Вход
София
Времето в София 13 o C

ПЪРВО В ПИК! Ангел Джамбазки изригна срещу циганските безчинства: Води се гражданска война срещу българите

ПЪРВО В ПИК! Ангел Джамбазки изригна срещу циганските безчинства: Води се гражданска война срещу българите

на 10.01.2019
66127
42
ПЪРВО В ПИК! Ангел Джамбазки изригна срещу циганските безчинства: Води се гражданска война срещу българите
Автор: ПИК
10.01.2019
42
66127

Поредния ужасяващ случай на циганско нападение и опит за убийство разбуни духовете в цялата страна. Само преди дни цигани от пловдивското село Войводиново едва не убиха комнадосът от специалните части Валентин Димов. Жестоки ритници в главата го пратиха в болницата, където лекарите се борят за живота му. За щастие след успешна операция има надежда Димов да се оправи.

БЪРЗА РЕАКЦИЯ: Бутат незабавно 15 от постройките в махалата във Войводиново

БЪРЗА РЕАКЦИЯ: Бутат незабавно 15 от постройките в махалата във Войводиново

Проверка в село Войводиново е показала, че 15 от...

на 09.01.2019

Прокуратурата пък повдигна обвинение на двамата цигани опитали да убият командосът, като те се изправят пред Темида за лека телесна повреда. Военният министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов заяви категорично, че няма да позволи никой да посяга на полицаи и военни и тряба да се прекрати с циганските безчинства. Заради думите си вицепремиерът отнесе много критики, а циганска организация дори е внесла сигнал в Комисията по етика срещу него. Горещата тема коментира и евродепутатът на ВМРО Ангел Джамбазки във Фейсбук. 

Ето какво написа той: 

Да, циганите в България станаха изключително нагли. Това е истината. И това не може да продължава повече. След години затваряне на очите, заравяне на главата в пясъка, след милиарди потънали във фалшива интеграция, „декади на ромското включване“ и прочее простотии, българското общество най-сетне си отваря очите.

Погледнете внимателно снимките на тези "хубавци". Не ви ли приличат на "сирийските майки с деца", които Меркел покани да разоряват Европа? Мислите ли, че приликата им с ислямистките джихадисти е случайна? Ами не е. Има данни, че от около две години все повече цигани от тази махала приемат исляма. В радикалната му салафитска форма от циганската махала в Пазарджик. Където осъжданият за радикален ислям Ахмед Муса Ахмед проповядва рязането на главите на християните, за да им се вземат жените, децата и имота. Това зло е тук. Идва. Циганските гета са гнездата на радикален ислям. Затова трябва да бъдат разрушени.

Битовата етническа престъпност премина всякакви граници и вече не е просто битова. Върнете лентата само няколко месеца назад и пребройте случаите на организирано нападение от циганска тълпа срещу полицейски сили. Това вече не е битова престъпност. Това вече е нещо друго. Нарича се гражданска война.

В България се води гражданска война. Срещу българите. Група криминално проявени дегенерати-рецидивисти си позволяват грабежи, побои и убийства. Посред бял ден. Допреди няколко години жертви на тази гражданска война бяха беззащитни възрастни хора, живеещи в малки населени места. Хиляди. Бити, душени, грабени, унижавани, насилвани, убивани. Тези цигани, подобия на човек, от години правят опит след опит да претопят българското население.

Но нещата вече се променят. 82 случая на нападнати от вилнееща циганска тълпа полицейски служители за 2017-а година. 81 случая на нападнати от вилнееща циганска тълпа полицейски служители за 2018-а година. Това вече е нападение срещу държавността. Срещу българската държава.

Още по-нагли са циганските барони. Тези, които продължават да продават гласовете на гетото на избори. Тези, които продължават да крадат парите за „интеграцията“. Заедно с още по-наглите изроди от разните хелзинкски и прочее циганозащитни комитети, които защитават и оправдават дегенератите-убийци. Десетина обичайни негодници, които това работят - цигански барони. Това им е работата. От това се прехранват.

Наглите цигани и техните обичайни защитници наричат опита за убийство „битов инцидент“ и „неприятен казус“. Дали ако пламне някой катун, това ще е „битов инцидент“ и „неприятен казус“? Ето това е гнусна наглост. Дали ако българи пребият животински до смърт циганин, без повод, посред бял ден, това пак ще е „битов инцидент“ и „неприятен случай“?

Не по-малко нагли, но за сметка на това по-отвратителни, са водоплаващите птици, държащи микрофони в големите „мейнстрийм“(!?) телевизии. Тридесет години тези телевизии бяха и са развъдник, убежище и укритие на всякакви циганозащитници, активисти, отворени общества и прочее антибългарски и антинационални организации. Тридесет години тези същите телевизии бълват помията си за „горките роми“ върху нас, обикновените граждани. Тези, които си плащат данъците, тези, които плащат водата и тока си, тези, които се борят за всяка стотинка в джоба си.

ЗА ПОРЕДНА ВЕЧЕР: 300 души на протест във Войводиново срещу циганския произвол

ЗА ПОРЕДНА ВЕЧЕР: 300 души на протест във Войводиново срещу циганския произвол

Около 300 души са се събрали за трета поредна вечер на...

на 09.01.2019

При всяко цигански изстъпление водоплаващите надават смешен либерален вой в стил: „Ама защо сега искате събаряне на гетото?“, „Ама защо сега се поставя темата?“, „Ама не може от един изолиран случай да обобщаваме“ и прочее, и прочее, и прочее.

Прочее, водоплаващите са отвратителни лицемери, без съмнение. Те са алибито, оправданието, говорещите глави, които защитават дегенератите. Адвокатстват им. Съчувстват им. Оправдават ги. Жалко, много жалко.

Лъжете, неуважаеми водоплаващи говорещи глави. Искаме да съборим гетото не от сега. Винаги сме настоявали гетото да бъде съборено. И ще го съборим. Защото гетото е язва. Защото гетото е почвата, в която растат отровните плевели на ислямския радикализъм. И не, неуважаеми водоплаващи, циганското изстъпление във Войводиново не е изолиран случай. Не е битов инцидент. Не е просто изолиран неприятен случай. Случаят във Войводиново е довършен опит за убийство. Неуспял не по волята на дегенератите-убийци, а заради намесата на останалите граждани, които са ги спрели.

Уви, прокуратурата я кара по старому. Отново обвинението е „нанасяне на средна телесна повреда по хулигански подбуди“. Нищо подобно, говорим за довършен опит за убийство. И тук е един от основните проблеми. Ниските наказания, липсата на справедливост, липсата на възпитаващия ефект на наказанието. Уви, съдебната власт е независима по силата и смисъла на основния закон на Република България.

Така няма да стане. Тази „интреграция“ по този начин няма да се случи. Тук си трябва ред. Здрав ред, здрава ръка, тежки осъдителни присъди. Принудителен труд.

И да, гетото трябва да бъде разрушено.

И да, настоявам за връщане на смъртното наказание.

Сподели:
Напиши коментар »
(42)
1
ПОКЛОН Пред Мангалите ! Те са Надеждата да Запалят Задунайския Болшевишки КЕНЕФ !Задунайска РАЯ: Циганите ли ви Фалираха Банките, Обраха Спестяванията, Приватизираха Предприятията, Изгониха в Чужбина за Бели РОБИ ? 74 Години ви ШИБАТ КОМУНИСТИ И МИЛИЦИОНЕРИ, Продължават да ви ШИБАТ Техните Генетично Увредени ПОТОМСТВА, Вие Гласувате,Работите и Плащате Данъци Вместо да им ПРЪСНЕТЕ ЧЕРЕПИТЕ !Комунисти,Деца на Комунисти,Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
2
Ангеле , вземай оръжие в ръка и тръгвай срещу враговете ! Така както са го правили Гоце Делчев , Тодор Александров , Яне Сандански , Даме Груев. Покажи , че го можеш ! Може и да загинеш , но ще запишеш името си до тези на героите !
3
На Блажев К-УРВАТА Джамбазки си Бръсне ДУПАРАТА, Като Улично П-едерастче от ДАНС ! ШВЕСТЕРА Джамбазки Много се Издигна ! След МАНГАЛИТЕ от Евророма, Вече Обслужва МАНАФИТЕ в Европарламента ! Дончо Каракачановото К-ОПЕЛЕ, по Известно като Агент ИВАН от ДС го е Учил на ЗАНАЯТ ! Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА ! Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
4
Хайде , отивай да се разправяш със сиганите , стига си се ежил чрез медиите и си си правил на мАж !
5
Що за просташки коментари с просташки думи..... и се смятате за българи...... вие хора ли сте или - тролове - или ....... ето затова няма държава. ХОРАТА С ДУМИ , ДЕЛА И ОТГОВОРНОСТ - СЪЗДАВАТ - ДЪРЖАВАТА.... А вие какви сте....
6
Айдее..Още един Рамбо..Погледнете двата мангалски глиста на снимката ! Общо 80 кг !..И са пребили олигофрена с униформата до смърт..Ташаааак.......СпецНаз !?...Таашааак !
7
Ало, шефа на харема --- ти новини гледаш ли...четеш ли новините .... изобщо в час ли си с този случай? Трябвало е теби да ти скочат тия - да ти вържат ръцете с якето и да започнат да ти скачат и да те ритат та да им измериш килата умнико
8
Щe ти изкaрам cъpцето с гoли pъце, и ти гo мyшнa в г*за.Щe ти изкaрам cъpцето с гoли pъце, и ти гo мyшнa в г*за...
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Ние това го знаем! Думи, думи ... Действия никакви!
11
На Ангел зорът му е да изкара още един мандат на европейската ясла и да взима 300 000 лв./ годишно.
12
отговор на коментар
Възмутен,много ми е чудно как двете мангусти ще ми вържат ръцете ми с якето ми.Може да опиташ и ти.Не мога да се побера в кожата си.
13
0889 69 76 33 ААААА....ЕЙЙЙ...ТАЛИБАНИИИ НА СНИМКАТА ..И АЗ СЪМ РОМ НО СЪМ ИЗРАСТНАЛ ИЗВЪН ГЕТО В СТРЕЛБИЩЕ В СОФИЯ СЪМ ИЗРАСТНАЛ И РАБОТЯ И ИМАМ СРЕДНО И КНИЖКА ЗА КОЛА И ЗНАМ КАКВО Е ГЕТО ..ТАМ ВАЖИ ЗАКОНЪТ НА БЕЗЗАКОНИЕТО..ТОЧНО ТОВА Е ЗАКОНА НА БАЗЗАКОНИЕТО..ИСКАМ СЪДИИТЕ ДА ВКАРАТ ТЕЗИ В ЗАТВОРА ЗА ОПИТ ЗА УБИЙСТВО С УМИСЪЛ...ТОВА НЕ Е БЕЛЯ КАКТО КАЗВАТ ТИЯ ЦИГАНИ ..ТОВА Е ОПИТ ЗА УБИЙСТВО С ОСОБЕНА ДЪРЗОСТ И ЦИНИЗЪМ...ВКАРАЙТЕ ГЕ В ЗАТВОРА ЗАЩОТО МИ ПИСНА ОТ ТАКИВА ПАРАЗИТИ КОИТО ЗАРАДИ ТАКИВА И МЕН МЕ Е СРАМ ЗАЩОТО СЪМ ОТ ЕТНОСА И АЗ..МИЛЧО СПАСОВ СЪМ ОТ СТРЕЛБИЩЕ В СОФИЯ И ИСКАМ ДА СИ ЖИВЕЯ И РАБОТЯ ТУКА.
14
Джамбазче, гледай си превозвачите на наркотици и протестите на трафикантите, някак името ти е мангалско, бе.
15
Щях да се учудя, АКО тоя безполезен не БЕШЕ изригнал. Обикаля медиите и изригна, избухва, оригва и т.н.т ПОСОЧИТЕ ми едно НЕГОВО ПОЛЕЗНО ДЕЛО. Издържахме го 5 ГОДИНИ С нашите мизерни средства.
16
номер 13 е прав , поздравявам те брате роме...ти си пример как трябва да се държи всеки български гражданин в държавата си , а и извън нея..браво за куража който имаш и нека такива като Корнелия и Радев и Доган да видят че не те е страх.Всичко добро ти пожелавам .
17
schlappschwanz , най много задника си да можеш да извадиш от гащите си, да не ги надрискаш! ( питай някой,който знае немски, какво значи "schlappschwanz" ) ... а на такива като тези уроди от снимката и, като тебе, да и м се прекълцат ръцете, да не могат да хванат нищо повече - никога повече! ... с вас да се разговаря само на този език ,който разбирате : БОЙ !!! ... да не можете повече да си седнете на задника...това го казвам на сериозно!! .. вие друг език не разбирате, ерго така трябва да се разговаря с вас !
18
Колкото и да изригваш мишко аз за тебе няма да гласувам на евро изборите. Ще гласувам за Герб
19
Що за командос е тоя, щом двама пергиши са го били? Американски тюлен, руснак от Алфа или някой от Френския чуждестранен легион ще се остави ли да бъде бит от двама келяви мангали? Друг път! Щяха карантиите им да се ветреят по клонищата на някое дърво, нямаше да може да ги съберат и да разберат кои точно са! Ама и командосите ни такива - като каракачанчето и разните им там патриоти.
20
Ne che sam za malcinstvata v nashata strana no,tozi sas zaeshkata mucunka da ne izrigva mnogo,zashtoto dnes e tuk utre nqma da go ima kato gledam.
21
Джамбазки ще гледа Европарламента през крив макарон (Макрон), май
22
Чета коментарите и не се учудвам че държаватани се превръща в гето.Един човек да каже истината в прав текст и какво следва, куп безмислени коментари все едно са писани от живущи в това гето.Явно в Булгария не са останали български мъже с чест и достойнство готови да защитят семойство и родина а само двуличници готови в името на парите да си продават задниците на всяка цена .Е за това всеки младеж имаш малко повече гънки в главата си се изнася а тук остава само лошия материал.
23
Мeрси, подобно...искаш кoлeц в г*за, доколко pазбирам:(полyчаваш го чисто нов с гаранцияМeрси, подобно...искаш кoлeц в г*за, доколко pазбирам:(полyчаваш го чисто нов с гаранция...
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
ей, много джендъри с нежни души има. как да говори ангел? както до сега умно-красиво ? ето го резултата. защо си траят другите? цар рейтинг ги води. но държавата да я ядат кучетата? стига с умно-красиви думи. идват избори и всеки един да мисли напред поне 10 години.
26
Я този да си мери думите , че се чудят как да подпалят наща черга . къде дремят като се крадат милиони , дадени за интеграцията и влизат в джобовете на такива като този
27
Ачка , след 4 месеца ше свърши лапането , глад Ачка , глад ....
28
Kъде са Боко и Цвинокио мълчат си нали идват избори
29
За 26 номер Джамбаски е прав! Пожелавам Ви цигани да ви нападнат у дома през нощта..... Тогава ще проумеете колко е прав.
30
веднага Каракачанов да запише на първа позиция Джамбазки за евродепутат, иначе някой друг Патриот може да изяде сиренцето.
31
Сега е моментът да се покаже твърдост срещу циганската напаст. Каракачанов трябва да използва този момент и да действа както навремето е действал министърът на вътрешните работи през 1943-44г. Дочо Христов срещу шумците и циганите. Сега е исторически момент, или Каракачанов и Валери Симеонов ще влязат в историята, или ще се провалят и никой няма да чуе за тях повече. Също-да се обединят с генерал Шивиков-смел и доблестен военен.
32
Аха да ни излъжеш да гласуваме за вас. Само че се сещаме че само лъжете и крадете и нищо не сте направили.Ще гледате парламента по телевизията заедно с крадците от ГРОБ.
33
schlapschwanz--meka pischka,ha-ha
34
pri vsjako napadenie ot zigani-da se sabarja edno geto,togava ste se opravjat
35
Ангел войвода - ни леб ни вода !
36
отговор на коментар
Какво е това РОМ ? На циганина, без да обиждам кучетата - кучешка смърт ! Колко прав е бил "онзи" ......и дано възкръсни ! Нищо,че ще мириши!
37
До 19 Сетих се за четиримата френски легионери и ония трима бабанки от Плевенско...
38
и какво стана с този случаи какви бяха тези парушутисти убиици в нивата ни звук ни стон по този въпрос затова боикот на изборите за да се разбере кон боб яде ли
39
- КОНЯТ ако почне да яде БОБ после ще гърми като крътечница през аспуха !
40
ПИК, ТАЯ НОВИНА Е ОТ ОНЯ ДЕН, ЗАЩО Я ПУБЛИКУВАТЕ ДНЕС НАНОВО. МАЙ МУ ПРАВИТЕ ПРЕДИЗБОРНА РЕКЛАМА НА ТОЯ. ВСЕ ТАКИ НЯМА ДА ГО ИЗБЕРЕМ- БЕЗПОЛЕЗЕН Е.
41
Младежът е абсолютно прав?
42
Абе хора 5 души взеха сяла даржава иси играят както со искат с нас защо несе саберем и да покажем чесне едно но вие гледате вътрешна война да стане защото мислите че така щее по добре и калво ще стане какво си мислите че циганите щесе махнат от даржаватали дали щесе позволи дайте едно дасме но няма да стане защото сме боклуци
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кого предпочитате за кмет на София?
Общо гласували: 13582
архив

Не само в жената, но и у мъжа трябва да има загадка. А не веднага да питате – "Женен ли си, не си ли?!"

няма нови новини
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
сега
1329
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Шефът на военното разузнаване ще може да е и цивилен (ОБНОВЕНА)
x
ОГЛЕДАЙТЕ СЕ! Тези признаци издават брак без любов
x