Вход
София
Времето в София 19 o C

ПЪРВО В ПИК! Антон Тодоров с нови разкрития: Източила ли е само през 1999 г. Корнелия Нинова 100 000 долара от „Техноимпекс“ (ДОКУМЕНТИ)

ПЪРВО В ПИК! Антон Тодоров с нови разкрития: Източила ли е само през 1999 г. Корнелия Нинова 100 000 долара от „Техноимпекс“ (ДОКУМЕНТИ)

на 21.01.2018
144593
59
ПЪРВО В ПИК! Антон Тодоров с нови разкрития: Източила ли е само през 1999 г. Корнелия Нинова 100 000 долара от „Техноимпекс“ (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
21.01.2018
59
144593

Сагата с приватизацията на ВТД „Техноимпекс“ е като сериал – винаги има и още, и още. Тази приватизация е и като ръководство по безсрамие, крайна алчност и недостижимо двуличие. Сделката е определена от самата БСП през юни 2001 г. като една от знаковите съмнителни и сиви сделки, извършени от правителството на Иван Костов. Днешният лидер на същата БСП твърди, че атаката срещу тази сделка представлява атака срещу БСП и нейното ръководство. Това коментира на страницата си във Фейсбук бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров.

Ето какво пише още той: 

Излиза, че БСП атакува сама себе си, случва се нещо като автоимунно заболяване - имунната система, която защитава организма от болести, разпознава клетки на тялото като чужди. В резултат на това имунната система ги атакува. В отговор възниква т.нар. автоимунен отговор - отговор, насочен към самия организъм. Казано иначе, опитите на Корнелия Нинова да се тефлонизира с мантията на БСП води до значителни преки щети върху самата партия. Не знам докога ще я изтърпят да издевателства – все пак в тази партия има много хора, които нито са приватизирали по Костово време, нито са получавала милиони наготово по сметките на приватизираното предприятие, нито пък са прогонвани от социал-либерално правителство заради съмнения в корупция. А мушенгиите на Нинова нямат край – можете да бъдете уверени в това. Нито преди 20 години, нито сега.

Да видим какво се случва веднага след приватизацията на външнотърговското дружество „Техноимпекс“. Скандалният договор между РМД-то на Корнелия Нинова и държавното дружество е сключен на 13 януари 1999 г. Защо е скандален ли? Надявам се вече сте осъзнали, че когато подписваш договор за сумата 700 000 щ.долара, които уж трябва да платиш и всъщност плащаш само 10 % от тях, или 70 000 щ.долара, а получаваш всичко все едно си платил 700 000 щ.долара, това не може да се опише другояче освен като скандално. Както вече писах, по сметките и кеш в касите на задграничните бюра на дружеството в Либия, Мароко и още няколко държави има валута с левова равностойност над 1,8 млн. лева. Живи, реални пари във валута – щатски долари, либийски динари /който са по-скъпи от долара по това време/, марокански дирхами и т.н. С подписването на договора Корнелия Нинова и сие придобиват тези пари и започват да се разпореждат с тях. Нека припомня, че РМД-то „Техноимпекс-98“ АД, в което Корнелия Нинова има тавана от акции, разрешени да се притежават по това време /33 %/ е поело ангажимент за инвестиции в новопридобитото ВТД. Тук, както предполагам помните, също е играла химикалката – първоначално по договор сумата, която събудилите се за една нощ „капиталисти“ от РМД-то трябва да внесат е 700 000 щ.долара. Но с три анекса за няколко месеца задължението е сведено от 700 000 на 300 000 щ.долара, разпределени за три години. През първата, 1999 г., РМД-то на другарката, пардон новозамогналата се приватизаторка Корнелия Нинова е трубвало да „инвестира“ 100 000 щ.долара. Както се досещате, Корнелия Нинова и сие са голи като соколи по това време – та тя живее на квартира в панелка в ж.к. „Сухата река“. Откъде могат да вземат 100 000 щ.долара, които да представят като инвестиция? Бинго, ама разбира се, че от скътаните парички по сметките и касите на задграничните бюра на прясно приватизираното дружество. И гледайте сега каква врътка измислят! Потресаващ наглост, нахалство, алчност и безочие на квадрат.

Още на 15 януари 1999 г., три дни след подписването на приватизационния договор Корнелия нинова като главен акционер и изпълнителен директор на „Техноимпекс“ упълномощава с Пълномощно № 1/15.01.1999 г. лицето Стайко Димов Стайков „да приема и отчита средства постъпили по касата, да имвършва разплащания с английски партньори, да разписва разходни ордери и да извършва разплащания...на територията на Либия“. Звучи Ви познато името Стайко Димов Стайков ли? Правилно, това е същото лице, което с пълномощно от 20.10.1998 г. упълномощава бедната като църковна мишка тогава изпълнителна директорка на все още държавното ВТД „Техноимпекс“ /но нарочено да бъде приватизирано от правилните наши, разбирай доверени на върха на СДС хора/, да купува от негово име и с негови средства акции в РМД-то, което ще приватизира външнотърговското дружество с милиончетата по слетки и в каса. Забележете, че най-много доларчета и динари има в касата на задграничното бюро на „Техноимпекс“ в Либия, а лицето Стайко Стайков е ръководител на това бюро. Съпругата му по това време /с която после се развеждат/ е по една случайност счетоводител-отчетник на бюрото, т.е. директно движи паричните потоци. Чаткате ли, защото аз мисля, че от тези факти дори и кучетата на село вече разбраха схемата? Но да се върнем към онези 100 000 щ.долара собствени средства на дружеството, които трябва да бъдат „усвоени“, т.е. да бъдат представени като „инвестирани“, от нашите хора. И гледайте сега каква плоска и дърварска схема измислят.

В пълно нарушение на договора, те вземат тези налични пари от сметките на доскорошното държавно дружество и ги превеждат на двама адвокати – един в Либия и един в Мароко. Калимерата е следната – още на 10.02.1999 г. сключват с либийския адвокат Емхемед Хамруни договор за адвокатски и правни консултации, както и за информационни услуги относно регистрацията на вече частното дружество „Техноимпекс“ в Либия. Срещу това „Техноимпекс“ се задължава да изплати на Емхемед Хамруни сумата от 40 000 либийски динара. Според заключението на вещото лице по дело, което Агенцията за следприватизационен контрол води след няколко години срещу РМД „Техноимпекс-98“ за неизпълнение на договора за инвестиции, доларовата равностойност на тези 40 000 либийски динари по това време е 94 117, 65 щ.долара. Половината от тази сума, или 20 000 либийски динара са преведени скорострелно още в деня на подписването на договора – 1002.1999 г. Ето, виждате разходния касов ордер за това. За 1999 г. либийският адвокат Емхемед Хамруни не е свършил за пет пари работа, както се вижда от документите, с които разполагам. Чак година по-късно, на 15.03.2000 г. той изпръаща едно уведомително писмо до Корнелия нинова, че съществува законодателна забрана във връзка с откриването на клон на дружеството „Техноимпекс“ в Либия и е предложил същото да се регистрира в Либийската компания за желязо и стомана. Едва 2002 г. видно от писмо на Либийската компания за желязо и стомана, забележете, от 13.01.2002 г., е регистриран клон на „Техноимпекс“ в Либия. И за всичко това Емхемед Хамруни е получил 94 117, 65 щ.долара. Как Ви се струва тази същита с бели конци мушенгия за източване на налични средства от сметките на новопридобитоот држество? Още поече, че когато Агенцията за следприватизационен контрол започва дело срещу РМД-то „Техноимпекс-98“ на Корнелия Нинова за неизпълнение на приватизационния договор в частта му за инвестициите, на един от документите съдийския състав пише ясно и безапелационно: РМД „Техноимпекс-98“ не е предоставил доказателства по изпълнението на консултантския договор. Нещо повече, съдът на втора и трета инстанция приеима, че такива доказателства не са представени не само от либийския адвокат Емхемед Хамруни, но и от мароканския адвокат Абделазис Седах, с когоот е подписан идентичен договор през 1999 г. за сумата 6100 щ. долара. Но пък общата сума надвишава с малко задължението на Корнелия Нинова и нейното РМД „Техноимпекс-98“ АД по инвестиционната програма, която са поели като ангажимент по приватизационния договор за 1999 г. – 100 000 щ.долара.

Какво разбираме от всичко дотук?

По сметките на държавното дружество е имало първоначално валута в левова равностойност над 1,8 млн. След няколко месеца тази сума от реални, живи, кеш пари се увеличава с приблизително нови 350 000 лв., защото по сметките на вече приватизираноот дружество внезапно постъпват забавени плащания от контрагенти, които се разплащат за услуги, извършени от държавното все още тогава ВТД „Техноимпекс“, т.е. Корнелия Нинова и сие разполагат с над 2,1 млн. лв. във различни валути, които чакат да бъдат „усвоени“. Един от каналите за източването на тези суми е сключването на фиктивни договори. Както ще напишат от Агенцията за следприватизационен контрол на единия разходен касов ордер, с който се превеждат 20 000 либийски динара, или около 47 000 щ.долара на Емхемед Хамруни „това не е доказателство, че сумата действително е платена на либийския адвокат“.

Това е заключението, което е вписано в решенията и мотивите по присъдите /с които РМД-то на К. Нинова „Техноимпекс-98“ е осъдено да плати 50 000 щ.долара неустойка заради неизпълнението на приватизационния договор в частта за инвестиционната програма/ и на Софийски градски съд, и на Софийски апелативен съд, и на Върховния касационен съд. И наистина, всичко е толкова прозрачно и дилетантски изпълнено, че би било смешно, ако не беше толкова гнусно. Вижте дори само „разписката“ от едно изречение, с която Емхемед Хамруни „удостоверява“, че е получил два пъти по 20 000 либийски динара, или 94 117, 65 щ.долара. Както ще напише един от съдиите осъдил РМД-то – липсват всякакви атрибути, които поне да съдържат аурата на достоверност в тези документи, които трябва да докажат, че над 100 000 щ. долара са действително платени за някаква дейност. Друг е въпросът за какво са платени и дали изобщо са платени.

Защо мисля така ли? Спомнете си, че същата 1999 г., на 5 октомври Корнелия Нинова купува огромен апартамент от 125 кв. м. с гараж от над 23 кв. м. Същата Корнелия Нинова, която до този момент живее в панелка в ж.к. „Сухата река“ изведнъж рязко се замогва, за да може да извади няколко десетки хиляди долара и да плати на строителната фирма „Аспекти плюс“ за апартамента и гаража. Същите апартамент и гараж, за които днес категорично отказва да си спомни, че е купила и дори е вписала собственоръчно в своята декларация пред Сметната палата десет години по-късно. Сделката по покупката на този апартамент и гаража присъства и в Имотния регистър, факсимилета от който виждате. Моята работа беше да задам въпросите и да намеря и публикувам документите. Отговорите и изводите оставям на Вас, аз своите за себе си съм ги направил.

Сподели:
свързани новини
Напиши коментар »
(59)
1
Шайкаджията го знаем, нека с него се занимават медиците.
2
Само така , г-н Тодоров ! Мачкайте смело крадливата червена хиена , докато започне да повръща откраднатото национално богатство и си признае за заграбеното ! Дерзайте !!
3
мастилотос което е написана.
4
С избирането за главатар на червената банда от крадци и " приватизатори " на тази крадлива " другарка ", БСП си навряха кол в задния двор и сега се чудят как да го изкарат по-безболезнено ! А мижавия им рейтинг продължава да се срива и вече е ясно ,че на следващи избори червената гнусна кал ще бъдат трета политическа сила !
5
ТОВА Е ЕДНА ОТ НАИ ГОЛЯМИТЕ ИНДУВИДУАЛНИ КОРУПЦИЙ В БЪЛГАРИЯ , КОЯТО КОРНЕЛИЯ НИНОВА ИЗПОЛЗВА И СИ ОСИГУРИ ИЗДРЪЖКАТА НА СИНЧЕТО В ЩАТИТЕ ЗА ЗАВЪРШВАНЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО , А ВИЕ НАРОДЕ БЕДЕН ДА СИ ОСТАНЕТЕ ТАКЪВ , ТЪИ КАТО ТЯ НЕ МИСЛИ ЗА ВАС.
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Сега разбирам как тая крадла я избраха за за водач на червената банда.С конкурс по мушенничество!
8
Този човек с помрачено съзнание вместо да се занимава 1 г с тези 100000 долара, да ни каже в чии джоболе отидоха 2-та милиарда за саниране и други едни десетки милиарди уж за магистрали
9
КУРни....времето ти наближава!
10
Антоне кога ще се занимаеш с милиардите на шефовете си? Не ни доказвай непрекъснато, че си психично болен човек, имай поне ти милост към себе си!
11
до 8: "Този човек с помрачено съзнание" както виждаш показва документи а ти си пееш мантри за които нямаш нищо.Извади и покажи как вместо саниране едни пари са отишли в джоба на еди кой си - банкова сметка или сейф - покажи нещо.И кои са тези 10 млрд за магистрали - смешко тези ги разправяй на баба си - ще и погалиш ухото.
12
съвет до мумията. Изтрий зелените лиги от около мутрата си и се погрижи да не получиш некой инсулт, щото друг да ни весели така добре няма. За психичното ти състояние ще се погрижат ония хора, дето те обличат с белия костюм с вързани ръкави отпред. Добрите чичковци от 4-ти километър, сещаш ли се тони, те от малък се грижат за теб.
13
Е писна ни от тая проста тиква и неговите измишльотини.
14
На Сланинова синчето в САЩ а за електората Масква
15
този човек няма ли семеиство да го лекува как може да го пуска непрекьснато да се излага изобщо не ни интересуват неговите измишльотини има сьд тои да каже кои какво е правил и да отсьди
16
Каквото е било - било! Важното е какво прави човек и за какво се бори В МОМЕНТА! Всеки имеа грешки, че и грехове...ангели- хора- няма! Човекът се променя, помъдрява и т.н!!!!
17
В този момент вмирисаният дирник за пореден път даде трибуна на своя продукт.Всяка прилика с долнопробни сайтове и гнусни пумияри шайкаджии е напълно случайна
18
ПЪРВО КОМУНИСТИТЕ, А ПОСЛЕ ЦИГАНИТЕ!
19
В КТБ се "изгубиха" 4 милиарда, а никой не ги търси. Поразрови се и ги намери, Антоне! Стреляй не само по врабчета, а и по добре охранени прасета...
20
Сланинова се е замогнала яко от държавните пари, обаче сега крещи да бори корупцията. Крадеца вика "дръжте крадеца".Позор!!!!!!!
21
Сигурно всичко е вярно - ама за да му повярвам напълно не може да не се попитам защо навсякъде изкарва само документ за "активите"? Няма дружество което да няма и "пасиви" - тоест задължения? При толкова много документи които вади като фокусник от ръкава си - не е показал 'баланса' на дружеството? И ако имаш в джоба 10 лева а дължиш 20 - реално нямаш нищо освен дълг!
22
Бита карта си !!за корнелия има само един и то съмнителен повод да се правиш на лудогорско гонче,захвани се с борисов и герб,ще ти бъде лесно ,има купища матРеали от миналото и настоящето,само където д..у.пе немаш щото те опънаха и не вървиш!
23
когато имаш компрометиращи доказателства правиш заявление в съда с иск, завеждаш дело и чакаш решение на съда. Тези кьор фишеци дето пробутваш пред хората не вървят. Правят те още по-отвратителен с гнусния ти хитлеристки мустак. Тури ги тия хартии на патката ми, а оттам право в 3aдниka си.
24
НЕКА НАПРАВИМ АНАЛИЗ : КАКВО Е ТОВА:::: КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ , РАЗДАДЕНИТЕ КУФАРЧЕТА С МИЛИОНИ ДОЛАРИ , ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ МИЛИОНЕРИ И ОЩЕ СА ОГРАБЕНИТЕ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА , ЧРЕЗ КОРУПЦИЯ И КРАЖБА ОТ НАРОДА , КОЙТО ОСТАНА БЕДЕН В УПАДЪК , А СОЦИАЛИСТИЧЕСКИТЕ КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ МИЛИОНЕРИ СИ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ ПО ЧУЖБИНА И ИЗУЧИХА СИНЧЕТАТА И ВНУЧЕТАТА.
25
ЧЕРВЕН ИДИОТ!
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
Toва са дребни боричкания. Хората разграбиха Банка и никой копче не казва(впрочем казва, но всички викат Делян виновен). А той както всички знаят мълчи като риба.
28
Антон Тодоров да провери дали Нинова и била любовница на Сталин
29
Как беше.че забравих:Първо-Нецензурно ,Второ-Грешен код.Трето-Имате право на ДВА КОМЕНТАРА или със две думи НИЩО,но много Ви благадаря че ни натрапвате ДЕМОКРАЦИЯТА директно от ПОЗИТАНО 20. ''Която е най-демократична'' Браво......
30
От всичко това което се вади за тази приватизация, ми се струва че Курни е заложена като ''бушон''.Без да е подготвена за тази дейност,само заради това че е безкрайно амбициозна селянка, се е натиснала да прави кариера под крилото на управляващите.И сега бушона гръмна!Момата явно е знаел за тези далавери и за да не стане скандал я е освободил заради''съмнения'' за корупция.Сега треска я тресе да не променят закона и да я съдят.Тогава и трима бодигардове няма да я опазят.Може да се случи и трета катастрофа-този път със ЗИЛ(за по-сигурно).По-голямата част от приватизацията у нас е с руски капитали!
31
Инерцията от промитите през комунизма мозъци продължава. Това ярко го доказват повечето от коментиращите тука.Продължават и конвулсиите на едно неизлекувано общество, което не знае как да се отърве от това зло БКП прекръстила се на БСП. И макар че гемиите й потъват, тази партия продължава да завлича всичко което може със себе си към дъното. A даже руснаците още през 1993 година СЪС ЗАКОН забраниха КПСС и рахатясаха !!!
32
долу мръсния цоцеьлизъм
33
Добре,че Антошка я плюе,но защо само в една посока.А какво правим с шайко и едни 4 милиарда, Дянков,с други 2 млрд от здравната....нерде 100 х./един не особено луксозен апартамент,не ШЕСТ/
34
Как не му омръзна на тази употребена тоалетна хартийка да си вади отзад,все едни и същи вмирисани, измислени истории и тези дебили да ги публикуват с такова удоволствие!
35
Това, че Корнелия мълчи и не казва нищо на обвиненията срещу нея, показва, че Антон Тодоров е абсолютно прав. А за апартамента всички чухме Нинова да казва, че няма такъв.
36
Този кретен се взема много на сериозно. Какво значи поставения надпис личен архив върху документите.Той ги е писал или е приватизирал държавния архив. Само от този факт се разбира, че става дума за душевно болен човек.
37
другари цоциалисти, когато има документи и боговете мълчат
38
Тоню- трудовака никой не го eбaвa за слива, само в този сайт намира покой. Дреме и на пyтkaтa на Корнелия какво ще каже или напише този цървул. Време е Нинова да се готви за премиер. И тогава жална им майна на въшкавите въшльовци от ПП "Шайка".
39
DO 38. то дъпъсето си е право, не искаме стани да седна??? и не на заплахите!!! всеки има право на мнение. вие, ако не одобрявате Шайката, то има за всеки влак пътници, и за всяка тенджера похлупак. Давай и не спирай, нека народа чуе и вашата гледна точка_ господин Тодоров,
40
Ето това е документално разследване! Тая и другите като нея защо още не са в затвора? И хукнала да менторства и да ни учи! Няма ли срам поне от бабичките?
41
Този плъх по-добре да се зарови в архивите на унгарската полиция и да публикува досието на Бочко с излежаната присъда за кражби на автомобили...
42
ТОЗИ ТОНИ ТЪПИЯ НАЛИ ГО ИЗГОНИХА ОТ ГЕРБ. СЕГА КОЙ МУ ДАВА ТРИБУНА ДА ПЛЯЯМПА. ПИК ПОМИСЛЕТЕ ВЪРХУ БЪДЕЩЕТО НА ТОЗИ ВАШ ПИСАТЕЛ. НЕЩАТА КОИТО СЕ ОЧАКВА ДА МУ СЕ СЛУЧАТ ЩЕ ВИ ТЕЖАТ НА СЪВЕСТТА АКО СЛУЧАЙНО ИМАТЕ. МНОГО СЕ Е РАЗВИХРИЛ. ВТОРИ ПЪТ ПАРЛАМЕНТ НЯМА ДА ВИДИ. АМА ТАКА ИСКУПУВА ГРЯХ КЪМ БОЙКО. УМАЗА ГО С ШАЙКА СЕГА ГО МИЕ СЪС СВЕТЕНА ВОДА
43
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
44
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
45
ЕЙ, ТОЗИ ЧЕРВЕН ЦВЯТ, ТОЛКОВА Е ЗАСЛЕПИЛ КОМУНИСТИТЕ, ЧЕ, ОЧИТЕ ИМ ОСВЕН ЧЕРВЕНО, ДРУГ ЦВЯТ НЕ ВИЖДАТ. СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ ХОРААА, ПРОГЛЕДАЙТЕ, НАЛИ ОТ ТЕЗИ ПРИВАТИЗАЦИИ СМЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ. АКО НЕ БЕШЕ БОЙКО И ГЕРБ, ОЩЕ ЩЯХМЕ ДА СМЕ ПОД ДЪНОТО, НАЛИ ЗА ТОВА НА ПРЕДНИТЕ ИЗБОРИ бсп СЕ СКРИ И СПЕЧЕЛИ САМО 7%.УПЛАШИХА СЕ ОТ ПРОПАСТТА, В КОЯТО ТЕ НИ ХВЪРЛИХА. СЕГА СЕ БОРЯТ ДА ОПАПАТ ГОТОВИТЕ ПАРИЧКИ. АЛОО, НОМЕР 38, МОЛЯ СЕ ДА СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОНА ЗА ДАВНОСТ, ТА, ТОГАВА ЩЕ ВИДИШ, КАК СВОИТЕ ЩЕ ЗАПРАТЯТ КУРНЕЛИЯТА ВМЕСТО ЗА ПРЕМИЕР---В ДЕВЕТА ГЛУХА.ТЯ НАЛИ ЗА ТОВА ВДИГА ВАЛЯНКА, ДА ИНТРИГАНСТВА ЗА ДРУГИ, ЧЕ, ДА НЕ СЕ ПОДВИГА ВЪПРОСА ЗА ДАВНОСТ. ПЛАЧЕХТЕ, ЧЕ АСФАЛТ НЕ СЕ ЯДЕ, СЕГА ПЛАЧЕТЕ, ЧЕ ИМАЛО ДУПКИ ПО ПЪТЯ. В КОМУНИЗМА СИ ТРОШАХМЕ КОЛИТЕ И МЪЛЧАХМЕ. ХОРАТА В БЕЛЕНЕ И ЗАТВОРИТЕ БАЧКАХА КАТО ЛУДИ БЕЗ ПАРИ, ЗА ДА СЕ УВЕЛИЧАВА БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА. ПО РАБОТНИТЕ МЕСТА, ВСЕКИ ИЗМЪКВАШЕ ПО НЕЩО, РАБОТЕШЕ ЗА МИЗЕРНИ ПАРИ И МЪЛЧЕШЕ ИЗПРАВИЛ СЕ ПРЕД ПРАЗНИТЕ МАГАЗИНИ. В КОРЕКОМИТЕ---ЗАБРАНЕНО ВЛИЗАНЕТО. НА ГРАНИЦАТА ОТИВАШ НА СВИЖДАНЕ НА ВОЙНИК, САМО С ОТКРИТ ЛИСТ И ПРИДРУЖЕН ОТ ПОЛИЦАИ.АКО, СИ КАЗВАХТЕ СВОБОДНО МНЕНИЕТО КАКТО СЕГА--ДИРЕКТНО СИ В ЗАТВОРА. ЗА ТОВА ВРЕМЕ ЛИ ПЛАЧЕТЕ, ИЛИ ДА СЕ НАМИРАТЕ НА ПРИКАЗКА, ЧЕ, ТО СЕГА ВИ СЕ Е ПАДНАЛА ТАКАВА СВОБОДА НА СЛОВОТО И ОБИДИТЕ.
46
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
47
@свали си дъската пред очите и тогава погледни тиквата по-внимателно !!! ...@всеки път, когато е забъркал л@йната за БГ, изпада в "активизъм" ...@той все е някъде другаде по света, когато има проблеми тук...@така прави със проблема за самолетите,@ така прави и сега заради соросоидната конженция! ...@но този път ще зомбира целия народ включително и малките деца!!! ....
48
Че Корнелия е крадец от най висока класа ,знае цяла България. Но да говори непрекъснато за корупция ,когато е затънала до гушата в нея е наглост,която е присъща само на азиатски синьо -червен болшевик.
49
Тук дразнещото е друго дядови Червенотиквиничета . От начало Техноимпексова - Нинова тръбеше навсякаде „ „ Да върнем младите в България “ “ - но нейния син и до ден днешен е в САЩ а това дразни. После се самообяви за борец №-1 срещу паралелната държава , а се оказва , че именно тя е продукт на паралелната държава. Никога тя не показа документ ,че всичко с ТЕХНОИМПИКС е честно - размахва някакви хартийки по телевизиите но никой не ги е прочел . И накрая - ако Антон Тодоров е лъжец - защо тя не го дава на съд ?
50
министърката на това председателство – Лиляна Павлова, е разписала във вестниците и сайтовете на депутата от Благоевград да бъдат наляти под формата на реклама над 600 000 лева! Това си е висша форма на държавна дотация на медии, които обслужват само и единствено олигархичния модел КОЙ! Що за идиотия е в родни медии да пускаш рекламни карета, че България е…председател на ЕС!? Ние това много добре си го знаем по многомилионния ремонт на НДК, покрай други скандали около Лиляна Павлова, покрай затворените улици в София и какво ли още не! Крайно време е да почнат да бъдат отстрелвани министри, които наливат безмислено държавни пари в медиите на Пеевски.
51
До 48 Отдавна съм си свалила дъската---слепеца си ти. ЛИЛЯНА ПАВЛОВА ОПОВЕРГА ПУБЛИЧНО ВСЯКАКВИ СПЕКУЛАЦИИ И ЩЕ СЪДИ ЗА КЛЕВЕТИ ВСЕКИ , КОЙТО СПЕКУЛИРА ПО НЕИН АДРЕС. Тук се говори с факти и доказателства, а, вие си ги измисляте, за да подражавате на лидерката си. 80% на коментиращите комунисти са брутални и цинични и по това се познават. Нали са под прикритие. позволяват си всякакви нецензурни волности.
52
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА Г-Н ТОДОРОВ!!!МНОГО ДОБРЕ Е РАЗЧЕЛ ДОКУМЕНТИТЕ КОИТО ПРИТЕЖАВА.ТОВА Е КОЛОСАЛНА КРАЖБА ИЗВЪРШЕНА ОТ ВИДНАТА ПОДЛОГА НА СДС -СЕГА ВИДНА ДРУГАРКА.ДОКУМЕНТИТЕ С КОИТО СА ПРИСВОЕНИ 100 000 ДОЛАРА ИМАМ ЧУВСТВОТО ,ЧЕ СА ИЗГОТВЕНИ ОТ ЦИГАНИТЕ ДДСАРИ НА ИЛИЕНЦИ. НО КОМПЕТЕНЦИЯТА НА ДРУГАРКАТА -СДСАРКАТА Е ТОВА-КРЪГЛА НУЛА.И ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ТЯ ИСКА ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ НА ЕДНО ДОКАЗАНО НЕ САМО В ЕВРОПА ,НО И В СВЕТА АНТИКОРУПЦИОННО ПРАВИТЕЛСТВО.ВИЕ НОРМАЛНИ И ЧЕСТНИ ХОРА ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ ТАЗИ ЖЕНА -ЗАТЪНАЛА ДО УШИТЕ В ДАЛАВЕРИ И ЛЪЖИ?С НЕЯ ДОНИКЪДЕ НЯМА ДА СТИГНЕТЕ.ДЪНОТО Е БЛИЗО.
53
Цацаров що спи, като мястото на крадливата Импексова шунда е в затвора. И тая миризлива курабия, ми ще говори за курупция, все едно една проститутка да говори за морал..
54
В този форум шизофреничните последователи на Путин само лаят на посоки и ни обясняват как Антон Тодоров бил такъв, а Бойко Борисов бил онакъв. Абе, червени селски олигофрени, тук авторът е публикувал куп автентични документи, на които се позовава в обвиненията си срещу крушовската циганка, а вие изроди, не ги четете, а само бълвате лъжи, клевети и обиди, без да се позовавате на нито един документ. Марш от тука кремълски изчадия! Аре чупката! бг-европеец
55
БРАВО ТОДОРОВ, БРАВО ТОЛКОВА МНОГО ДОКАЗАТЕЛСТВА
56
Гледаш, няккъв договор за 20 бона - копието едвам се чете. Хаххаахха :D :D :D
57
На лъжкинята крката са къси!!!
58
Когато документите говорят, думите са излишни! Случаят с Нинова е показателен за това как се е случвала приватизацията. Нинова е крадла и грабителка на държавните активи. Мястото й е в затвора.
59
Искаме референдум да се забрани К.Н и БСП, щото тровят нацията с наглите си лъжи и пускат в обръщение идеологически вируси /има доста примери от последната година/ и настройват хората срещу европейските ценности за БГ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Бихте ли гласували за партия “Няма такава държава” на Слави Трифонов?
Общо гласували: 10530
архив

Мъж седи в бараката и вари ракия....
Гледа по едно време водата се нагряла много и отива до кладенеца за вода.
Връща се, а в бараката седят двама полицай, усмихват се иронично и говорят:
- Aхааа, незаконна спиртоварна, сядай и пиши обяснения!
- И кво да пиша?
- Всичко, както си е било, така го пиши!
Сяда човека, пише и след това дава листа на полицайте.
- Кво си написал бе, идиот такъв?
- Както си беше, така го написах: ”Отивам за вода до кладенеца, връщам се, а в бараката двама полицай, седят и варят ракия”.

няма нови новини
Днес: 138
hot
най-четени новини в момента
сега
2915
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV! Шефът на "Лев Инс" и експерти с разкрития за кибертероризма и хакерските атаки (НА ЖИВО/ОБНОВЕНА)
x
АСТРОЛОГ ПРЕДУПРЕЖДАВА: Днес е ден на борба и време да поемете риск
x