, просто се чудех кога ще отваряте?

- Предполагам знаете, че днес е Бъдни вечер. Затова днес магазинът ще е затворен!

На следващата сутрин пак се звъни:

- Ишфинете, само са шудех ккога ша отваряти днеш?

- Но днес е Коледа! - бил отговорът на собственика. - Нима очаквате от мен да отворя точно днес?!

На сутринта след Коледа телефонът пак иззвънял:

- Ъъъъ, мноооогхо ша ишфиняам, ама днешш шъ утваряттти ли?

- Вижте какво! По време на празниците не спряхте да ме тормозите! Обещавам ви утре, като отворя, вас лично да ви пусна първи да влезете, само ме оставете на мира!!!

- Да ме пушнете да фляса?! Нно аш ишкам да ишляша!!!

няма нови новини
Днес: 89
hot
най-четени новини в момента
сега
2627
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Волен Сидеров с гръмовен коментар за Орбан: Нападат го тези, които подкрепят педофилията! Патриотите с твърдо "за" Росен Желязков (ОБНОВЕНА)
x
Американски учени установиха, че планетата-джудже Церера е покрита с вулкани, от които е изригвал лед
x