Вход
София
Времето в София 9 o C

ПЪРВО В ПИК! Антон Тодоров: Заразен с трипер в кампанията на Мая Манолова! (ДОКУМЕНТИ)

ПЪРВО В ПИК! Антон Тодоров: Заразен с трипер в кампанията на Мая Манолова! (ДОКУМЕНТИ)

на 11.10.2019
199881
69
ПЪРВО В ПИК! Антон Тодоров: Заразен с трипер в кампанията на Мая Манолова! (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
11.10.2019
69
199881

Бившият водещ на Панорама по БНТ Иван Гарелов е сред поддръжниците на Мая Манолова в кампанията й за кмет на София. 

Вълчицата Мая Манолова - как смени кожата си от защитничка на Орешарски, Ванко 1 и Галеви?

Вълчицата Мая Манолова - как смени кожата си от защитничка на Орешарски, Ванко 1 и Галеви?

Богато финансираната кампания на едната кандидатка за...

на 10.10.2019

"Този човек подкрепя Афера Костинбродска Галева! Кой е той - вижте и прочетете тук", написа на страницата си във Фейсбук политологът Антон Тодоров, който публикува и снимка на кандидатката с Гарелов.

Ето какво пише Тодоров, като подкрепя казаното и с документи: 

„Преди да бъде превербуван като ОРОН, Иван Гарелов е бил кадрови офицер от I-во Управление ДС (така се е казвало ПГУ-ДС тогава), откъдето е уволнен. Защо е уволнен ли? На 19 декември 1967 г. младши лейтенант Иван Гарелов е назначен за служител на I-во Управление ДС. На 1 септември 1968 г. е изпратен в разузнавателната школа на КГБ.

Ето какво пише в предложението за дисциплинарното му уволнение: „В школата мл. Лейтенант Гарелов ... е тръгнал по хлъзгавия път на пиянството, моралната разпуснатост и недисциплинираността. Влизал е в недостойни пререкания със съветските другари, напускал е без разрешение района на школата, а при връзките си с жени проявявал такова лекомислие, че допуснал да бъде заразен от венерическа болест трипер”!

Ето какво пише в рапорт полк. Паско Маринов Тодоров, старши на спецкурс „Б”- гр. Москва до началника на I-во Управление ДС: „Др. Началник, във връзка с поведението на слушателя Иван Гарелов донасям: в началото на септември м.г., след напиване в кафе „Лира”, гр. Москва, същия си е загубил личния паспорт...Въпреки дадените обещания Гарелов и след това на няколко пъти се напива. Характерното за него е това, че много бързо се опива и в такова състояние не може да контролира действията си...В средата на април ми стана известно, че Гарелов е заболял от венерическа болест. При проверката се установи, че е болен от трипер и му се провежда лечение...Освен това, в поликлиниката на КГБ, където е бил на преглед, е съобщил на лекаря само името на жената, с която е имал полова връзка, без да даде други данни за нея”.

Сподели:
свързани новини
2 милиона лева изхарчени от Мая Манолова дотук! Мълчи откъде са парите... 2 милиона лева изхарчени от Мая Манолова дотук! Мълчи откъде са парите...
С какви средства финансира луксозната си кампания Мая...
на 11.10.2019
Напиши коментар »
(69)
1
ДА СЕ ЗНАЕ ! Мая Манолова е Започнала Кариерата си на П-роститутка, Като Продавачка в Магазин ! Прозхожда от Комунистическо Семейство ! Изпратена е по Партийна Линия на Обучение в МОСКВА ! След Вербуването и от КГБ се Връща в Задунайския КЕНЕФ, Където я Чака Готова Диплома за ЮРИСТ от Югозападния "Университет", Където Завършват Всички МИЛИЦИОНЕРИ ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
2
Мая Манолова: Аз съм Трето Поколение Комунистка, Тоест ТЕРОРИСТКА и се Гордея с Това ! К-УРВАТА Мая Манолова е Вносител на чл. 417 от ГПК Който Приравни Правата на Банките с Тези на Държавата и Отне Домовете на Хиляди Българи ! АЗ КАЗАХ ЛИ ? Не е Толкова Важно да УБИЕШ Комунист или Милиционер, Колкото да ИЗБИЕШ Потомството му, За да не се Възпроизвеждат ИЗРОДИ ! Семейство Изсрало КОМУНИСТ или МИЛИЦИОНЕР е Бракувано Семейство, Некачествено СЕМЕ, от Него Нищо не Става и Трябва да се ЛИКВИДИРА за да не ИЗСЕРЕ Същото Л-АЙНО ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
3
които имаха специални задачи- да зарязват врага с венерически болести и хепатит. Явно този не им е бил симпатичен.
4
АХАХАХААХ....галевата главанащина е безгранична ...под дюшека има 20 милиона от коридора за бягство , която лично Галевица и мъж и Манолов , са осигурили на главанаците Галеви ...ГЛАВАНАК ДО ГЛАВНАКА и ГАЛЕВ ДО ГАЛЕВ ...ахахахахаах...НА БИХ ..ли ви ГУ пак !....ГОСПОДИ прости ИМ ...те не знаят какво вършат !
5
БОЙКО ДЪРЖИ В РЪКА"ФАЙНЕШЪЛ ТАЙМС"НО НЕ ЗНАЕ АНГЛИЙСКИ-ЗНАЧИ Е СРАЛ..
6
Ако не Тони шайката е няй-достоен за титлата мъжка кypва на десетилетието ?
7
номер 4...ДА ! АКО искат мутрите на БСП да ме чакат пред КРИСТАЛ точно след 30 минути ...чакам ви ...да ме опровергайте !
8
ФАНАХ ТРИПЕР КОГА ИБАХ АНТОН Б ГЪЗЪ..
9
До Антон Тодоров, личен на.х.у.й.н.и.к. на Боко Тиквата Бай Хой: Антонке, по-добре с трипер като Гарелката, щото той поне си пада по жени, а ти п.е.д.е.р.у.н.г.е.л. дърт и грозен си падаш по мъже! Ти е.б.а. майката кирлива!
10
кандидат-кметицата Афера-Мая Костинбродска-Галева.
11
Какво от това? Това въобще не ни пречи да изберем Мая Манолова. И моля не ме наричайте дошла от провинцията. Кореняци Софиянци сме
12
Тончо шайкаджията е пе.дераст !
13
Големи "палавници"
14
ти кфо голем отворко ли си (или клавиетурна нинджа) ?
15
Ееех, Иване, Иване, на стари години съвсем за резил ще станеш - толкова много ли огладня, та да се цаниш и за разводач на червени боклуци!?!
16
На Антон Тодоров да му се изсера фостата!
17
Много лемав придружаващ персонал си си избрала ма ш,антонерко?!Не носи на пиенйе,не носи на трипер,емоционално податлив на лесен и бърз секс с рускини!Ще те продаде за една с,вирка заедно с палатката и дипломата ти за адвокат!!Май само по линия на КГБ сте си допаднали,щот и двамата сте били студенти по “руско право“?!
18
Тоя злобния не спира с простотиите си , и трипер извади !
20
с най големите БКП-боклуци!
21
Според заглавието излиза , че сега е триперлив , а то било преди повече от половин век ! И Шайков се заровил у трипера ?!
22
Искам да знам откъде дойдоха парите, с които е напечатана лакираната брошура на Фандъкова, която раздават по улиците на София. Не че някой я взима, но издането е твърде луксозно! На фона на разбитите тротоари и мръсотията такова луксозно издание звучи като подигравка към софиянци. Време и Фандъкова да си почине и да дойде ново управление, без ГЕРБ! 10 години стигат!!
24
изобщо не ме интересува кои е в кампанията и заради застрояването на люлин излизам от летаргията и ще гласувам с отвращение за мая шилото
25
добре че е антон тодоров че да им покаже истинските лица. големите журналисти големите лица. раздават морал. те триперливи :)))
26
Що те нямаше бе герой?! Седях 15 -тина минути, но не видях некъв тъповид да се навърта! Да не би да се беше скрило някъде?
27
Гарелoе е пич. Чykал, хванал тpипер, лекувал се. Пожелавам му и на тия години да чykа с риск да хване тpипep.
28
С още няколко публикации като тази и с помощта на психаря от Раднево, Манолова има всички шансови стави кмет... Вече се питам, дали пък авторъта на "Шайката" не е решил отново да смени ориентацията и да заработи срещу ГЕРБ?
29
Рудолфо, къде се изгуби лятото бе!? Твоите ,, шайкаджии,, направо осиротяха без теб!,,Буда,, се чуди кви глупости да ръси по телевизиите, министрите един след друг се дънят,особено в здравеопазването, Пацо сам бута терасата,за капак Ердоган влезе в Сирия да бута ония ,, Главанци,, от кюрдските милиции!
30
Хахахахахахахахахахахахахахаха, този Гарелов да вземе да се скрие след тези изцепки.
31
Другарят Гарелов дълги години ни облъчваше от "Панорама" като ни убеждаваше колко хубаво живеем и как дишаме благодарение на СССР ! Сега е до кандидат пишман-кметицата сеатра галева ,за да и вдъхва КГБ-ейски кураж и да и предоставя руска "помощ". Жалък родоотстъпник си ,Гарелов ! Гнида !
32
Ха, ха, ха, пак изплува от фекалната яма на порно-сайтчето ПИК трудовачето от Раднево, иженарицаемо още "ШАЙКА"-джийчето, ами то главваначетата от кенефа го държат там, за да им е под ръка и от време навреме го вадят, за да пусне по някоя миризлива фъшня, с която да си заслужи грижите по стоенето там! Хубаво прави, защото появяването му и публикуваните на простотиите му привличат нови кандидати, които ще гласуват за умната, оправна и напорисста жена, бъдещ кмет на София!
33
Ами ако и Мая фане нещо от гарелов??? Ше пламне цела София.
34
Г-н Тодоров и аз мразя ДОНОСНИЦИТЕ, но вие преминавате много морални граници, давайте такива материали на Данка, на Недял ко те каква ли отврат не показаха, ако ви е останало поне малко достойнство не пишете такива неща, виж се е сменила властта и ще ви се наложи да пишете втори том за Шайката, и на вас могат да ви изкарат кирливите ризи за баща ви , за вас, за семейството ви, така че бъдете умерен и имайте малко страх от началника, ония горе, не Борисов.
35
отговор на коментар
Гарелов е авер на Милиончева, отрепка, журналист проститутка, без морал, злобар и алчен като Костинбродската и руска пачавретина. Българино, пак ли оглупял да ни оберат искаш?!
36
Ама не ли е прав, само дето Гарганелов е бил заразен с трипер отзад... .............................................................................................................................................................................. Но какво може да очакваме от Костинбродска брантия, с Московска диплома за уруспия, със специалност как да обслужа устно, дърт и гнусен партиен болшевишки член, от политбюро! Тия болшевишки крадливи отрепки, са готови и с курабиите си да си правят пиар, както корветата на кмето вибратор, само и само до обслужат, червените бандити, като братя Галеви, братя Диневи, Фози, Баневи, Ванко 1-2-3 и още легион крадливи импексови БСПеерасти, готови да грабят от милиардите на София. Затова само питам, защо и е на Костинбродката Лая, да сменя 8 000лв. заплата с три пъти по малка такава, ако не се кани със БСПдирастията да краде. Да не би и братя Галеви да са и навирали вибратор с крак, и да са я снимали, че да я изнудват сега, не е ясно. Но изведнъж да смени поведението си, и от говорител на народа, да стане пак говорител на червената олигархия и мутрите е повече от странно, освен ако импексовите комуняци не се канят пак да крадат...
37
Смех в залата, Тони Психото зверее срещу Гарелов, защото бил Е Б А Ч! При това спял с жени, за разлика от Тони...
38
Браво Антоне показвай кирливите ризи на червената сган. А тия платени драскачи да го духат
39
Излиза,че Гарелов и диситдент влизал в пререккания със "съветските другари".
40
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
41
Е няма що, това ли е най-важното за Гарелов? Все едно да кажеш, че един такован в Симитли ни е премиер. Гарелов е име в журналистиката, а шайкаджията е никой.
42
Tazи статия къpти:-D Още от сутринта предусещах, че нeска щe пада яk смях :-D АХАХАХАХАХАХА, Гaргaелов тpипeрливия, АХАХАХАХАХАХА..Tazи статия къpти:-D Още от сутринта предусещах, че нeска щe пада яk смях :-D АХАХАХАХАХАХА, Гaргaелов тpипeрливия, АХАХАХАХАХАХА...
43
Стефане - № 34 - Не го чети Тодоров, чети ДОКУМЕНТИТЕ от архива! Когато ФАКТИТЕ говорят и Боговете мълчат!
44
Поредното "Гочоолу и Дочоолу" на българската демокрация, Антон Тодонов. Както навремето за римските императори събираните пари от таксите за обществени тоалетни не са миришели, сека и така за родния Бай Ганьовски политически елит са добре дошли всички всеядни, морално спорни журналистически недоразумения, само да наливат водица в мелницата на личните им амбиции!
45
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
Не знам какви зарази венерически е имал комунистическия агент руски, но си спомням как изпращаше българските турци на границата - със задоволство и среден пръст! И тоя алчен гадняр беше слуга на БКП , партията , която беше права и когато съгреши! Кофти човек, натегач, червен плъх , за пари продава и душата си - след панорама се продаде на банкера крадец в КТБ в един екип с милиончева , заедно се накрадоха , безсрамен тип сега дружка и на Костинбродската снайперистка - винаги там, където има аванта. Мерзавец долен, не пропуска келепир - дано се задави с кюстендилската слива!
48
Не давайте вяра на "Рудолф". Ние сме го проучвали преди 34 години, когато го наехме за сътрудник. При него има вродено заболяване - раздвоение на личността. Съобразихме се с това, но нямаше как да удържим на желанието му да сътрудничи. Ползвахме 2-3 години, след това му подарихме часолвник "Ракета" и го изпроводихме от службите. В този период "Рудолф" беше на два пъти лекуван от трипер и сифилис. Прихванал е тези болести от циганги в Харманлийския район. Днес дори за него е лесно да преиначи оригинални документи, макар да страда от интелектуален дефицит. За да бъда правилно разбран ще ви препоръчам - него и Heдялко ги eбeтe в гъзъ и продължавайте напред.
49
А ти чете ли какво пише в wikileaks за "светлото" минало на наркотрафикантчето , перача на пари и фалшификатора на цигари и алкохол Боко тиквата ? ? ?
50
Има ли официални документи в wikileaks за "светлото" минало - или само ПИШЕЛО...
51
До 49 Wikileaks,,,Информиран .Нет,, ,,Афера,, Чудослав,, и др пишело или някой казал.Антон Тодоров е единствения който казва и показва.Ако някой смята че не е истина да го осъди.Досега не съм чул някой от засегнатите да е предприел подобно нещо,навярно и има защо.А при Вас червените е като при кучетата едно залае ли и другите почват ,ама за какво лаят и те не знаят.
52
Той Ленин е пипнал няколко пъти сифилис, вие от един трипер на Гарелов правите въпрос.
53
Този Антон Тодоров ли написа епохалната творба - ШАЙКАТА ГЕРБ- Бойко , Цецо и останалите ? Къде може да бъде намерена тази книга ? Дали стои на лавицата на една етажерка в къща в Банкя ? Може би.....но само , ако беше Винету ! Майтап бе , бойковци , усмихнете се !
54
Кога ще проумеете, че Тони шайката е с психически проблеми, да не кажем откровено луд и не трябва да го отразявате, защото и вие ставате като него. Да не говорим, че за пари е готов и публично харакири да си направи!!!!
55
ПИК ,защо не спрете с помийните статии! Нямате ли малко капка морал и съвест!
56
Кражбите от алчността и некадърността на Фандъкова и сие трябва да спрат за винаги!!! Щетите са за милиарди, отишли в точните сметки и джобове, а столичани ще се спъват в перките и ще плащат скъпите билети, вода и топло на селянката с руска филология
57
По-добре трипер отколкото СПИН!Но не това е важното,важното е че цялата ДС е работила за КГБ,за руснаците.Те и сега работят за тях,но хората не се усещат.
58
И тук идва генералният въпрос - с какво е ЗАРАЗЕН самия Антон Тодоров ? С вируса на ШАЙКАТА ? С вируса - има такъв Бойко ? С вируса да ДОНОСНИКА ? С вируса на лакея-подлога ? А може би с всички тях заедно ? Браво Тончо , браво Тодоров , отличен тиквен следовник си !
59
това са свръх секретни доклади на ЦРУ ма овцо куха , т.е достоверността им е без никакво съмнене или си мислш це ЦРУ засекретява някакви си слухове
60
бавнopазвиващ питек дори незнаеш какво е wikileaks ами вземи се пообразовай малко бе , защо според тeб искат да осъдят Асанж на смърт краварите защото им се е-а майката , тръгнал тука питека на боко тиквата да ми сравнява wikileaks с нкакви си издания и някакъв идиoт шайката , знаеш ли че трябвая да имаш специална акредитация за да публикуваш нещо от wikileaks мръсен долен нещастнико
61
Това с трипера добре ли е или е зле ? Дайте жокер за гласуването.
62
отговор на коментар
Daй сtотачка и щe ти дуhам, ам ам ам, бaнaна , кeф ми стaва, щoм го фaнаDaй сtотачка и щe ти дуhам, ам ам ам, бaнaна , кeф ми стaва, щoм го фaна;)
63
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
64
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
65
А бащата на Гарелов бил ли е убиец.Защото бащата на А .Тодоров е.И това го има в документите.
66
Червената чума Измамници и крадци Черно на Бяло Документи и досиета
67
Лелееее, е няма дъно до което да не можете да стигнете.Отвратителната пръдня А.т.,пак се изсра.Никой не може да помогне на Манолова повече от такива мизерници.
68
ГЕРБАДЖИЙСКИ БОКЛУЦИ,ДОСУЩ КАТО ШЕФА ОТ БАНКЯ-АСФАЛТ ПАША. ЛИПСВА САМО ИЗКАЗВАНЕ НА КМЕТА НА С И М И Т Л И.
69
Продължавате да копаете дъното.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 16859
архив

Само Чък Норис може да победи рисунка на състезание по взиране.

няма нови новини
Днес: 116
hot
най-четени новини в момента
сега
2919
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: Корнелия Нинова проговори след тежкия пленум на БСП - червената лидерка бяга от въпросите на Ива Николова (ОБНОВЕНА)
x
САМО В ПИК: Топ астроложката Алена с пълен хороскоп за понеделник - Овните да внимават, проблеми тормозят Близнаците
x