Вход
София
Времето в София 11 o C

ПЪРВО В ПИК! Бойко Борисов за мераците на Слави да влиза в политиката: На думи е лесно (ВИДЕО)

ПЪРВО В ПИК! Бойко Борисов за мераците на Слави да влиза в политиката: На думи е лесно (ВИДЕО)

на 16.09.2017
8798
52
ПЪРВО В ПИК! Бойко Борисов за мераците на Слави да влиза в политиката: На думи е лесно (ВИДЕО)
Автор: ПИК
16.09.2017
52
8798

Бойко Борисов пристигна в Девин. Той присъства на откриването на реконструиран топлопровод за минерална вода в Девин. Съоръжението ще довежда до града водата от находището Беденски минерални бани. 

С него е и министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

"Хората искат подобни инвестиции. Да не лъжем туристите, че пият минерална вода, а ние им даваме чешмяна. Като дойдемна власт, всички започнат да иска", каза Борисов. Той припомни, че още от първия ден на правителството са започнали да изплащат пенсиите. 

"Винаги пожелавам успех на всеки, който иска да направи политическа партия. Когато започнеш, става ясно колко трудно става. Един да те издъни, месеци наред се обясняваш. На думи е лесно. Пожелавам му успех. Това е демокрация", каза премиерът по повод информация, че Слави Трифонов се готви да влиза в политиката.

От началото на годината имаме близо 11% повишение на доходите в страната. Надявам се в Девин да надминат 30%, защото хората го заслужават. Надявам се работодателите в района да направят така че хората да остават тук с по-високи заплати и по-добри доходи. Факт е, че се увеличава туристическият поток, трябва и обслужване, което да отговаря на високите задачи, които си поставяме“, обясни той.

„Медиите много обичат да говорят за фалшиви новини. Девин имаше фалшив спа туризъм. Благодаря на Стефан Шарлопов, че го каза. Лъжехме хората, че ги лекуваме с минерална вода, а тя - чешмяна“, коментира Бойко Борисов.

„Пожелавам на Девин в следващите години да се развие, защото минералната вода е изключителна. Рекламата и всичко, което този град заслужава, да се направят“, посочи премиерът. „Сега спокойно можем да поканим туристи от цял свят и да кажем: „Елате не само да видите красотите на природата, но и да се лекувате“, каза още той. 

Министър Николай Нанков открива водопровод за минерална вода в Девин

Министър Николай Нанков открива водопровод за минерална вода в Девин

Министърът на регионалното развитие и благоустройството...

на 16.09.2017

В четвъртък сме поканили кметовете, в изпълнение на нашата програма, близо 600 млн. лв. отиват за образователна инфраструктура, каза Борисов. "Това са пари за физкултурни салони, за основно саниране на училища и детски градини. На много места вече започнаха да ги строят. В четвъртък в София ще се срещна с директорите, за да се усвоят средствата и да не се пречи на учебния процес и където е необходимо, да се промени учебното време на паралелките“, обясни той и уточни, че голяма част от средствата ще бъдат за Смолян, Девин и Златоград.

"Ако се върнете в годините назад и да ми кажете кога са давани такива целеви пари за образование, за инфраструктурата, за децата, учениците и преподавателите, мога да споря много с вас“, посочи премиерът.

„Благодаря, че сте тук - да добрувате, да работите и да се радвате на невероятната природа, която имаме", поясни Бойко Борисов. Пред журналисти премиерът коментира, че се надява направеното да даде много добър резултат в качеството на образованието през следващите години

Сподели:
свързани новини
В Смолян поискаха да прекръстят улица на Бойко Борисов В Смолян поискаха да прекръстят улица на Бойко Борисов
Десетки семейства, живеещи на улица  „Проф....
на 16.09.2017
Борисов инспектира пътищата в Източна България, пристигна изненадващо в Пловдив (ВИДЕО) Борисов инспектира пътищата в Източна България, пристигна изненадващо в Пловдив (ВИДЕО)
Бойко Борисов започна инспекция на пътищата в Източна...
на 16.09.2017
Напиши коментар »
(52)
1
И с какво подобрява живота ни това? Поредната PR aкция на един отиващ си премиер.
2
Нагнете студена вода под налягане в недрата еъе всички минерални извори в странатаза да има достатъчно вода и налягане!И със закин всяка къща в курортен град със плитък хамам баня .Така се прави Туризъм.20 молярда гарантирани от минерален туризъм.Отидете в Исландия да Ви покажат!
3
Дойде ли събота и неделя този човек Борисов поради липса на семейство и поради многото свободно време го удря на БЕЗСМИСЛЕН ПР ! Престани да харчиш един куп държавни пари за реклама. Охрана, ескорти, ядене, пиене за една тъпа лентичка и за да те дадат по твойте телевизии довечера в новините. НЕ МИНАВА НОМЕРА, БОРИСОВ ! Намери си някой, жена ли ще е мъж ли ще е ама отдай се като нас нормалните хора събота и неделя на тях близките си. А ти Борисов пак се отдаваш НА СЕБЕ СИ ! За какви грехове Бог ни наказва с това недоразумение Борисов не знам ! Но бая тежки ще да са !
4
Нагнете студена вода под налягане в недрата във всички минерални извори в страната за да има достатъчно вода и налягане!И със закон всяка къща в курортен град със плитък хамам баня .Така се прави Туризъм.20 милярда гарантирани от минерален туризъм.Отидете в Исландия да Ви покажат!
6
Мафията СДС и мафията ГЕРБ ЕООД КОМЕРС с управител бай Суджук - Асвалт паша е проклятието на прехода в пропадналата България...... Долу Долу Долу кръвопийците на народа от крадливия и корумпиран катун София
7
все по охранен става,ми разходки,ядене,охрана ,но БЕЗ жена
8
Спряха музиката и хорото, за да може Тиквоний да даде интервю на журналистите. Каква е разликата с Митьо Очите, който спираше музиката в дискотеката, за до проведе телефонен разговор?
9
Министър Николай Нанков открива водопровод за минерална вода в Девин... Но какво е един водопровод, в сравнение със същото открито нещо, но с друго име от друг човек - ББ открива не водопровод, той открива ТОПЛОРОВОД!!!!
10
Няма ли кой да го отрепка тоя боклук ?!!
11
Абе някой знае ли какво е това "топлоровод"?! И в крайна сметка не разбрах това топлоровод, топлопровод, или водопровод с топла вода е !!! Ама това не е толкова важно.Важно е ТИКВАТА да си направи реклама.
12
Борисов, п-тко, аз идвам ще те эба в у газъ, приготви си възелин, призирвътиви си нося мои, холански садо-мазо, отвън са с капсаицин (лют алкалоид, съдържащ се в чущката капискум сативум форте).!
13
Големи умници, бисери големи, сте всички коментиращи - нямате ли почивен ден?
14
ФФФФФФФФФФФФООКККК!.....РАДЕФ Е ВАШ И БАЦО Е ВАШ !....А ВИЕ СТЕ НИКОИ !....
15
И БАЦО ИБА РОДИНАТА....АИДИ СЛЕДВАШТ !....НЕХТ !....СЛАШО ТЬИ ЛИ БЕ ?....ША ИБЕШ ИЛИ ША ПЕИИШ ?....СФИРИШ ?....
16
В новите учебници по "Бог, циливилизация и общество" за първи клас от тази година има промяна. Вкарали са специален втори урок: "Бойко Борисов - откривателят на топлата вода". Той е достатъчен за тройка на външно оценяване, а иначе се изпитва само на него за 6. Който не е за 6 не му се дава този въпрос. МХМ.
17
Тъй, тъй баце, то за това само локуми разтягаш,че по лесно
18
А за НДК и суджука тъпите и продажни дръжки на микрофони спряха да го питат или така им е казано но народа не забравя или народа го имат само за матреал и за плащач на техните изгъзици
19
А за НДК и суджука тъпите и продажни дръжки на микрофони спряха да го питат или така им е казано но народа не забравя или народа го имат само за матреал и за плащач на техните изгъзици
20
Демогарфията или демокрацията?
21
Безработицата била 6%, а хората се оплакват, че нямат работа. И това ако не е доказателство за паралелните вселени! :))
22
Май се уплашихме,а?
23
Май се уплашихме,а?
24
Страх налази Каратиста, не от Слаеи а от това колко хора ще го подкрепят за нови управляващи, умни, образовани и с по няколко чужди езика. Важното е да се тръгне един път, Слави ще поведе хорото, има умни и честни българи. Пожелавал му успех??? Какъвто ибда е Слаеи, важното еьда има алтернатива да се премахне цялата тази прослойка която от крадене, лъжи и предателства държи българина беден и унизен. Ето защо трябва да се тръгне отнякъде. А Премиера Слънце знае какво е правено, колко е разрушено и ограбено, а той има основната вина за това. Ето защо са вдигнали всичко платено да плюе по инициативата, респективно по Слави.
25
КАТО ВЛЯЗАТ ВЪВ ВЛАСТА, СТАВАТ КРАДЛИВИ И КОРУМПИРАНИ....БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ ПРЕД СЕБЕ СИ. ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА ЩЕ СТАНЕТЕ ЛИ ТАКИВА....АКО Е НЕ-ЩЕ ВИ ПРИНУДЯТ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ.....ЩЕ ВИ ЛИШАТ ОТ ДЕЦА, ЖЕНА ИЛИ БЛИЗКИ
26
НЕ ЗНАМ ДАЛИ СЛАВИ ЩЕ СЕ СПРАВИ С МАФИЯ !!!!НЕ Е ЛЕСНО !!!!МОЖЕ ДА МУ КОСТВА И ЖИВОТА!!!!!! АЗ ОЧАКВАМ ГОСПОД ДА ГИ СЬДИ !!!!!!!ДАЙ БОЖЕ, ДА СЕ ВИДЯТ КОЛКО СА НИЩОЖНИ !!!!!
27
Време е настанало да изчистим България от боклука.
28
АМИ ВСИЧКИ ГО ХУЛИМ БОЙКО БОРИСОВ............АМИ КОГА ЩЕ СЕ ВДИГНЕМ ДА ГО ВКАРАМЕ В ЗАТВОРА...............АМА НЕ САМО НЕГО ..........ИМА МНОГО ДРУГИ ИЗЕДНИЦИ КОРУМПИРАНИ МАФИОТИ -ВЕДНАГА И АЗ СЕ ВКЛЮЧВАМ В АТАКА.............ПИСНА МИ ЕЙ БРАТЯ............ДОКОГА ЩЕ СПИМ.............КАКВО ЧАКАМЕ..............ДОКОГА............
29
Класически самовлюбен лицемер. Простащината и байганьовщината са издигнати в култ , подобен на този от тодорживково време. Борисовщината е новата ни национална доктрина за псевдопрогрес.
30
В този материал целенасочено бе пропуснато признанието колко хрантутници има неговата партия."Ако е голяма партията, например ГЕЕБ има 1200-1300 само общински съветници, областни управители, министри, зам.-министри , депутати, шефове на агенции, заместник-областни управители, кметове, зам.-кметове".
31
Бойко и ти Слави трябват хора с чисти души, а Вия нямате.
32
NEKA DA E LESNO NA DUMI - OT SOBSTVEN OPIT ZNAE NIE ISKAME DA SLUSAME SLAVIAKAR I SAMO NA DUMI DA E.PONE E OSTROUMEN
33
ДО : 21 . МОЖЕ ДА НЕИСКАШ ДА ВЯРВАШ НО В ПЛОВДИВ БЕЗРАБОТИЦАТА Е 3 % . , ТЪРСЯТ СЕ 7 000 РАБОТНИЦИ . В ТРАКИЯ ИКОНОМИЧЕСКА ЗОНА . ТАКА ЧЕ КОГАТО ЯДЕШ ГОМНА ИНФОРМИРАЙ СЕ , МОЖЕ ДА ВИ СИПИМ И ПО РЯДКИ .
34
Вай - колко сме страшни по анонимните форуми. Другарите се надвикват като в селска кръчма.Тракайте си с кривите пръсчета по мазните правешки клавиатурки и си живуркайте с платените от Позитано сребърници.Нета е безграничен и поема безропотно всяка глупост.
35
ДА "ЖИВЕЕ" ОТКРИВАТЕЛЯ НА ТОПЛОТО ВОДА!
36
ДА "ЖИВЕЕ" ОТКРИВАТЕЛЯ НА ТОПЛОТО ВОДА!
37
Боко ти си най- големият........лъжец и мизерник!!ако Слави направи партия ще видиш какво ще се случи,жална ти майка......
38
Боко,Слави ще те помете като ураганът Ирма! Много хора ще гласуваме за него....Ама много!!!
39
Кой е Слави? Необразован/дипломата му е купена/ ,чалгаджия, прост, не разбира от друго, освен да плюе за пари. И понеже са МО шепа простаци го гледат...хайде в политиката. Как такъв човек ще има критерии за да преценява хората? Никак За пари други ще му редят списъка
40
Между Боко и Слави -и двамата самотни и без семейства разликата е че първия е прост а втория е хитър ограден с хитри хора които успяха в шоу бизнеса а първия се огради с тъпанари които загробиха държавата Първия назначава за министри момченца и момиченца по на 25-30 години а вторият съм сигурен че ще заложи на хора в достолепна възраст натрупали огромен опит и житейски и професионален и е възможно да постигне нещо По бай Тошово време партийните секретари колеха и бесеха но на ръководни административни постове бяха доказани професионалисти Не съм фен на Слави но все някой трябва да помете този кошмар за България -наречен ГЕРБ
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
43
"Управлява" ни индивид който не може да контролира дори собственото си тегло.Дори минимално.
44
Прочетете в-к 24 часа от преди два дни.Отвратително е да гледаш 8/осем/ снимки във един брой на едно и също лице-Йорданка Фандъкова.Това ли е обективната и независима журналистика - в никакъв случай.Това е една подлога на властта,която има за цел само да я величае,защото е купена да обслужва само нея.
45
СКОРО ЩЕ ШЛЬОПНА В МАЗНИУ Г-З НА ДРУГАРКАТА НИНЬОВНА...НЕДЕЙ ДА ГО ПЛАКНЕШ,ЧЕ ДА Е ПО-МАЗЕН И ВОНЯЩ.
46
Царят е гол ! А освен това и елементарен , прост ,по селски хитър, надменен , самовлюбен. Дали е чел "Бай Ганьо" на Алеко ? Ако не , нека я прочете , за да влезе по-добре в ролята и поне да не вика " БУЛГАР , БУЛГАР" , като се бие по гърдите.
47
retin-a tadalis sx vibramycin 100 mg order antabuse no prescription
48
49
levitra buy zithromax online kamagra buy diclofenac
50
our site toradol for migraine trazodone buy augmentin
51
sildenafil elimite
52
online pharmacy cialis generic seroquel avodard citalopram hbr 20mg
Вашето мнение
Код за сигурност:
Последни новини
Най-важното
Най-четени
Най-коментирани
За кого бихте гласували при парламентарни избори днес?
архив
Мъжът ми си мисли, че е кон, докторе! Това е ужасно! Ще можете ли да го
излекувате?Да, госпожо. Но трябва да ви предупредя, че лечението ще струва много!О, няма значение! Откакто започна да печели надбягванията, нямаме проблеми с
парите.
няма нови новини
Днес: 61
hot
най-четени новини в момента
сега
2138
четат ПИК
сега
четат тази новина
x
ПЪРВО В ПИК TV: След екшъна в Сливен, вътрешният министър категоричен: Няма да позволя нападение над полицай
x
Четири неща, които да избягвате на празен стомах
x