Първи сняг и в Гърция! Наводнения и зверски трафик в Атина и Солун

Балкани

Първи сняг и в Гърция! Наводнения и зверски трафик в Атина и Солун

5214
на 14.10.2021
Първи сняг и в Гърция! Наводнения и зверски трафик в Атина и Солун
Автор:   ПИК

Планинските райони на Северна Гърция посрещнаха първия сняг за сезона, съобщават гръцките медии. Градовете Гревена и Флорина побеляха от сняг след рязкък спад на температурата през изминалата нощ.

препоръчано

Сняг заваля и в планинските райони на област Трикала в Централна Гърция. Съобщава се за наводнения и задръствания в Атина и Солун.

Циклонът Балос, който е причина за застудяването в Гърция, ще донесе поройни валежи и бури в останалата част на страната. Жителите на област Атика са получили днес предупреждение от властите за очакваните силни валежи, които могат да причинят наводнения и различни щети.

Лошото време ще продължи и в петък. Армията има готовност при нужда да окаже помощ на Министерството за климатичните кризи и гражданската защита. Заради очакваните бури в много населени места превантивно са затворени детските градини и училищата.

Сподели:
Бомба x
БЕЗ БРЪЧКИ: Нощни навици за по-красива и здрава кожа БЕЗ БРЪЧКИ: Нощни навици за по-красива и здрава кожа
ПИК TV x
ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков: Удивен съм, че именно президентът е нарушил Конституцията на държавата (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПИК TV! Проф. Анастас Герджиков: Удивен съм, че именно президентът е нарушил Конституцията на държавата (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 300
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това