Вход
София
Времето в София 8 o C

ПЪРВО В ПИК! Антон Тодоров с разбиващи разкрития: Какво свързва Сестра Галева, Димитър Делчев и Корнелия Нинова? Приватизационни мушенгии и още нещо... (ДОКУМЕНТИ)

ПЪРВО В ПИК! Антон Тодоров с разбиващи разкрития: Какво свързва Сестра Галева, Димитър Делчев и Корнелия Нинова? Приватизационни мушенгии и още нещо... (ДОКУМЕНТИ)

на 22.08.2019
203044
48
ПЪРВО В ПИК! Антон Тодоров с разбиващи разкрития: Какво свързва Сестра Галева, Димитър Делчев и Корнелия Нинова? Приватизационни мушенгии и още нещо... (ДОКУМЕНТИ)
Автор: ПИК
22.08.2019
48
203044

Разбиващи разкрития за топлата връзка между Мая Манолова и Корнелия Нинова направи във Фейсбук профила си политологът Антон Тодоров. Като доказателство той публикува и документи. 

Антон Тодоров с уникален подарък за именния ден на Корнелия Нинова

Антон Тодоров с уникален подарък за именния ден на Корнелия Нинова

17 червени рози като 17 мига, отнети от демокрацията...

на 01.04.2019

"Особено близък партньор на Корнела в РМД-то приватизирало „Техноимпекс“ е бащата на подкрепящия Сестра Галева председател на ДБГ Димитър Делчев - Андрей Делчев. Да припомня - "дясната" партия ДБГ е създадена от снахата на Политбюро Кунева. А сега да видим кой кой е от останалите!", твърди Антон Тодоров, който нарича Манолова Сестра Галева, заради факта, че беше адвокат и изключително близка съратничка на дупнишките мафиоти Братя Галеви. 

Ето какво пише Антон Тодоров в социалната мрежа:

Какво свързва сестра Галева, Димитър Делчев, Андрей Делчев и Корнела? Приватизационни мушенгии, разбира се!

Особено близък партньор на Корнела в РМД-то приватизирало „Техноимпекс“ е бащата на подкрепящия сестра Галева председател на ДБГ Димитър Делчев - Андрей Делчев. Да припомня - "дясната" партия ДБГ е създадена от снахата на Политбюро Кунева. А сега да видим кой кой е от останалите!

Вижте какво показват документите:

1. На 23 октомври 1998 г. се провежда учредителното събрание на работническо-мениджърското дружество (РМД) „Техноимпекс-98“ АД, което от висши седесарски фактори е решено, че трябва да приватизира външнотърговското дружество „Техноимпекс“. Да го приватизира, както вече знаете много добре, като за „наши хора“. Председател на учредителното събрание на РМД-то, удостоен с голямо доверие както от седесарските гаулайтери по това време, така и от другарката Нинова, е другарят Андрей Делчев. По това време той е управител на „Евролекс-България“ ООД и очевидно не случайно е избран на тази важна позиция.

2. Два месеца по-късно, на 29 декември 1998 г. в сградата на Министерството на търговията и туризма, се провеждат преговори с потенциалния купувач на 67 % от акциите на „Техноимпекс“ ЕАД-гр. София. Комисията на министерството се оглавява от Христо Михайловски, с прякор „Зетя“, защото той е зет на тогавашния председател на НС и втори по властови възможности в СДС Йордан Соколов (в миналото си съветник в Държавния съвет на Народна република България). Потенциалният купувач се представлява от другарката (тогава безпартийна седесарка и г-жа) Корнелия Нинова-изпълнителен директор на РМД „Техноимпекс-98“ АД, г-н Андрей Делчев и г-жа Стойка Куртева. Андрей Делчев рамо до рамо с Корнелия Нинова води преговорите за тази сделка, която две години по-късно ще бъде описана в официална книга на НС на БСП, анализираща дивата корупция по времето на Иван Костов и СДС като „съмнителна сива сделка“. Меко казано, мнооого меко казано! Ето, имаме документите, които доказват всичко това.

3. Минават шест години – Андрей Делчев е особено доверен юрист на другарката Нинова и затова е избран за пълномощник и адвокат на РМД-то, спрямо което Агенцията за следприватизационен контрол води дело за неизпълнени клаузи от приватизационния договор. Другарката Нинова скоро ще стане зам.-министър, взела си е своето от сделката, скоро ще продаде и акциите си за 65 000 лв. Андрей Делчев – също си е взел своето.

4. Днес другарят Андрей Делчев е въшкав с кинти от петрол и газ, синята баронеса с червено сърце Корнела е въшкава с пари от приватизации и Булгартабац-и, синчето Делчево се готви да намаже филията покрай Галевица, а другарката Кунева е съветник в Брюксел и Страсбург.

Както се казва - ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ УРЕДЕНИ!

Сподели:
Напиши коментар »
(48)
1
Що е комунист все е л...но!
2
................СПИСАК НА НАРОДНИ ФАШИЗТИ..........ШАИКО.НАРОДЕН ФАШИЗ ПЕЕРАЗ ......МАИЧО ДЕПОТ НА ЗПЕРМА ........КУРНЕЛЕИ ДРАГАЛЕФЦИ / ПУЗИТАН ......
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
´ tochka
5
Тончо , трудовак радневски улав , кой пита да се обаждаш бе ? Само като те видат нормалните ора и ма псуват мене ! Млъквай до изборете , гнидо !
6
..........ЕИИИИ ТЕРОРИЗТИ ЗАСАДЕТЕ ТЕЯ ФАШИЗТИ...........ТЕЯ БЕ ГИ ЗАСАДЕТЕ ПРЕД ЛЕТИШТЕТО А ГРААМНАТ ВАЗНИКНАТ !...........УРА ДРУГАРИ.......АИДИ ОРУЕЛ АИДИ АИДИ .......КОМОН КОМОН !.......
7
" ШАЙКА;ШАЙКА;ШАЙКА...ШАЙБУ,ШАЙБУ,ШАЙБУ"
8
Тони, изкарай нещо и за Шайката. Ти си информиран човек. Ще го четем с интерес.
9
Лапайте му необеления кочан на Тончо! Мамич.ата ви болшевишка крадлива еб.ава.
10
Тони от шоуто на Слави искат да закупят 200 романа Шайка за първия учебен ден 15 септември
11
Корумпето А.Делчев и червената ковра Майчето са наши хора. Синчето на А.Делчев е новизлюпен хрантутник и послушко.
12
Ако бях на мястото на Сашо Диков, одма щях да му забия един....мeжду oчитe...(((((
13
ИЗБИЙТЕ КОМУНИСТИТЕ
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
отговор на коментар
Правешката тиква Златев е топлата връзка между ДСБ и БСП. В административната сграда на Лукойл е пълно с назначени калинки- хрантутници от тези партии и от ДПС, разбира се.
16
Рудолф ти за колко се продаде???? Май ефтино те купиха а, сега си като Яне и Дудука послушен пудел нали???? Платен..... Какво стана с Шайката?????
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Делчева дето вдига телефоните в МС познавате ли? Къв интерес?Какъв,,Веске,скоч!"Нея кой си я избрал...
19
Мухахахах.....Тони ЛУДОТО-Рудолф......главен АНАЛлизатор на ШАЙКАТА....син на УБИЕЦ.....а ве ПИКинези разлях си сутрешното кафе от смехххххххх.....ади ДЖА и ЗИГ хайл
20
Тони чекам те у Карлуково или Раднево,по избор-действай Тони
21
Както и да се въртят,ще си го получат крадливата пасмина!Има справедливост на този свят,ако не в пандиза,по друг начин ще ги удари съдбата!Съвсем не е случайно и назначението на Радев, много добре са го проучили КГБ и ДС, имал е и фирма, морално е неустойчив, плащал е за кекс 2 заплати на секретарката си,спонсорите Ветко,Бенчо,Митю и подобни също са наясно къде си влагат капиталите!
22
Доле Рудолф! Доле Боко! Доле Герп! Доле Гешо! Доле ПИК!
23
И двете червени уруспии, като Импексовата така и Галевата, са крадливи лъжливи издигнали са се, защото са обслужвали устно съратниците от полит бюро! Пред тях и порно звездата Чичолина, би изглеждала като самодивска девица!!
24
Голяма е омразата към А.Тодоров,защото изважда на светло кражбите и далаверите на престъпната клика,заграбила богатствата на България!Където и да се бръкне по-дълбоко,излизат старите,крадливи калярти!Както и да се въртят БСП-ОПГ,мястото им е по затворите!Курнела ще повлече и Радев след себе си,тъпа и куха лейка,с претенции вселенски,а манталитет махленски!На Радев са му къси ръчичките и умствените способности, защото е прочел само Устава на БКП и част от Устава на БНА,а по строева подготовка е двойкаджия!Чудно е кой марширува по-добре,Нинова или Радев,защото и двечките са тюфлеци и задниците им се тътрят по асфалта на Бойко!
25
Психото Тончо шайката все повече заприличва на Къци Капанов....
26
"Безпартийна седесарка " -има ли такова понятие бе ,създател на машинации ? Или , по този начин оневиняваш СДС за ликвидацията на България след 1992 г. ,като казваш ,че това не е било партия , а някакво си извън земно ,което докара толкова бели и мръсотии на Народа ,за което получи страхотен шут и място на сметището. Сега ,Борисов ги измъква от там ,дава им министерски постове ,без да имат пукнат депутат и праща най големия шарлатанин от СДС в ЕС ,като депутат. Ати ,господине , лижеш точно задника на Борисов !
27
Тонка, затвориха ти кенефа с апартаментче до Владко Горанов, ама май ламтиш за още?!
28
Това което помества Тончо-лудия кой му дава достъп до документи дори и секретни Това не е ли наказуемо по закон Но явно на хора с жълти книжки от 4 километър всичко им е разрешено За това по най бързия начин да го прибират в клиниката и да продължават да го ликуват
29
Безпартиен съм,но не и без мнение. Хамелеонски душици,се превърнаха в изтривалка за лайнени обувки,за да са по сайтовете,понякога и в най четените. Храцъл по г-н Борисов,искал да го види в раирани одежди и още други идиотски желания на един "християнин",който всячески разделя българската нация днес.Един лумпен пише:Смърт за БКП-БСП-ДПС-ДС!Има си органи на прокуратурата,имаме правосъдни органи,само те,единствено те,трябва да казват кой е за в кауша и кой е за лудницата!Разни отрепки,допускам и от компанията на пловдивският "социалист",подхвърлят пожълтели от слънцето фалшификати,за да уязвят всичко свързано с бсп,основният опонент на пп-герб.
30
Тончо, не знаеш ли, че ходеното под августското слънче, води до слънчясване?
31
goliat ohliuv pak izpalzia.
32
Тонка стига с тия ЛАКАРДИИ, кажи нещо за Скндала със СИН КРЪС. И на края кога излиза ШАЙКАТА 2,чух че ще бъде изкупена на момента.
33
Психясали тролчета се задавят и реват"Менти,менти".Да,ама неееее.
34
Шайка 2 е отдавна написана и се казва "Шайка 2. Сергей, Гоце и другите". Това е най-бруталното разкостване на най-най-антибългарската шайка БКП/БСП: След "шайката ГЕРБ" дойде ред и на другата "шайка". Лявата, социалноориентираната... А дали двете шайки всъщност не са една и съща? * Невероятни разкрития за Сергей Станишев, Георги Първанов, Моника Йосифова * Кой е тайният брат на Сергей, кой е куклуводът на българската политика * Бащата на Станишев - свързан с терористите от "Черен септември" * За първи път - пълен списък на съветската резидентура у нас през 20-те, 30-те, 40-те години. Бестселъровият автор Антон Тодоров се завръща с нов, още по-сензационен ръкопис за мръсните тайни на задкулисието. https://www.milleniumbg.eu/bg/Books/show/417
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
Тончо-Шайката да му разбият шайбата многократно жителите на Софийски централен затвор.
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
под дюшека , под дюшека ..на Мая стършила и Корнела - ашладисатите кухи мушмули ..там са народните ПАРИ ..!
40
галева , генчева - радева и корнела ушафа...трио тарикати с народни пари под дюшека ..!
41
"Ами, той извади на светло и кражбите и далаверите на престъпната клика ГРОБ, заграбила богатствата на България!" Тогава - какво? Какво ми се пениш гробаджийска мутро?
42
Голяма работа върши Антон Тодоров.
43
отговор на коментар
Тончо знае, ти, изглежда, не знаеш.
44
Toq dart pederas,mai gi shie i tez dvete. Izvadil kvo izvadil sled daj kachulka,i se peni qko vuchkov2,3,4,5 nqkolko vuckov v edno. Lainoqdi
45
Антон Тодоров беше най-некадърния агент в ДС.
46
Добре де, след като има такива доказателства, за толкова мащабни далавери, защо неговата партия ГЕРБ, която има пълната власт от 10г, не е вкарала нито един далавераджия в затвора. Ама май заедно са крали, и затова не вземат мерки, че ако дойдат червените на власт, и те да не закачат крадливите гербаджии.
47
Anton Todorov oshe malko Vreme vi ostava
48
Пак ме изтрийте,но пак питам> Какво като се вадят тези документи и знаем тези хайдуци и мошеници? Някой да им е потърсил сметка?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
Кой е най-успешният политик в България по време на прехода?
Общо гласували: 16304
архив

- Мамо, мамо, а как завърши филмът по телевизията? - Хладнокръвният убиец сложи трупа във ваната, заля го със сярна киселина, изчака да се разтвори и пусна водата, за да изтече в канала? Хайде, миличко, заспивай, сънувай сладки сънчета!!

няма нови новини
Днес: 8
hot
най-четени новини в момента
сега
1398
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
САМО В ПИК TV: Синът на подсъдимия олигарх Миню Стайков заби щерката на разстреляния висаджия Нарциса
x
НЕСТАНДАРТНО: 6 идеи за бърз секс
x