Вход
София
Времето в София 6 o C

ПЪРВО В ПИК! Антон Тодоров отново срази Нинова, разобличава я в поредни лъжи (ДОКУМЕНТИ)

ПЪРВО В ПИК! Антон Тодоров отново срази Нинова, разобличава я в поредни лъжи (ДОКУМЕНТИ)

на 06.12.2017
126852
58
ПЪРВО В ПИК! Антон Тодоров отново срази Нинова, разобличава я в поредни лъжи (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
06.12.2017
58
126852

Лидерът на БСП Корнелия Нинова направи пореден опит да изчисти опетненото си име, този път в ефира на Нова телевизия. Опитите й обаче останаха безплодни, тъй като тя не даде отговор на нито един важен въпрос на водещия, а в същото време размахваше хвърчащи листа.

Оказва се, че гостуването й в телевизията не е останало незабелязано от бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров, който за пореден път я изобличава в лъжи, като прилага и документи към всяка своя дума. 

Ето какво пише Тодоров във Фейсбук: 

За закупените имоти:

Преди половин час Нинова за пореден път каза пред стотици хиляди българи, че със съпруга си имали само един апартамент от 89 кв.м., който /милинките/ били купили, докато са късали от залъка си, за да изплащат кредит. Прилагам справка от имотния регистър и собственоръчно попълнената от нея декларация. Вижте документалните, истинските факти за имуществото на сем. Импексови и ги сравнете с "истините" на Нинова.

Закупените акции:

2000 г. – 1650 акции

2001 г. – 4950 акции

2004 г. – 5550 акции

2005 г. – 7260 акции

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за лъжите и аферите на Корнелия Нинова (ОБНОВЕНА)

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! ГЕРБ с нови разкрития за лъжите и аферите на Корнелия Нинова (ОБНОВЕНА)

Мигновена извънредна пресконференция свика ГЕРБ, след...

на 05.12.2017

Всяка акция струва по 10 лв. Значи само за едногодишен период /2000-2001 г./ Корнелия Нинова е извадила 33 000 лв. за да купи тези акции!!! Сами сметнете колко пари трябва да е дала, за да купи всички тези акции. Освен това купува и два огромни апартамента, гараж 23 кв. Абе, тези хора да не са живели на фотосинтеза - все пак би трябвало да са имали и някакви пари за живеене, сметки, дрешки и т.н. Не ми се връзват нещата, ама хич не ми се връзват!

За акционерният капитал на РМД "Техноимпекс-98":

Корнелия Нинова преди минути по НОВА пак изопачава фактите, докато твърдеше че акционерният капитал на РМД "Техноимпекс-98" е бил 5000 лв. Бил е, но само за няколко месеца. Оказва се, че с тази сума от 5000 лв. нарушават Търговския закон и са глобени със задължение да увеличат десет пъти капитала на дружеството. И в онези бедни години Нинова и сие намират 45 000 лв., за да докарат сумата на акционерния капитал от 5 000 лв на 50 000 лв. Документите показват, че към май месец 2000 г. той е бил 50 000 /или 50 млн. неденоминирани лв тогавашни/. Кой даде парите за това десеторно увеличение на акционерния капитал - в онези супер бедни времена, това бяха страшно много пари. По думите на Нинова това са направили акционерите, вкл. и основния акционер - Корнелия Нинова, която притежава по това време 33 % от капитала на РМД-то. И всяка година след 2000 г. тя увеличава своите акции с поне хиляда акции, струващи по 10 лв, или 10 000 лв. На година!!!!

За плащането на "Техноимпекс":

Корнелия Нинова лъже и маже по НОВА в момента. Николаев я пита вярно ли е, че е "Техноимпекс" е купено за 70 000 долара, а 630 000 долара са "платени" в компенсаторки. Тя казва, че не било вярно. Аз пък казвам, че е вярно. Ето и официален документ от Министерството на търговията и туризма, че горните цифри са верни. Корнелия за пореден път не казва истината.

 

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(58)
1
Досадната трътлеста лелка от ден на ден все-повече изпростява и затъва в батака заедно с оядените си другари.Откакто ги изхвърлиха от властта и им врътнах кранчетата за далавери, комунделите съвсем изтрещяха.Сега цялата им върхушка е под угрозата за тотално разследван и пандела във връзка с лапането им покрай приватизацията и опоскването на държавата ни.Какви ли не циркове ще разиграват с надеждата да се измъкнат от Темида !
2
Дело - осъдителна присъда - КУРабията в затвора! Всичко останало е търчи да те лъжа.Съдът ще докаже че е реформиран и безпристрастен ако не се случи и с тая като с другият доказан бЪндит Христо Бисеров.
3
Незабавно в затвора.Такива комунистически мекерета в затвора в Сливен.
4
Ние ГРОБ сме невинни, дръжте Корнелия Нинова ............................................................................................................................................... ОФИЦИАЛНО! Дянков, Трайков и Прокопиев вече са подсъдими. Бившите министри на финансите и енергетиката в кабинета "Борисов 1" – Симеон Дянков и Трайчо Трайков, бизнесменът и акционер в ... Самият Прокопиев също беше обвинен за сделката, като отначало от държавното обвинение твърдяха, че бизнесменът умишлено е улеснил Дянков ....
5
1998 ГОДИНА --- МВР, Икономическа дирекция. прокурорска преписка, молят за документи от "Техноимпекс". Т.е. през 1998 г. има прокурорска преписка № 326" ............А сега обърнете внимание на документ №2! Договорът за купуването на "Техноимпекс" от РМД "Техноимпекс-98" е от 13 ЯНУАРИ 1999 ГОДИНА................ КАК ПРЕЗ 1998 ГОДИНА Е ПРОВЕРЯВАНА СДЕЛКА КОЯТО Е СКЛЮЧЕНА ЕДНА ГОДИНА ПО- КЪСНО ??????????
6
Кажи нещо за 6-те апартамента на Цветанов със заплатата на физкултурник...
7
Кажи нещо за 6-те апартамента на Цветанов със заплатата на физкултурник...
8
Антон е напълно психясал от прескачането от храст на храст. Толкова пъти плюеше и после бършеше, че наистина изглежда на човек в нужда от специализирана помощ
9
На тази снимка съм аз на път към Сливенският затвор
10
РОШКО КА-ПУТА LZ1RGD--- Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664...Напиван и Е-бан от руски тираджии преди 7 години в Холандия(екип двама) ... София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап32 .. тел...0877 58 38 45....0889 67 66 78 ..http://roshkovip.snimka.bg/
11
КУРи ква стана тя? Кефихте се като принудихте Тодоров да си подаде оставката като депутат,ама сега ви еПа пичката майчина и на теб и на всички булшевишки разбойници,като ви изкара всички кирливи ризи.
12
СЪС СЕЛЯНДУРИ КАТО ТИКВАТА ОТ КРУШЕВИЦА РОБИ ГРАЖДАНИ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ МАЙКАТА МУ Е ВРЪЩАНЕ НА ТЪРНОВСКАТА КОНСТИТУЦИЯ И ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА ЦАРСКА БЪЛГАРИЯ НАПРЕД С ИСТИНСКИЯТ ХИМН НА ДЪРЖАВАТА ШУМИ МАРИЦА БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИТЕ И ДЪРЖАВАТА ОТ КОМУНИСТИ АТЕИСТИ СИФИЛИСТИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13
'Чакаме болния мозък да размаха документи за милиардите от КТБ, от магистралите, от санирането, от кражбата на Дянков, от еврофондовете, от общ.поръчки... Давай...
14
Лъжите, с които Нинова замазва кражбите си би трябвало да са престъпление, защото са свързани с фалшифициране на информация. Давността за кражбите й може да е изтекла и Цацаров да не може да й търси сметка, но за фалшифициране на данни би трябвало да й скъса дирника ...
15
А така с цигара, в другата ръка чаша уиски и двама мачовци,вместо тоя съсел, до Корни
16
След като е толкова сигурен в твърденията си да заведе дело срещу Нинова. Магистратите да не са олигуфрени, нали са гледали същите документи. Ако не са приложили закона да им кажат имената и да бъдат наказани. На Тодоров не вярвам по следната причина: Да каже кое е вярно за Борисов-Шайката или сега което говори. За мен този човек е интересчия и в двата случая действията му са подплатени с пари.
17
Дружеството е Приватизирано през 99 година !!!! Прокурорската преписка е от 98 .................НЕЩО МАЙ СЕ РАЗМИНАВА В ЛЕТОБРОЕНЕТО............
18
50000лв преди юли 1999г са 50лв сегашни какво ни заблуждава,и какво се чуди как са събрали парите като освен Нинова има още 28 човека собственици на Техноимпекс...ние сега ако 28 човека дадем по 3)4000лв ще съберем над 100000лв какво толкова...и после само един става изпълнителен директор избира се един,те я упълномощават и и прехвърлят техните акции...всичко е фиктивно така се прави няма нищо престъпно,защото няма как 28 човека едновременно да представляват дружеството Тони перкото нищо неразбира от търговия и фирми
19
Не е сигурно дали Прокуратурата и Съдебното система ще подведат под отговорност Нинова и цялата и банда от червени крадци, но със сигурност в близкото бъдеще Военният трибунал ще го направи. Няма къде да се скриeте червени крадци!
20
Не е сигурно дали Прокуратурата и Съдебното система ще подведат под отговорност Нинова и цялата и банда от червени крадци, но със сигурност в близкото бъдеще Военният трибунал ще го направи. Няма къде да се скриeте червени крадци!
21
НИНОВА .ДОБРЕВ, ЯНКОВ, ОВЧАРОВ, ГЕРГОВ, СТОЙНЕВ ... ЦЯЛОТО ИБ НА БСП ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ. ВСИЧКИ ДО ЕДИН МИЛИОНЕРИ С КРИМИНАЛЕН КАПИТАЛ.
22
В този период заплатите на повечето българи се равняваха на 10 щ.долара и бяха на купони заради такива като нея.
23
ОЛЯХТЕСЕ ПРЕСОЛЯВАТЕ МАНДЖАТА С ТОНЧО ШАЙКАТА ЩЕ ПРОКОПСАТИ
24
Интригантите и създателите на фалшиви новини от долнопробния сайт ПИК пак се развихрят! Това е дъното на медиите, въобразили си, че правят журналистика. Пълна гнус!
25
Интригантите и създателите на фалшиви новини от долнопробния сайт ПИК пак се развихрят! Това е дъното на медиите, въобразили си, че правят журналистика. Пълна гнус!
26
Мъжко момиче е Нинова, на моменти прекалено мъжко, с по финно,говорене можеше да спечели последните избори
27
Ндаа ,древните римляни са казали " "когато фактите говорят и Боговете мълчат" ! Очевидно ,Нинова и БСП се имат за повече от Богове ,защото вместо да се скрият в миша дупка ,след поредните разкрития на К. Ниновите зулуми ,те отвориха още по голяма уста ???!!! Нищо ,ние помним (и то - добре) и на следващите избори ,ще им "благодарм" подобаващо ( с резултат под 4%).
28
ето това са лидерите на БСП крадливи и лъжливи
29
Антон Тодоров: Документи уличават в лъжи семейство Импексови Браво много ми хареса това фамилно име на КУРнелия.
30
Абе Тодоров от всичко това , което си дал като документи, откъде личи че има престъпление!!!!!!!
31
Народе, цялата партизанска БСПеерадска съпротива, защитава една лъжлива, миризлива и много крадлива курабия, по всички студия на всички телевизии!! Всичките приватизирали са крали, само нашата Сланинова купила с копесаторки (хартийки) Техно Импекс с 1.7 милиарда (750 000) КЕШ в касата си. Народе колко човека можеха, като миризливата курабията "Лъжа" можеха с нищо, да си купят милиони. Гледам това нагло дебело и лъжливо женище и си мисля, че и порно звездата Чичолина в тая държава може да се изкара девствена..
32
Усрахте се комуняги,ама не се давате.Не човек, а желазо,тихо мъртвия казал не комунист
33
Кой говори за престъпление бре, керата! Не виждаш ли, че Тодоров ДОКАЗВА С ДОКУМЕНТИ, че Корнелия Нинова ИЗЛЪГА и тази сутрин по НОВА.
34
Ама тази крушевска женица била голяма хитряга и лъжкиня ! Та документите на Тодоров са очевадни за истината. Случаят с Техноимпекс трябва да се изучава от студентите като пример за това как се е осъществявала приватизацията в 90% от случаите. Защото въпросът с давността е точно за такива случаи., и опитите на БСП и на протестърите на Костов да изкривяват темата, е защото те се страхуват от истината . Нейният случай е и пример за студентите , когато трябва да им се обяснява какво е това паралелна държава. Темата за давността е за случаи като Техноимпекс, защото активите бяха изядени от такива, като Нинова, а Техноимпекс къде е днес?
35
Ето какво ще ви каже един „ „ „ ПРОФЕСОР “ “ “ макар и Дебил . Обръщам се към защитниците на Нинова . Дебили ; Бъдете спокойни - Вашата другарка никога няма да бъде осъдена . Дори и да е крала за милиони ЗАЩОТО през 2008 година тройната коалиция приема онзи позорен закон , с който се слага ЧАДЪР над всички ,които са участвали в приватизацията . С една дума казано - който е крал - крал , всичко им е простено. И с този закон никой не може да пипне Нинова . Така че бъдете спокойни ТАВАРИШЧИ за вашата идолка . Към онези които искат да възтържествува СПРАВИДЛИВОСТА - аз също съм за това . Но ще останем с пръст в устата , защото ОНЗИ ЗАКОН е железен и е пази . За да отпадне закона за ДАВНОСТА трябва народното събрание да гласува отпадането му . Но за това са нужни 180 гласа . Но БСП няма да гласува „ ЗА “ и ние наивниците никога няма да научим истината . Има само един начин това да се случи а той е ОКУПАЦИЯ на парламента . Нали се ЗАКЛЕВАТ „ в името на народа “ - а сега защо крият от народа истината за ограбването му . А тези от тройната коалиция които приеха този закон са истинските виновници за сегашния казус . Станишев и депутатите от тройната коалиция са ИСТИНСКИТЕ виновници за да се прикрият кражбите от приватизацията
36
Браво г-н Тодоров , разобличавайте крадливите червени свине и болшевишки безродници , разграбили националното богатство на България и докарали населението до животинско съществуване ! Лошото е, че избирателите на тази крадлива шумкарско -мандраджийска пасмина -- пенсионерите , не се вълнуват писанията за грабежа на червената кал , в болните им мозъци няма проблясъци на разум и утре пак ще гласуват за палачите си .
37
спрях да чета простотиите на Тодоров, но едва ли ако Нинова се окаже виновна пенсиите ще станат 1000лв., а заплатите 5000лв.!
38
Антон е за лудницата на родния му град, а Томата Биков трябва да се върне обратно в Старозагорския театър, където се подвизаваше допреди десетина години. Стига да го вземат разбира се, защото беше слаб като актьор, но пък още по-слаб е като политик, макар че там изискванията са по-ниски...
39
Бoйĸo Бopиcoв, Poceн, Цeцo, Лилянa, Цвeтeлинa, Aню... Чeтиpи гoдини тe yпpaвлявaxa Бългapия и я пoвляĸoxa ĸъм дънoтo. Гoвopexa зa мopaл, a caмитe тънexa в пopoци и ĸopyпция. Paбoтexa и живeexa ĸaтo "шaйĸa" - пepcoни, oбeдинeни oт пpecтъпнa цeл. B тaзи ĸнигa пoлитoлoгът Aнтoн Toдopoв вaди мpъcнитe им тaйнo. Oт пъpвo лицe. C дoĸyмeнти и фaĸти. Oбeĸтивнo, бeз дa пecти нищo. Bpъзĸитe им c въpxyшĸaтa нa БKΠ и Дъpжaвнa cигypнocт, c бaнĸoвия ĸapтeл, c мeждyнapoдни гaнгcтepи, c oнaзи ceнчecтa чacт нa oбщecтвoтo, ĸoятo нapичaмe зaдĸyлиcиe. Peĸeт, дoнocи, ĸoнтpaбaндa, тpaнcфepи нa милиapди, изтoчвaнe нa дъpжaвния peзepв, пoĸaзи apecти, cливaнe нa изпълнитeлнa и cъдeбнa влacт... "Шaйĸaтa ГEPБ" e нaй-мpaчнaтa измaмa, извecтнa ĸaтo "бългapcĸи пpexoд".
40
Всички ние от БСП ще гласуваме единствено за нашата Партия и лидера ни Др.К.Нинова. Това е бъдещето на българия - социалната политика. Ние, които сега сме дясна ръка на БСП тънем в разкош, за нас няма мизерия, домовете ни са европейски образец с всички възможни екстри. Огромни приемни зали, кухни с позлатени прибори, баня с джакузи, и т.н Всеки може да има този начин на живот, стига само да ни подкрепи на следващите предсрочни избори, които ще се проведат малко след Нова година. Не пропускайте шанса си другари. Прогнилия капитализъм си отива. Следва Народен съд и одържавяване на всичко окрадено по време на мутрофашисткие управляния. ДА, ВСИЧКИ ВИЕ, ЧЕСТНИТЕ ХОРА ЩЕ ЗАЖИВЕЕТЕ ЕДИН ИСТИНСКИ И ЩАСТЛИВ ЖИВОТ САМО БЛАГОДАРЕНИЕ НА СТОЛЕТНИЦАТА БСП. БЪЛГАРИЯ И БСП НАД ВСИЧКО!!!
41
НАДЯВАМ СЕ ,ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е ВИДЯЛ И РАЗБРАЛ ОТ КЪДЕ ДОЙДЕ ГЛАДЪТ НА НАРОДА НИ , И ПО ТОЧНО ТАКИВА КАТО НИНОВА ОГРАБИХА НАРОДНАТА ПАРА И ОСТАВИХА НАРОДА НИ БЕДЕН И УНИЗЕН . СТОЛЕТНИТЕ КОМУНИСТИ СИ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ И ИСКАТ СЕГА ОТНОВО ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТТА И ГРАБЯТ ОТНОВО.
42
ТОЗИ ИДИОТ НЯМА ЛИ ДА ПРЕСТАНЕ ДА НИ ЗАНИМАВА С ГЛУПОСТИ!
43
Парите за закупуването на акциите на ТЕХНОИМПЕКС -от РМД Техноимпекс 98 са вземати от задграничните дружества на ТЕХНОИМПЕКС-ТОВА Е САМАТА ИСТИЕНА !!ЛЪЖИТЕ НА ДРУГАРКАТА ,ЧЕ НЕЙНОТО РМД Е РАЗВИВАЛО ДЕЙНОСТ И ОТ ТАМ СА ПАРИТЕ -Е ПОРЕДНАТА ОПАШАТА ЛЪЖА НА ДРУГАРКАТА ИМПЕКСОВА. Прави следното впечатление при акционерите на РМД ТЕХНОИМПЕКС98 1.СТАНКА ПЕТРОВА ДЕЛЧЕВА 1950 АКЦИИ 2 КРАСИМИР АНГЕЛОВ ДЕЛЧЕВ 360 АКЦИИ Тези двама какво общо имат с г-н Делчев от правният отдел на МС през 1998г.?
44
Откраднаха 15 милиарда от пенсионния фонд , откраднаха ни заводите ,които ние строяхме , Всичко което можеше да се краде отиде в нечии джобове Сега 100 работника издържат 90 пенсионера . работещият ако искара 1.000 лева ще трябва да му ударжат освен данаците и още най малко 200 лв за един пенсионер , ами от къде се плащат парите на безработните ,на жените в майчинство , заплатите на чиновниците , военните ,полицията ,съдът ,на президентство , на министерския съвет на учителите ,лекарите и прочие . Да не забравя и това кой плаща тлъстите заплати на ония Дебили в Народното Събрание . От работника се иска също да плати за новите самолети , за новите кораби , за всичко което се сетите . Всичко това се плаща от тези които произвеждат . И като капак на всичко те наричат ТЪРТЕЙ или Дебил . Народе , работнико - няма хляб в тази държава - спасението е емиграция . Внасят работници от чужбина само и само да не увиличат заплатите на Българите за да си останат тук . Ето това са Българските работодатели . Майната и на моята земя ,на моята родина след като ми съдира кожата от труд и ми плаща колкото да не умра от глад . По достойно е да миеш чинии в чужбина , но поне знаеш , че спокойно можеш да отгледаш децата си . Политици - ще крадът и после си правят закон за да не знае народа истината а именно кой откраде благата които ние сътворихме . Бъди проклет Станишев с този закон за Давноста . Никога , никога държавата ни няма да се оправи с тези наглеци - Търтеи и Дебили ........ Спасявайте се
45
Защо му дават трибуна и защо участва в пресконфепенциите на ГЕРБ този словоблудски измекяр А.Тодоров ?Нали не е вече депутат и член на герберите? Тоя е навсякъде .Омръзна ми да му гледам нахалната и агресивна мутра.Ще му свият сърмите и на него.
46
ДР ИВАН АНГЕЛОВ ... ДРУГАРКАТА КУРНЕЛИЯ ПРАВИЛНО КУПУВА ГОЛЯМ АПОРТАМЕНТ 1999 Г. НО ПРЕДПРИЯТИЕТО СЕ ИМЕНУВА " ТЕХНОИМПЕКС " 98 ЗНАЧИ ГОДИНА СЛЕД ПРИВАТИЗАЦИЯТА А НЕ ПРЕДИ .
47
Ако бях на мястото на Нинова, нямаше да му обърна внимание. ГЕРБ спечелиха, като вкараха Нинова и БСП в режим на обяснение. Дондуков лъкатуши, магистралите с дупки, пречиствателни станции,построени,но не работят,т.нар. саниране е заробване,МОН се тресе от загубени пари по еврофондове, други крадат от фонд "Земеделие", ББ мълчи за АЕЦ "Белене" и пр. И за да не търпят критики от прахосването на милиони, мутрите са захванаха с Нинова. Затова смятам,че опозицията трябва да си влезе в ролята и да следи всяка държавна пара как се изразходва, какви закони предлагат герберите и т.н.
48
Кви са тия плесконфеленции? Чух че за нас, бългалите, единственъ съд шъ бъди съдът в Амстел дам. У нас шъ съдим или всички кладци или никой а в Бг немъ да имъ повеке съд, Не ни тлебе. Един луснак каза че сите сме дебили ли..дембели ли...не помна
49
Другарката Нинова и нейните недосегаеми бойни другари правят само една малка грешка. Не са се посъветвали с добър адвокат като мен, да им кажа как да си декларират всички имоти като "мазе". Тогава народът нямаше да е толкова огорчен - мазе "Техноимпекс", мазе 2 -бля,бля, мазе 3....и.т. Тогава народът щеше да ги съжалява - видите ли, няма къде да живеят горките - принудени са да спят между старите туршии и старите обувки. Хайде веднага да им спретнем акция за помощи, зер, българският народ е милостив към окаяници като тях.
50
Като няма за кой чеп да се хванат ,хванаха се за това ,че си купила апартамент, като че ли като е Нинова, трябва да живее цял живот под наем, а ЦВЪКИ ДА СЕ ШИРИ В 6 АПАРТАМЕНТА . СМЯХ В ЗАЛАТА !!!
51
БЕДНИ БЪЛГАРИ ???? РАЗБРАХТЕ ЛИ НАЙ ПОСЛЕ ОТ КЪДЕ ИДВА БЕДНОТИЯТА НА НАРОДА , КОЯТО СЕ ПРЕВЪРНА В ПЪЛНИ ДЖОБОВЕ НА КОМУНИСТИТЕ - КАПИТАЛИСТИ. АКО НЕ , ТО ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ВИНАГИ БЕДНИ.
52
ТОДОРОВ, ПСИХЯСЯЛ СИ! ЛУД СИ! НИЩО НЕ Е ВЯРНО ОТ ТОВА КОЕТО РАЗМАХВАШ! АКО БЕШЕ ТАКА, БОРИСОВ ДА Я СМАЗАЛ, ЗАЩОТО Я НЕНАВИЖДА, ЗАЩОТО САМО НИНОВА СЕ БОРИ СРЕЩУ МУТРАТА, ЕДИНСТВЕНО ТЯ СЕ ОСМЕЛЯВА ДА ГО НАРИЧА МУТРА, ЗАЩОТО ИМА ДОКАЗАТЕЛСТГВА - ДОКУМЕНТИ! ЗАТОВА ВИ Е ЦЯЛАТА ИСТЕРИЯ, ЗАЩОТО САМО ТОВА МОЖЕТЕ ДА ПРАВИТЕ, ДА РАЗМАХВАТЕ ФАЛШИФИКАТИ ПРЕД НАРОДА 1000-ДИ ПЪТИ, ЗА ДА СТАНАТ ИСТИНА - ДА, АМА НЕ! НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА НА ХВЪРЧАЩИТЕ ЛИСТА, ТОДОРОВ! ПСИХОПАТ!
53
СТИГА БЕ! СТИГА БЕ, ПСИХОПАТ! САМО ТИ СИ ВЯРВАШ НА ТОВА, КОЕТО РАЗМАХВАШ! КАТО ТВЪРДИШ, ЧЕ ДЪРЖИШ ДОКАЗАТЕЛСТВА В РЪЦЕТЕ СИ СРЕЩУ НИНОВА, ПРЕДАЙ ГИ В ПРОКУРАТУРАТА ЗАЩО ХОДИШ ОТ МЕДИЯ В МЕДИЯ ПО СТО ПЪТИ, А В ПРЛКУРАТУРАТА -НЕ, АМИ ЗАЩОТО НЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВА, А ЛЪЖИ! А, ПИК, ТОДОРОВ НЕ Е СРАЗИЛ НИНОВА, НО ТОЙ СЪС СИГУРНОСТ Е СРАЗЕН ОТ ИЗВЪНЗЕМНИ ИЛИ ВИЕ СТЕ СРАЗЕНИ ОТ ТЯХ ЗА ДА ТИРАЖИРАТЕ ЕДНО И СЪЩО НЕЩО 1000 ПЪТИ! НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ КАКВО ПРАВИТЕ?
54
най-добре е Корнелия Нинова заедно с Цветан Цветанов да влезнат в затвора в една обща килия и жрналистите да спрат да ни ошашават с техните дейности
55
Виж и двамата са много добри след малко време Бъди сигурен че Корнелчето вече ще притежава 51% от затвора а Цецо останалата част плюс КПП-то . А вече може и да имат наследник. Така че моля те не им пожелавай това щастие .
56
Алековия,герой,бе казал''сичките са маскари''.Ясно.Точно.Вярно.
57
Щом Бойко се докара да разчита на този, който го нарече ШАЙКА, много е закъсал!Този , който никой не зачита, някои само го ползват!
58
Човекът Шайка, написал, че Шлангаджията заедно със слугите си да бандити от висока класа, ограбващи жестоко България, днес му целива меката чурка и чинно вдъхва уханието от задните му части. От там си взима с езиче и си маже на филийки. Рядко се ражда такъв фекал като Тони, уникален смръдливец! Не напразно му биха шута.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували за кмет на София?
Общо гласували: 21990
архив

2060 год. 
Връщаш се вкъщи от екскурзия до Марс.
Сваляш екзоскелета, казваш на ваната да се напълни. 
Телепортираш се в хола.
Копираш от мозъка спомените и качваш снимки във фейсбук.
Накрая влизаш във ваната, а водата ледена!!!
Съвсем си забравил че топлофикация прави профилактика.

няма нови новини
Днес: 15
hot
най-четени новини в момента
сега
1105
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
Да ругаеш и блъскаш полицаи, а премиерът и МВР да ти се извинят? Може, ако си журналист в "Клуб Зет" и "Свободна Европа". Пияният Боришев към униформени: "Тъпанари, боклуци, тумбаци, ушеви, мразя ви! Освен че съм пиян, съм на наркотици!" После блъска униформен и... вика адвоката на Иванчева (ОБНОВЕНА/ДОКУМЕНТИ)
x
Какво се случва с организма, ако пием редовно доматен сок?
x