ПЪРВО В ПИК! Алекс Раева стана майка - вижте пола на първата й рожба...

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ПЪРВО В ПИК! Алекс Раева стана майка - вижте пола на първата й рожба...

71978
на 02.08.2019
ПЪРВО В ПИК! Алекс Раева стана майка - вижте пола на първата й рожба...
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

Певицата и тв водеща Алекс Раева е на седмото небе от щастие, след като стана майка. Тази сутрин звездата даде живот на своята първородна дъщеричка, научи ПИК.

WINBET – Ултра завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

препоръчано

Малката госпожица се роди в столична болница. Двете дами се чувстват добре, като се очаква да бъдат изписани в средата на идната седмица.

Още по време на бременността си пеещата водеща призна, че ще си има дъщеричка. Алекс обаче на този етап упорито крие самоличността на бащата на бебето.

През юни двамата се появиха на изложба в столична галерия, но любимият на Раева не е публична личност и се оказа непознат за никой от присъстващите.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи САМО В ПИК: Вижте ексклузивния хороскоп на Алена за вторник: Меркурий продължава своето ретроградно движение, Везните да внимават с финансовите документи
ПИК TV x
Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: ПП и ДБ ще са големите потърпевши на тези избори, защото показаха цялата си алчност и .... Нидал Алгафари с гореща прогноза пред ПИК TV: ПП и ДБ ще са големите потърпевши на тези избори, защото показаха цялата си алчност и ....
ново
Днес: 70
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК