Първо в ПИК! Бойко и Любо Пенев разбиха Димитров и Туджаров на "Асикс Мастърс" (обновена и снимки)

ЧАС ПИК

Първо в ПИК! Бойко и Любо Пенев разбиха Димитров и Туджаров на "Асикс Мастърс" (обновена и снимки)

27739
на 06.06.2015
Първо в ПИК! Бойко и Любо Пенев разбиха Димитров и Туджаров на Асикс Мастърс (обновена и снимки)

Отборът на премиера Борисов и Любослав Пенев разби конкуренцията в лицето на Божидар Димитров и Димитър Маджаров - Шкумбата на тенис турнира "Асикс мастърс", видя репортер на ПИК.

препоръчано

Министър-председателят и легендата на ЦСКА победиха с 6:1 гейма, като не оставиха никакви шансове на опонентите си.

Дербито започна с традиционните закачки на премиера, който започна да се шегува с Любо Пенев.

Волейболната легенда Любо Ганев е организатор на турнира заедно с главния редактор на спортния отдел на в. "Труд" Владимир Памуков и собственика на Дипломатическия клуб Николай Божинов.

ПИК ще излъчи на живо и втората среща на Борисов и Пенев.

Вече стартираха и останалите битки в супер турнира.

Към зрелището се присъединиха звздите от световното първенство през 1994 година наско Сираков и Йордан Лечков, какво и спортният министър Красен Кралев и бившият шеф на парламента Огнян Герджиков.

Очаквайте подробности!!!

 

Сподели:
Бомба x
БОЖЕСТВЕНО ЧУДО: Озверели неверници хвърлили в морето този необикновен светец, два делфина го изнесли жив на брега БОЖЕСТВЕНО ЧУДО: Озверели неверници хвърлили в морето този необикновен светец, два делфина го изнесли жив на брега
ПИК TV x
ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се скара на жените от ГЕРБ в Благоевград след екшън с кандидата им: Караниците ви не водят до добро на изборите. Няма да обявим до последно кандидата за президент, защото хората на Радев ни репресират - след бухалката Рашков, праща Минеков (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) ПЪРВО В ПИК TV! Борисов се скара на жените от ГЕРБ в Благоевград след екшън с кандидата им: Караниците ви не водят до добро на изборите. Няма да обявим до последно кандидата за президент, защото хората на Радев ни репресират - след бухалката Рашков, праща Минеков (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)
ново
Днес: 43
hot
най-четени новини в момента
Сега
-
четат ПИК
Сега
-
четат това