Вход
София
Времето в София 29 o C

ПЪРВО В ПИК! Антон Тодоров обяви сензационно: Два дни Борисов ми казваше да не подавам оставка, продължавам с журналистиката

ПЪРВО В ПИК! Антон Тодоров обяви сензационно: Два дни Борисов ми казваше да не подавам оставка, продължавам с журналистиката

на 11.10.2017
4918
33
ПЪРВО В ПИК! Антон Тодоров обяви сензационно: Два дни Борисов ми казваше да не подавам оставка, продължавам с журналистиката

Два дни премиерът Бойко Борисов ми казваше да не подавам оставка. Аз реших да направя това, защото не искам партия ГЕРБ да става обект на нападки. Решението беше изцяло мое. Това заяви в кулоарите на Народното събрание, вече бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров. 

Той обясни, че това е било активно мероприятие, организирано от същите тези хора, които направиха подписка за него и скачаха срещу кандидатурата му за Комисията по досиетата, която така и не успя да се осъществи. Тодоров напомни на журналистите, че би трябвало да питат Корнелия Нинова за сделката с "Техноимпекс" със същата ярост и хъс, както постъпиха с него след интервюто му по Нова телевизия. 

Тодоров допълни още, че негов близък човек, който не цитира, защото няма разрешение, му е заявил, че лично Виктор Никоалев е споделил, че няма никакъв проблем нито с Валери Симеонов, нито с него самия и дори е казал, че пак ще го кани в студиото си. 

За бъдещите си планове Тодоров заяви, че има няколко предложения да продължи своето предаване, което беше свалено безпрезцедентно от ефира Канал 3. Той разкри, че една от офертите му е от ПИК TV.

Сподели:
Напиши коментар »
(33)
1
Дали е в парламента или не, Тонито ще продължи да гази комунягите!
3
МАЧКАЙ КОМУНЯГИТЕ Тонкаааа. :-)...... 1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР. 2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов ! 3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен. 4.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград . 5. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова ! 6. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „ Чавдар” !
4
На когото иска да го гъ..., пардон да го гази, само хапчетата да си взема редовно.
5
I tova go kazva tozi merzavec, avtor na knigata SHAJKA (zaglavieto e sumaren obraz na rakovodstvoto na GERB).
6
ШАИКАТА БУДА У КОМА !...НИ Е ЖИВОИ НИ Е СААВСЕМ УМРЕЛИИ !....НИ Е МУЖ НИ ЖОНА !....МАНДРАТА РОДИ ГОВЕДО КОИЕ ГУВОРИ БУЛГАРСКИ А ВИЕ КОТУ ВУК !....А Е ГОВЕДО !....ТОЯ ФЕНОМЕН УТИВА У МЕДИСИНАТА ЗА ИСЛЕДВАНЕ ШО Е И ФЕНОМЕН НА ТАИНАТА ВРАЗКА МЕЖУ ТУНЕЛО ПОД БАНКЯ И ПУЗИТАН !....ОМРАЗАТА КОТУ ЛУБОФ ИЗИГРА АРТИЗТА от ГЕРБ Антон Тодоров, който влезе в словесна схватка с осиротелия водещ на КУЧКИТЕ КОИ ТААРСАТ ЛУБОФТА А НАМИРАТ ОМРАЗАТА !....НИЕ САВЕЦКА USA КОТУ СЕХУАЛЕ ТЕРАПЕФТЕ ГИ ТУРАМЕ А ЛЕГАТ НА МАСАЖЕ И ПРААШТАМЕ НА МАНДРАТА САМУ КАЧЕФЕНИ ПРОДОКТИ У САТАНИОЛЕ И ПРИ УПРЕДЕЛЕНА ТЕМПЕРАТИУРА !....НО !....СЛУЧАЯ С АРТИЗТА от ГЕРБ Антон Тодоров, който НЕ БЕШЕ ДААРЖАН НА УПРЕДЕЛЕНА ТЕМПЕРАТУР СА ПУВРЕДИ НЕ ПО НАША ВИНА А ЗА НЕПРАВИЛНО ПОЛЗВАНЕ !....ЗАТУВА НИЕ САВЕЦКА USA НЕ ПРИЕМАМЕ РЕКЛАМАЦИЯ УТ ДРУГАРА БОРИСОФ ЗА АРТИЗТА от ГЕРБ Антон Тодоров, който ПУСТРАДА ЗАРАДИ НЕПРАВИЛНО ПОЛЗВАНЕ ...И !....СЕ САМОНАРАНИ ....И !....ДЕЗЕРТИРА УТ ТАЯ ЛУБОФ !...ШО НИЕ САВЕЦКА USA СМЕ КОТУ СЕХ ПИСТОЛС !....
7
МАЧКАЙ ШАЙКАТА КОМУНЯГИ Тонкаааа. :-)...... 1. Бойко Борисов - КОМУНИСТ, майор от УБО , и син на полковник от МВР. 2. Цветан Цветанов – КОМУНИСТ, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов ! 3. Цецка Цачева – КОМУНИСТ-партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен. 4.Росен Плевнелиев - КОМУНИСТ, платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград . 5. Симеон Дянков – КОМУНИСТ стипендиант на фондация Людмила Живкова ! 6. Лиляна Павлова - КОМУНИСТ внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „ Чавдар” !
8
БОРИСОФ И СА Е КОМУНИЗ БЕ ГОВЕДА БАНКЯНЗКИ !....А АРТИЗТА от ГЕРБ Антон Тодоров, който влезе в словесна схватка с осиротелия водещ на КУЧКИТЕ КОИ ТААРСАТ ЛУБОФТА А НАМИРАТ ФАНАЛ Ф АНАЛНАТА ДУПКА АРТИЗТА от ГЕРБ Антон Тодоров, който влезе в АНАЛА У словесна схватка с осиротелия водещ на КУЧКИТЕ КОИ ТААРСАТ ЛУБОФТА А ЧЕРВОТО КОИЕ Е ДЕБЕЛО И МУ ВИКАТ СФИНКТЕР СИ Е ТЕХНИ ПРУБЛЕМ !....ДУУ ИУУ УНДЕРСТУДЕ ?....ДУУУ ДУ ?...ДУДУ ?....
9
Този мухъл скоро ще бъде забравен. Махнаха го от парламента и ПИК разрешиха коментарите под статиите за него. Той е толкова прост , че дори не разбра , че е използван и захвърлен. Единствен Тодоров вярва на приказките на Борисов- бил го обеждавал, ха ха.
10
Мухльо
11
Поредният използван и изхвърлен от ГЕРБ. Не няма да е последния хе-хе .....
12
ся да напише " Винету - Покорителят", мноу ша са харчи в Европата
13
Тоню Шай бъ тъ
14
Този човек се храни от омразата към комунистите. В ГЕРБ са повече комунисти от БСП. Какъв е извода. Този човек е докаран от ББ умишлено, което е гадно и мръсно. Използва го и го изхвърли. Такъв човек е за бунището, с не журналист.
15
Ако това е активно мероприятие, защо борецът за свобода си подава оставката? Защо самата партия побърза да гласува да си ходи? Но понеже и този много си повярва мутрите се освободиха от него. А че Викторчо не е никакъв журналист е ясно на всички. Всяка сутрин си мънка нещо под носа, дава кадри от хора, които са му пратили снимки, задава дежурни въпроси на гостите си и това ми било голям журналист. А пък и с новата си визия съвсем е заприличал на палячо.
16
Горкия Антон,така и не разбра че Борисов му взе главата...
17
Въшка! Изпълзяла на Тиквата! Бягай,нещастник!
18
президент отстрани от парламента депутат, за да му запуши устата. Акцията преминава под лозунги за свободата на словото, за да бъде намекът /и гаврата/ още по-силен и принуждаващ към автоцензура.
19
Който мисли и говори,че Бойко е глупав,винаги ще съжалява.Винаги! Със гениална анонимна техника разбута ДСБ и ги прати на бунището. По подобен начин изигра и този- мустакатия комплексар.От върл враг( ПРИПОМНЕТЕ СИ КНИГИТЕ МУ), със вкарването му в Парламента го обезглави, дори го превърна в апологет на герберската политика. Но съзнавайки,че коплексара е продажник и лай-кучка по душа, го пусна да си развява байрака, и в точният момент го елиминира елегантно,и завинаги. Сега комплексара ,ако реши в даден момент да обърне вентилатора срещу ГЕРБ, никой няма да го слуша.Нито свой-нито чужд. Очаквам подобен ход и към Патриотарите-най-късно до есента на 2018. Този времеви отрязък му е нужен,като въздух. Заради Европредседателството, и да довърши тоталното концесиониране на всичко и навсякъде. След това ще потърси най-малката пукнатина за да обвини Патриотарите във колаиционна некоректност, и ще предизвика Парламентарна криза. И пак ще ги елиминира ,като направи с ДСБ. Дали ще поиска нова власт,е под въпрос. Защото нищо не е останало за " Усвояване". Ще остави следващото правителсво да се чуди,откъде да избива милиардни плащания. Народа,както винаги,ще пита следващите защо е беден,гладен и болен. Никой няма да пита Бойко. Не е глупав,не е!
20
ДОСТОЙНА ПОСТЪПКА.
21
Ама в телевизия ПИК плащат ли, щото и аз имам нужда от пари и мога да спретна предаване срещу майкопродавците....
22
Днес, след приетата оставка, чух в колуарите Антон Тодоров да отговаря на журналистически въпрос. Учуди ме чутото: "Аз съм честен човек и не лъжа". Ако приемем думите му за истина, то излиза ,че написаното в книгата "Шайка" трябва да изпрати и тримата му "герои" в затвора..... Въпросът ми е :"Какво правят на свобода"? Помня как г-н Пеевски от трибуната на Народното събрание, избран за шеф на ДАНС обяви, че Б.Б. ще осъмне в затвора! Май е имал право, може би и той се е "докопал" до документите използвани от Тодоров....
23
Ми то ако ще е в телевизия столчето на Цолова е още свободно...
24
Признанието на Тодоров означава, че Борисов застава зад думите и действията на психото А.Т. или го е употребил и изхвърлил, защото съпартийците му гласуваха оставката. И в двата случая постъпката на премиера Борисов е недостойна в стил мутра.
25
Съдбата на презерватива - след като го използват го хвърлят в боклука!!!
26
Антончо, избъзикаха те. не разбра ли , че за герб си люспа. Не ти ли е обидно, че за Д.Д. приложиха една схема , а за тебе друга. Само и само да си отлюспен, защото никъде не ставаш. Напиши сега Шайка 2, защото сега ще бъде с пикантерии от кухнята, ако са те допуснали въобще. Ако си честен човек, напиши. Въобще ако си човек.
27
Каквото и да се случи с моралния стожер на българската нация Антон Тодоров, каквито и лъжи и обиди да бълват кремълските псета по форумите срещу него, никой и нищо не може да спре или забави атаката на NASA, а тя ще донесе спасението не само на България, но и на цялото човечество.
28
Покажете пак продажната журналиста Ива Николова, че няма с кого да плаша внука си, като го лъжа, че това е баба яга
29
да гази комунягите! Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на унижението и принудата за една истинска жертва на комунизма...
30
Достойна постъпка от страна на депутата Антон Тодоров. Заради принципа. А не естествено заради онези журналистчета. Виктор някакъв си и т.н. и пр. ...
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Дали вече е успял да си издейства законно притежаване на огнестрелно оръжие?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
На кого симпатизирате в очертаващата се война между Бойко Борисов и Румен Радев?
архив

Малко момче звъни на вратата на съседа. Когато вратата се отваря, то казва: – Чичо Пешо, мама каза да ти предам, че тате е за риба, а аз слизам да си играя на пясъка пред блока!

 

няма нови новини
Днес: 129
hot
най-четени новини в момента
сега
1761
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV! "Мис Силикон" Анна-Мария Чернева проговори за отношенията си с бохема Христо Сираков: Много го обичам, но...
x
Класация! Ето кой е най-сигурният град в света
x