Вход
София
Времето в София 14 o C

ПЪРВО В ПИК! Антон Тодоров с ново разкритие: И съпругът на Корнелия Нинова с външнотърговска фирма през 90-те! Лидерът на БСП демонстрира безсрамие (ФАКСИМИЛЕТА)

ПЪРВО В ПИК! Антон Тодоров с ново разкритие: И съпругът на Корнелия Нинова с външнотърговска фирма през 90-те! Лидерът на БСП демонстрира безсрамие (ФАКСИМИЛЕТА)

на 22.11.2017
116955
39
ПЪРВО В ПИК! Антон Тодоров с ново разкритие: И съпругът на Корнелия Нинова с външнотърговска фирма през 90-те! Лидерът на БСП демонстрира безсрамие (ФАКСИМИЛЕТА)
Автор: ПИК
22.11.2017
39
116955

Бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров направи ново разкритие на страницата си във Фейсбук. Той популяризира новината, че съпругът на Корнелия Нинова е имал външнотърговска фирма през 90-те години. 

Ето какво написа Тодоров: 

През лятото на 1997 г. Корнелия Нинова оглавява „Техноимпекс“ и две години по-късно участва в приватизацията му чрез РМД. Това, което ще прочетете и видите оттук-нататък оставям на Вашата оценка. Според мен то показва „зеещите висини“ на безсрамието, което само лидерът на БСП може да демонстрира.

Оказва се, че няколко месеца по-късно, през декември 1997 г. и съпругът на синеещата тогава Корнелия Нинова влиза в бизнеса на външнотърговските дружества. Митко Рафаилов Нинов става член на Съвета на директорите на ВТД „Минералимпекс“. Ето, няма лъжа, няма измама, виждате доказателство от записите във фирмените регистри от онова време. Слабият контрол върху дейността на външнотърговските дружества даде възможност за сериозно изтичане на капитали - от една страна, поради своеволието на техните изпълнителни директори и управителни органи, а от друга страна, поради превръщането им в разходни центрове за техните централи. Една години по-късно, към януари 1999 г. има 10 действащи задгранични дружества и едно от тях е „Минералимпекс“, в Съвета на директорите на което е Митко Нинов. В най-тежко финансово състояние са три от тях – „Интеркомерс“, „Продексим” и, разбира се, „Минералимпекс“.

От Министерството на икономиката и туризма са подготвили заповед за преговори с потенциални купувачи-приватизатори. Това да Ви напомня схемата с едно друго външнотърговско дружество, в което се вихри по същото време благоверната на другаря Митко Рафаилов Нинов? Правилно, познахте. И тук схемата е като при „Техноимпекс“. На 14 септември 1999 г. 2515 акции, с номинална стойност 16 лв. всяка, представляващи 80% от капитала на „Минералимпекс“, стават собственост на РМД-то „Минералимпекс-98“, оглавявано, както му е редът, от изпълнителния директор на държавното предприятие - в случая Йосиф Цветков Еленков.

Според договора за покупко-продажба новите собственици ще платят цената от 43 000 щ. долара разсрочено за десет години. Само девет дни след тази сделка, на 23 септември 1999 г., при същите преференциални условия на РМД-то са продадени и останалите 628 броя акции, оценени на 10 750 щ. долара. Така „Минералимпекс“ става изцяло притежание на РМД „Минералимпекс-98“. Година по-късно другарят Митко Рафаилов Нинов напуска ВТД-во, но калимерата е сътворена. Вие да не си помислите, че другарят на другарката Нинова (която по това време е баронеса със синьо сърце) нещо се е облагодетелствал от сделката.

Не, само е гласувал като член на управителното тяло, а преди това под вещото управление на Съвета на директорите, в който член е Митко Нинов, външнотърговското дружество е доведено до пълен упадък. Ама вие да не си помислите, че това е нарочно, за да се купи на безценица, при горните параметри. Дай боже всекиму, ама в онези времена, оня от Драгалевци не даваше на друг, освен на особено избрани хора от синята номенклатура. А това, че част от тази синя номенклатура формално не членуваше в СДС – това нямаше никакво значение. Затова и част от нея с такава лекота се претъркули от отдясно наляво и днес даже оглавява „лявата“ БСП. Ноу-хауто за това претъркулване се държи от другарката Нинова и благоверния й и никой и нищо не може да ги спре. НЕРАЗРУШИМИТЕ ОТ СИНЬО-ЧЕРВЕНАТА МЪГЛА!

 

Сподели:
Напиши коментар »
(39)
1
Ей Тончо, къде се скри бе, гнидо нещастна, оти ти е изкривен суратя грозен?
2
Ха сега де ?! Ти да видиш .....!!!
3
-- ИСТИНА , ИСТИНА ВИ КАЗВАМ -- И ЗА ВСЯКА КРАДЛИВА ЧЕРВЕНА СВИНЯ ВСЕ НЯКОЙ ДЕН ЩЕ ДОЙДЕ КОЛЕДА !!!
4
А ЧЕРВЕНИТЕ ЧУГУНИ ВЕЯТ ЧЕРВЕНИ БАЙРАЦИ . ПРОСТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЗАТОВА ЛИ НА ВРЕМЕТО ГО ИЗРИТАХТЕ ЧЕСТНИЯТ ЧОВЕК ИЛИЯ МИНЕВ НА СТЪЛБИТЕ НА КАТЕДРАЛАТА СВ КИРИЛ И МЕТОДИЙ ПО РУСКИ АЛ. НЕВСКИ . А СЛУШАХТЕ НА МИТИНГА ВОДЕНИЧАРОВ ВАГЕНЩАЙ И ПРОЧИЕ АГЕНТИ НА МРАКОБЕСНАТА Д.С . ПИТАТЕ ЛИ КЪДЕ СЕРАТ ГЛАДНИТЕ ? БАЙ ИЛИЯ БЕШЕ ЗАГРАДЕН ОТ МИЛИЦИОНЕРИ И ТАЙНИ АГЕНТИ БЕШЕ 18 НОЕМВРИ 1989Г НА ПЪРВИЯТ ГОЛЯМ МИТИНГ АНТИ КОМУНИСТИЧЕСКИ !
5
"Шайка"-та лекичко качи Папката на шейната, повози го докато им свърши мръсната работа, да лае срещу опозицията, като бясно куче и след това го остави "да си иде да „почива в мир", до следващото МУ завръщане, като "аргументирано променен", с старият си ген на подлостта и низостта душевна!!! Но за АТ –„ Алтавия Тони“ - остава вярна баснята : Който е роден да пълзи, Той, не може да лети!!!! Върви си Папка, ТЕ ЩЕ ТЕ РАЗБЕРАТ!!!
6
Крадец до крадеца , мила моя майко ле , " приватизатор " до " приватизатора " !
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Герберите явно са в паника щом допряха до Биков и Тодоров! ама ако мислят , че някой им вярва.... мноооооооого се лъжат....
9
И Боко и Биков и Антончо Тодоров все едно всичките в СИМИТЛИ са правени
10
И съпругът на Корнелия Нинова уреден като шеф на външнотърговска фирма при синьото правителство на Костов http://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/i-saprugat-na-korneliya-ninova-ureden-kato-shef-na-vanshnotargovska-firma-pri-sinyoto-pravitelstvo-na-kostov
11
Ами историята го потвърждава бе Гурльо и ДОКУМЕНТИТЕ.........
12
tozi plazmodii nai dobre da mlakne zavinagi,tschovek bez kapka dostoinstvo
13
Този червей откъде изпълзя с поредното ,разкритие"?
14
Крадлива червена паплач.
15
Тони шайката. Пиша го, заради благозвучие. Нито ще прочета статията. Нито ме интересува кво е казал тоя мъж. Нито ще ме изненада.
16
МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ НЕ С ОНАЯ РАБОТА ДОКАРАХА ВИ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА СЪЗДАДЕНИТЕ 120 ПАРТИЙ НА КРЪГЛАТА ИЗКУСТВЕНА МАСА ИМАТЕ ДЕЦА ВНУЦИ ПОМИСЛЕТЕ ЗА ТЯХ ТЕРМИНАЛ 2 ПРАЩИ ОТ ЗАМИНАВАЩИ МЛАДЕЖИ И ДЕВОЙКИ ТУКА ЩЕ ОСТАНАТ ЦИГАНИТЕ ДА ВИ ПРЕБИВАТ НОЩНО ВРЕМЕ КАКТО СПИТЕ В КРЕВАТИТЕ ! ЗАПОМНЕТЕ КОГАТО В ПАРЛАМЕНТА ПРОЗВУЧИ ИСТИНСКИЯТ ХИМН НА БЪЛГАРИЯ ШУМИ МАРИЦА И СЕ ВЪСТАНОВИ ТЪРНОВСКАТА КОНСТИТУЦИЯ ТОГАВА НАИСТИНА БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИМА!!!!!!!!!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!!
17
Tози ли беше авторът в ШАЙКАТА? А ГЕРБеря?
18
Така неразбрах в какво обвинявате човека. В това, че е работил. А Тодоров, колкото да се прави на демократ е един обикновен доносник. Много фирми се купиха от РМД. Нали ще се разследва приватизацията, да вкарат ГЕРБ един член , че всички сделки се развалят. Това е първоначално натрупване на капитала-а то става обикновенно по незаконосъобразен начин. Така е било и в старите демокрации, но много отдавна.
19
Ей червен Дебил - аз им вярвам . Това беше към теб а сега по друг въпрос . Много одавна не съм чула другарката 100-% лъжа да говори за паралелната държава ЗАЩО ЛИ ?
20
Ами той с тия неговите доказателствени документи, така ще направи, че горката Нинова не само ще я снемат от председателския пост, но и ще я изпрати в затвора. Това са много пари, не е шега работа, но пък трудовите хора от по селата си я обичат, а Антон нека то мразят всичките крадци на комунизма, а у нас те не са малко...
21
Не е червей, съсел,по муцуната ще го познаеш
22
Ако социопатът Тодоров имаше някакви доказателства за престъпление, герб щяха да са завели дело. Кьорфишеците на Тодоров са само за парцали като този тук.
23
ОЩЕ 100 години.КОТИЛОТО на КАРЛОВИЧ от КАРТОТЕКАТА на ЧИЧО МИТКО ще ви смучи паричките и пие кръвта.
24
обвинява човека? Той прави само внушения,защото иначе маже да го съди Нинов. Абе нищо не казава...ама ей така да намекне...
25
Мумията не се ли самоуби? По вонята разбирам, че още се бави. Не прочетох какви закони са нарушени от съпруга на Нинова и какво престъпление е направил. Иначе опитите на ОПГ ГЕРБ за манипулации нямат край и за целта са готови да се довер1т и на най-големите л-йнари в политиката. Желая им успех.
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
направил?????? Тодоров търси под вола теле. Не му се получава.
28
Годините са само 4, когато българските комунисти, заедно със своите покровители ще изчезнат не само от политическата сцена, но и от света.
29
До -18 Явно си червен Дебил и на всички трябва да ви се повтаря по стотица пъти , та дано да разберете нещо . ГЕРБ не може да вкара никакъв член в този закон защото този закон е още не приет . За да се приеме този закон трябва да се отмени някакав член от конституцията но за да се промени този член - трябват 180 гласа в народното събрание . Но червените Дебили в парламента които на думи са активни борци против корупцията и паралелната държава - отказват промяна в конституцията и по този начин блокират приемането на такъв закон . Така че всичко което е открадено до 2008 година бог да го прости . А аз и ти строяхме тези заводи но сега ще пием по една студена водица . А всичко това се изчислява към 100 милиарда лева на онези хубавите пари
30
Очевидно Тони Радневския си постила за депутат от БСП в следващия парламент, спомнети си само, как страстно громеше "Шайката" преди да стане депутат от ГЕРБ...
31
Поредният глупашки опит на ПИК да оплюе опонентите на господарят им Бойко Борисов. Нищо не доказва тоя Антон Тодоров, а само манипулира. А какво е нивото на този сайт, личи от готовността им да ползват такава компрометирана персона като Тодоров. Същият , който в книгата си "Шайка" обвини Борисов и Цветанов в един куп престъпления, дори и в това, че загробвали България, а после седна сред шайкаджиите в парламента. Този човек е дъното на антиморала, на дъното са и т. нар. журналисти от ПИК.
32
Споко. Г-н Тодоров. Всичко. Ще. Се. Нареди. Както трябв. Тая. Ще се хване под ръка. С. Подобна. М,М, Лаеща уста. Преди. Време. И всеки ден ще. Се кръстат и молят. заедно. В най близкия храм. За. Милост.
33
Когато документите говорят - червените просто да мълчат1 Очаквайте скоро, както се казва в една реклама - Столетницата сама прокарва своя път към небитието.. Какво да правиш - физически закон!
34
Едва ли има друг смятащ се за политик от Антон,който да демонстрира такова нагло безсрамие ! Познавате ли друг жалък като него! Вчера казва, че някой е ШАЙКА, утре е негов депутат! Това е безсрамен политик!
35
КОГАТО НАРОДА МРЕШЕ ОТ ГЛАД И СЕ САМОУБИВАХА МАСОВО, СЕМЕЙСТВО НИНОВИ Е ДЕЛЯЛО БАНИЦАТА БГ.
36
Миризливите и лъжливи курабии Сланинова и баба Лена, ще го налапат ли на Чалмата, както го налапо на Орлов мост СС Момата. Да + Не -
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
Тови Шайката ви е любим автор, щото и вие сте шайкаджии като него, ПИКлювци герберасти нещастни
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували при парламентарни избори днес?
архив

Шефът на хотела върви по коридора и чува от една стая пеене. Обажда се на рецепцията:
- Вие връчихте ли сметката на клиента от 108-а стая?
- Да.
- А защо пее тогава?
- Не пее той. Опяват го.

няма нови новини
Днес: 36
hot
най-четени новини в момента
сега
1124
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО И САМО В ПИК! Президентът Радев и съпругата му Десислава лъскат имидж сред българите в Лондон - държавният глава с политическа реч (СНИМКИ/ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
x
Ето кои са най-добри любовници в леглото
x