Първи случай на нова маймунска шарка е регистриран в Германия

Европа

Първи случай на нова маймунска шарка е регистриран в Германия

5963
преди 4 часа
Първи случай на нова маймунска шарка е регистриран в Германия
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Първи случай на заразяване с нов вариант на маймунската шарка е регистриран в Германия, съобщава вестник BILD.

препоръчано

По данни на Института Робърт Кох (RKI) става дума за щама Clade 1b. Пациентът се е заразил с вируса в чужбина. Въпреки това "все още не се предполага, че има повишен риск в Германия“, уверяват от редакцията.

На 13 август Африканските центрове за контрол и превенция на заболяванията обявиха извънредна здравна ситуация на континента. Огнища на болестта бяха регистрирани тази година в 17 африкански страни.

Наскоро, поради епидемия от маймунска шарка в Гана, лекарите призоваха населението на страната да се въздържа от целувки и сексуална активност.

свързани новини

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците САМО В ПИК: Топ хороскопът на Алена за 22 октомври - приходите на Телците са впечатляващи, положителна промяна в личния живот на Стрелците
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на Промяната (НА ЖИВО) ПЪРВО В ПИК ТV! Бойко Борисов БЕСЕН: 217 милиона лихви сме платили само заради глупостите на "Промяната" (НА ЖИВО)
ново
Днес: 111
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК