Първи съквартирант изхвърча от "Биг Брадър" тази вечер

ГАЛЕРИЯ ШОУ

Първи съквартирант изхвърча от "Биг Брадър" тази вечер

39435
преди 6 часа
Първи съквартирант изхвърча от Биг Брадър тази вечер
Автор:   ПИК

ПИК с нов канал в Телеграм

Последвайте ни в Google News Showcase

Зрителите ще изберат кого да спасят от изгонване в първия лайв епизод на "Биг Брадър" тази вечер от 21:00 часа.

препоръчано

Коментатори в студиото ще бъдат психологът Ани Владимирова, бизнесменът Даниел Бачорски, журналистът Антон Стефанов и певицата Есил Дюран. Те ще дадат своето мнение по важни за обществото теми, които бяха засегнати в новия сезон на формата.

Първите номинирани участници са еротичният модел Анджела, разносвачът на храна Николай и plus-size моделът Веселка. Чрез положителен вот в приложението на NOVA PLAY зрителите могат да решат кои двама да бъдат спасени и кой да бъде първият отпаднал. Резултатите от вота ще бъдат обявени на живо тази вечер.

Първият напуснал предаването ще гостува в официалния подкаст на "Биг Брадър" - "Голямата сестра" с водещ риалити звездата Елена Сергова. Епизодът ще бъде излъчен в неделя.

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери САМО В ПИК! Алена с ексклузивен хороскоп за събота - за Телците денят е благоприятен за създаване на семейство, за Лъвовете - за въздържане от изневери
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов: При ППДБ всичко е нула, но с 80 процента по-скъпа, каква завладяна държава, то няма какво да завладееш (ОБНОВЕНА/ВИДЕО)
ново
Днес: 57
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК