ПЪРВО В ПИК: Антония Петрова и мъжът й изкараха COVID-19: Най-неприятна беше треската. Имаме много антитела, можем да бъдем дарители на плазма

ГАЛЕРИЯ ШОУ

ПЪРВО В ПИК: Антония Петрова и мъжът й изкараха COVID-19: Най-неприятна беше треската. Имаме много антитела, можем да бъдем дарители на плазма

49388
на 04.12.2020
ПЪРВО В ПИК: Антония Петрова и мъжът й изкараха COVID-19: Най-неприятна беше треската. Имаме много антитела, можем да бъдем дарители на плазма
Автор:   ПИК

Последвайте ни в Google News Showcase

"Мис България 2009" и "Мисис Русия 2012" Антония Петрова и съпругът й Ивайло Батинков са изкарали коронавируса, научи ПИК. Семейството е преминало през китайската зараза сравнително леко, за щастие не се е налагало никой от двамата да бъде хоспитализиран и лечението им е било в домашни условия.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

препоръчано

"Всичко започна като настинка. В момента, в който усетихме, че нещо не е наред отидохме на лекар, след което се изолирахме. Имаше три дни, които бяха по-тежки. Най-неприятна беше треската - температура, не чак толкова висока, кашлица, обилно потене... Тези симптоми протичаха при двамата с няколко дни разлика, затово ту аз се грижех за Ивайло, ту той за мен. Имаше моменти на подобряване, но след това отново на влошаване", разказа Антония.

Със съпруга й се заразили от човек, който бил противник на противоепидемичните мерки - нито спазвал дистанция, нито носел задължителните маски.

"Убедих се, че маските и спазването на дистанцията наистина са от изключителна полза. Но сега хубавата новина е, че всичките ни кръвни изследвания са супер, снимките на дробове ни са добри, имаме страшно много антитела и можем да даряваме плазма. Освен това, както съпругът ми се шегува - в следващата половин година сме ковид-безсмъртни, затова планираме пътешестия зад граница и за Коледните, и за Новогодишните празници. Ще пътешестваме накъдето ни видят очите. А когато дойде ваксината ще решем дали да се възползваме от нея", добави Антония Петрова.

През цялата карантина те са били заедно със сина си Благовест. "На него абсолютно нищо му нямаше, под никаква форма. Добрата страна на изолацията беше, че по цял ден бяхме тримата заедно, което ни подейства много добре и сплотяващо. Гледахме анимационни и Коледни филми", каза още пред ПИК "Мис България".

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър

Сподели:
Бомба x
ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА ЗА ПЕТЪК: Големи житейски промени за Раците, Близнаците - разсеяни в офиса
ПИК TV x
САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО) САМО В ПИК! Шутът на Киро с тъпа провокация - Найо Тицин нападна жена, крещи обиди в лицето й! Петков гледа безучастно и пита: Снимахте ли ме, докато си хапвах (ВИДЕО)
ново
Днес: 3
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК